Отговори
# 675
Отстъпката в Била от 2 лева я дават за всяка сметка над 20 лева. Има такава промоция и в Билата в ж. к. Лагера. Само не знам докога е промоцията. Самият магазин в ж. к. Лагера ще го освежават, има плакати, като обещават след 12.12.2015 да е много по-хубав.

# 676
От всичките супермаркети , за мен най-хубаво е месото в Била.

# 677
  • София
Сметаната в Лидл е 4,49 или 4,99. Не помня на промоция ли я взех - беше първата цена.

# 678
  • Варна
Знаете ли в Карфур какви са цените на духалките?

# 679
  • София
От всичките супермаркети , за мен най-хубаво е месото в Била.
Точно затова пазарувам от Била. И хляб купувам от пекарната им. Това стига, за да ми е основен магазин за пазаруване. А колкото за месото, забелязах, че когато има промоция на месо, зареждат с вносно. То се изчерпва още в първите 3-4 дни и след това е българско (с малко "б"  Wink ).

Отстъпката в Била от 2 лева я дават за всяка сметка над 20 лева. Има такава промоция и в Билата в ж. к. Лагера. Само не знам докога е промоцията. Самият магазин в ж. к. Лагера ще го освежават, има плакати, като обещават след 12.12.2015 да е много по-хубав.
Да, днес се убедих. Пак ми излезе талонче с 2 лв. Grinning  И са сложили вече табела - на 17.12 ще е нов магазина. Само не разбрах дали ще го затварят или ремонтът ще тече докато пазаруваме. Може би и 2-та лева са извинение за неудобството.  newsm78

Сметаната в Лидл е 4,49 или 4,99. Не помня на промоция ли я взех - беше първата цена.
Ако става въпрос за заквасената сметана от 1 кг, определено е по-добра от сметаната в кофичките, които са като кисело мляко. Румънска е и при разбиване е по-стегната.

# 680
и след това е българско (с малко "б"  Wink ).
Това не го разбрах?  newsm78

# 681
  • София
и след това е българско (с малко "б"  Wink ).
Това не го разбрах?  newsm78

Промоциите на Била са до сряда, включително. 90% от месото на нашата трапеза е тяхно, определено за нас е по качествено от това което продават в Кауфланд.  Виж млените им продукти не ни харесват, кебапчета,  кайма, кърначета... Но сега съм им вдигнала мерника, скоро ще ни загубят като редовни и лоялни клиенти,  заради простичката подробност.... Изписват България с малка буква "б". Не знам само в нашия филиал ли е така  newsm78, преди месец отправих забележка на страницата им във фейса,  уж било техническа грешка,  щели да я поправят...но месец след това България все още е с малка буква. Но произведено в Испания (месо от предишна промоция), Гърция (маслини)  се изписва правилно.
Отправих им втора забележка във фейсбук, те ми изтриха коментара.

Явно на всички етикети изписват България с малка буква. И друг път съм виждала, но в случая погледнах специално и се убедих, че продължават с правописната грешка.  Grinning

# 682
Аа ,ясно. Аз пък никога не съм се заглеждала в етикета да видя от къде е месото, но ще коригирам тази грешка. Simple Smile

# 683
2/два/  пъти в годината ми се случва- живея почти до този магазин...
Ще търча  animal037  до КарфурЪ - Цариградско,
ако някой има изисквания и питанки да пише до 30 мин!

# 684
2/два/  пъти в годината ми се случва- живея почти до този магазин...
Ще търча  animal037  до КарфурЪ - Цариградско,
ако някой има изисквания и питанки да пише до 30 мин!

За нещо конкретно ли ще търчиш до там?

# 685
сЕцнах се, ММ ще ме води до там на разтъпкване... инак там няма какво да търся!
просто и така и така ще съм там, ако някой има щЕния  някакви да си каже

# 686
Явно на всички етикети изписват България с малка буква.

А, аз наивната си мислех, че само в нашия филиал  някой го мързи да натисне капс лука на клавиатурата  Tired

# 687
  • София
Карфур съществуват ли още? Последния път като влязох имаше 5 пастета и 3 вафли  Laughing

# 688
  • Sunshine state
Карфур съществуват ли още? Последния път като влязох имаше 5 пастета и 3 вафли  Laughing
Какво разнообразие от продукти..  Laughing Сигурно 3те вафли са били на една фирма,нали? Mr. Green Сори,ама не се стърпях - много  ми стана смешно. Simple Smile

# 689
  • Варна
Струва ми се, че от заглавието на темата трябва да отпаднат Пени, Пикадили и Карфур.... Rolling Eyes
Всъщност, не знам за Пикадили, но 2 магазина във Варна от веригата със сигурност са затворени.

Общи условия

Активация на акаунт