Отговори
# 660
  • оттам, откъдето започва България
При вас добре, ама при нас си има два магазина Била и са си достатъчни за града, че това си е скъп магазин.

# 661
Нашето Пени беше в близост на Била и няма логика да сложат и там .

# 662
Била не ги долюбвам, само за месо ходя понякога там. За съжаление около нас най-много от магазините са техни, аман от тях значи  Crossing Arms

# 663
Била не ги долюбвам, само за месо ходя понякога там. За съжаление около нас най-много от магазините са техни, аман от тях значи  Crossing Arms
Тихо, тихо, да не забегнат и те...

# 664
  • София
Тихо, тихо, да не забегнат и те...

Отдавна не бях ходила в голяма Била. Все в малките им магазини в центъра. В събота бях в "Хаджи Димитър" и се потресох. Липсваха цели редици с щандове, а там, където имаше, бяха полу-празни. Иска ми се да вярвам, че ще ремонтират магазина (не е пипан от построяването), но и чувството, че влизам в следващия Карфур не ме напуска. Sad Как са другите големи магазини в Люлин, Младост и т.н.?

# 665
  • София
В Младост Била е пълна
 Ходих вчера. Но магазинът от няколко години е два пъти по-малък отколкото в началото.

# 666
  • София
В Люлин най-големия е на метростанция Люлин, до Технополис. Има още един в Мега мол. 

# 667
  • София
Аз ходя доста често в Била на бул. България. Винаги е много зареден, аз го харесвам.

# 668
Таня, забравила си как излеждаха Билите в началото и в Младост бяха такива разстоянията между редовете едно време, в пъти по-приятно, отколкото в сбутаните. За тази в Хаджи Димитър влезнах да кажа, при сметка над 20 лева на бележката ти се принтира ваучер за 2 лева, можеш да го харчиш във всяка друга Била, но май само там я има тази промоция. Това са си почти 10 % отстъпка, стига да се сетиш да си разпределиш сметките да минат с малко 20 лв.В момента свинското месо на промоция е много хубаво и е българско, мисля, че е до днес.

# 669
  • София
Evhen, не съм забравила. Като казвам, че не съм ходила скоро, имам предвид, че не съм била примерно от месец - месец и половина. Липсва ред от щандовете. Този, който е първия след като си стигнала до месото и тръгнеш към касите. Сложили са малки щандчета с чаршафи и хавлии с точки, за да запълнят пространството. И там, където е хладилника с напитки в ъгъла с тоалетните също беше напълно празно. Иначе погледнах към шоколадите Милка и имаше 3-4 шоколада от малките и 10-тина от големите. После отидох към пакетите със захар, боб, ориз и т.н. и забелязах как са по 3-4 пакета само най-отпред. Иначе бързооборотните продукти като мляко, месо, зеленчуци бяха добре заредени. Но е успокояващо, че другите им супермаркети са пълни. Възможно е да го подготвят за ремонт. Все пак там и в супермаркета на Опълченска при дъжд редовно слагат кофи, за да събират течовете.  Wink Крайно време е да ги обновят. А и оборудването им е много старо. Ремонтираните им магазини са значително по-красиви и уютни.

Месо си купих - плешка без кост, българска за 4,99. Добре изглежда, но още не съм я сготвила. И 2 лв. си спечелих, което хем ме зарадва, хем ме разтревожи, че може да не е за добро. Sad  А всеки път ли дават въпросните 2 лева или е еднократно талонче като останалите? Защото ако ти се падне талонче за сельодка например, се пада само веднъж. Следващото е нещо друго.

# 670
Здравейте някой ползвал ли е тази парочистачка от технополис ,мнение за уреда моля.
ПАРОЧИСТ.KARCHER SC 1020
http://www.technopolis.bg/bg/Water-%26-Steam-cleaners/%D0%9F%D0% … -SC-1020/p/815754 

# 671
Защо го мислиш толкова този магазин? Нищо им няма. Не съм ходила в Хаджи Димитър, но според мен си е до управител, ако нещо им куца. Тази в Люлин е много добре заредена, но имат обекти, в които липсват елементарни неща. Нароиха се на всеки ъгъл, да се оправят.

# 672
Промоциите на Била са до сряда, включително. 90% от месото на нашата трапеза е тяхно, определено за нас е по качествено от това което продават в Кауфланд.  Виж млените им продукти не ни харесват, кебапчета,  кайма, кърначета... Но сега съм им вдигнала мерника, скоро ще ни загубят като редовни и лоялни клиенти,  заради простичката подробност.... Изписват България с малка буква "б". Не знам само в нашия филиал ли е така  newsm78, преди месец отправих забележка на страницата им във фейса,  уж било техническа грешка,  щели да я поправят...но месец след това България все още е с малка буква. Но произведено в Испания (месо от предишна промоция), Гърция (маслини)  се изписва правилно.
Отправих им втора забележка във фейсбук, те ми изтриха коментара.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 15:59 от polly

# 673
  • Варна
Има ли някъде промоция на течен шоколад от 1 кг. и заквасена сметана, че и от нея ще ми трябва по-голямо количество? За веригите във Варна питам  newsm78

# 674
Такава голяма разфасовка съм виждала в Лидл - мисля, че идва изгодна цената, просто забравих точно колко струваше  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт