Отговори
# 540
  • София
Може,казвам за себе си.Имаме си село близо до София и мърльотията в 90 процента от него,включително и тази на свекъра, и нежеланието да направиш нещата по-чисти и спретнати ме отблъсква.

# 541
Така си е, но в крайна сметка събират и тяхното мляко, опаковат го в завода и пак го изпиваме.

# 542
Жалко за Пенито, имаха неща които ми харесваха и ходехме специално за тях.

# 543
  • оттам, откъдето започва България
Да, наистина жалко, вчера ММ купи сладоледи на 50% намаление, а днес бяха замразените пилешки продукти и зеленчуци, бланширани картофи. Купихме си от всичко, а също така и консерви херинга на 1 лв., крем за ръ;е на 1,10 лв. Сега ще очакваме да намаляват всеки ден различни неща, докато се опразни магазина.  smile3518

# 544
И на мен ми е много тъжно като гледам как се опразва магазина... Tired Tired Tired

# 545
  • Русе
Сутринта не отидох да си купя грах, в 16,30 ч. фризерите със зеленчуците зееха празни. Хората грабеха бланширани картофи(щото само те бяха останали) като невидяли - по 2-3 чувала от по 2,5 кг.  ooooh!

# 546
  • оттам, откъдето започва България
Граха и при нас беше свършил, пилешкото ометено, взех само  от останалите няколко тарелки пилешко филе на 5 лв.

# 547
  • Варна
И при нас беше опоскано, но аз ходих след работа чак и предполагах, че ще е така.

Взех последен пакет замразен спанак на 0.54 лв и някаква зеленчукова смес по 0.74 лв, душ-гел 300 мл за 0.99 лв. Нищо друго намалено нямаше останало...

# 548
Мноого ми липсва Пикадили, много. Оказва се, че другата верига, която ни е в близост е доста по-скъпа от него, а предлага нискокачествени меса, колата е още с точките отгоре (т.е. стара), много ме е яд.
В следващата тема трябва да отпаднат имената на Пени и Пикадили, а както е тръгнало, скоро и на Карфур.
Много ми е интересно, какво кара тези вериги да напускат? Не е ниската печалба, определено.

# 549
  • София
...
В следващата тема трябва да отпаднат имената на Пени и Пикадили, а както е тръгнало, скоро и на Карфур.
Много ми е интересно, какво кара тези вериги да напускат? Не е ниската печалба, определено.

Пени продължава да съществува ама с по ограничен брой магазини.

# 550
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4988237

Пени ги закриват тотално. В някои от техните магазини ще отворят Била.

# 551
  • София
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4988237

Пени ги закриват тотално. В някои от техните магазини ще отворят Била.

Хм... явно нещо съм се объркал.

# 552
И на мен ми е много тъжно като гледам как се опразва магазина... Tired Tired Tired
Зная, че повече такива цени няма да видим.
Съседите са недоволни и това е темата "Искаме си Пени, а не Билла!"
Спомням си и в началото как пак негодуваха, че бил клошарски магазин и т.н.,
но този магазин беше голям, чист, подреден, снимаха го по ТВ за реклама.
Много се опасявам дали изобщо ще бъде и Билла.
...............................................................................
Във Фантастико - соления врат, който е на промо е силно осолен,
плешката е добра, но взимам винаги около 200гр., ако ни хареса - и повече.

# 553
Дядо хаджия, Пени се оттеглят от бълг. пазар.
Регионалния обясняваше на няколко баби, че повече няма да има тази верига,
финансовите резултати не били от очакваните.
Аз не зная, прогнозите им, но виждах как се пазаруваше и мисля, че беше оборотен магазин.
Някой от стоките се покриват с Лидл, но опаковката беше различна и цената по-ниска.

# 554
Някой от стоките се покриват с Лидл, но опаковката беше различна и цената по-ниска.
Абсолютно. Последно тези дни ми направи впечатление едни и същи маслени бисквити в различни опаковки, еднакъв грамаж - в Пени 1.50 , в  Лидъл 2.70лв.

Общи условия

Активация на акаунт