Отговори
# 585
Ще го складират в мазата или килера.Явно се запасяват за зимата.

Явно!
Нашата маза е неизползваема, наводни се още първата година, килер нямаме, така че и да искам, няма къде да сложа такива количества. Crazy

# 586
  • Варна
Вчера и аз бях в Пени. По принцип редовно там пазарувахме, но толкова коли на паркинга и хора вътре в магазина досега не е имало.

Като цяло цените не са кой знае колко драстично намалени. Гледам си касовия бон и понеже много добре помня цени, ето един пример: руло Долче моменто, стара цена 1.59, намалено с 0.32 лв, а редовно въпросното руло се мъдреше на брошури на цена 0.99 лв. Аз ако съм нямаше да го взема, но явно ММ е решил, че е изгодно.  Mr. Green

И други неща открих, които като са били на брошура, са стрували по-евтино, отколкото сега, на уж голямата разпродажба. Но така е като пазарува мъж... Confused

Купих си крем за ръце тяхна марка, намален с 80 стотинки от 1.99 лв. Това за мен е намаление, да.

С една дума, големи истерии без покритие.

# 587
Тази седмица има намаление 20%.
Предните имаше по-големи.
Но доста неща просто се изчерпиха.

# 588
# 589

Да бе, така е.
Но тези стоки с големите проценти бяха миналата седмица от четвъртък до неделя и вече ги няма.
Нищо, че ги пише пак в брошурата.

# 590
  • Варна
Наизуст ли говориш?

Пак цитирам от касовия си бон от вчера - сладолед, редовна цена 3.99, намален с 1.99 - това не са ли 50%?

# 591
Ами значи при вас не са свършили.
При нас почти се обраха сладоледите, замразените зеленчуци и козметиката.
Консерви не ме вълнуват и не знам има ли.

А ти защо недоволстваш тогава?

# 592
  • Варна

А ти защо недоволстваш тогава?

Защото не всичко е на -50%  Joy

# 593
Последно като ходих до Пени, висеше табелка, че на 5 октомври го закриват, явно бързо са разпродали стоката  Thinking  

# 594
На нашия няма такава табела.
Но е жалка картина... Confused Confused Confused
Купих едни гуменки на дъщеря ми, лятото нямаше точно тази разцветка, ще се зарадва! Heart Eyes

# 595
Днес бях в този на Сточна гара, магазина беше пуст и празен, а табелката гласеше, че:

REWE Group изтегля своя дискаунтър PENNY от България
От понеделник 05.10. до неделя 11.10.2015 г.

# 596
Днес бях в този на Сточна гара, магазина беше пуст и празен, а табелката гласеше, че:

REWE Group изтегля своя дискаунтър PENNY от България
От понеделник 05.10. до неделя 11.10.2015 г.
Значи втората дата съм я пропуснала, но така или иначе беше почти празен магазина.
Много тъжна гледка. Най-тъжното нещо което съм виждала са едни изоставени и запустели села в северозападна България, това е второто. Върна ме едни години назад, когато всички магазини изглеждаха по същият начин.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 21:16 от Lemy

# 597
При нас преди години фалира един квартален супермаркет.
Той изглеждаше така, с празни рафтове...
Жалко за Пени... smile3518

# 598
Пени продължават да пускат брошури, валидни са само за някои градове, отзад ги пише:
http://issuu.com/promooferti/docs/penny_28dfb03cbfb237/1?e=2041470/30741779

# 599
  • оттам, откъдето започва България
Те хубаво правят намаления, ама то вече почти всичко се ошушка. Магазинът ни е наполовина празен.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт