Отговори
# 75
  • In transit
И аз мисля, че съм виждала да го правят този номер, ама трябваше да снимаш промо цената с телефона и после като свърши промоцията да снимаш и актуалната и да отидеш да ги питаш що за нахалство е това. Аз досега не съм хващала на 100% такава измама, но често имам чувството, че с тези промоции яко ни лъжат.

Иначе влезнах пък да ги похваля (Била) от вчера - заредили са отново продукти на dr. Oetker , както и доста такива от тяхната гама, които преди ги нямаше ... харесах много и краставиците, чудесна цена и продукт.

намрих това : http://issuu.com/promooferti/docs/bil_8919117cb6fb0c/7?e=2041470/11807581
долу вдясно се вижда старата цена от 9.90, която беше редовна и досега, и намалението с 25%

Най-лесно може да се провери дали има промяна в цената ако някой има път към Пени, там продават същия зехтин на същата цена.

# 76
  • Бургас
Аз съм редовна в Била и такива надписвания на цени са много често.Чак са ми смешни.

# 77
Днес се отбих за мая в Била. Изненадана бях, че целия пакет беше с изтекъл срок на годност на 28.04.. Попитах служителките от топлата витрина дали аз бъркам или наистина е така? Те потвърдиха очакванията ми и помолиха да го предам на касата. Така направих, но учудването ми беше още по-голяма от реакцията на касиерката, прибра ги и нищо не каза. Дали не допуснах грешка, трябваше ли да потърся управителя? Имали ли сте такива случки? Как реагира служителя към когото се обърнахте?

# 78
В Билла мисля, че не ми се е случвало. За съжаление в кварталния Ена ми се случва постоянно, но в повечето случаи забелязвам чак вкъщи...Сещам се, че за едни салата на Живкови бях казала на продавачките (а те ме познават всичките), но нямаше особено притеснена ответна реакция! Иначе с много неща ми се е случвало - салати пакетирани, кис.мляко, кашкавал (направо с мухъл), пуешко филе и още сто неща...

# 79
Какво мислите за възглавниците в Карфур по 9,99
Хубави ли са?

# 80
  • Русе
Здравейте,
виждам, че в Метро на промоция има кана за  вода (Аквафор).
Въпросът ми е: Дали тези кани могат да се използват за всякаква чешмяна вода? Конкретно ме интересуват Германия и Гърция.

# 81
  • София
Здравейте,

В Била в момента има промоция за над 15 лева дават чаша. Дали за сметка 50 лева дават 1 брой или 3? newsm78

# 82
  • оттам, откъдето започва България
Пред мен на касата една жена направи малко повече от 30 лв. и й дадоха една чаша. Трябвало сметките да са на отделни бележки. Peace

# 83
  • София
Здравейте,

В Била в момента има промоция за над 15 лева дават чаша. Дали за сметка 50 лева дават 1 брой или 3? newsm78

1 чаша дават за сметка над 15 лв.

# 84
  • София
Ясно, благодаря!   bouquet

# 85
... и отделно се продават по 1,50лв  Peace

# 86
  • Sunshine state
В Кауфланд са дори по-евтини, мисля.  Peace

# 87
  • Пловдив
аз от К. си взех преди около 2 месеца - 1,2лв/бр, 4 дизайна Peace
И понеже чашите вкъщи бяха останали по 2-3 от вид, си взех 12 - за 2 месеца интензивно използване, не са мръднали Peace
p.s. Нямам съдомиялна Peace

# 88
  • оттам, откъдето започва България
 smile3511 Офффф, връщам се от Пени. Такова чудо не бях виждала. Всички каси работят, а на опашките не им се вижда края. Май няма да направят повече детски празник и такива намаления. Хората са пощурели за нещо евтинко и купуват, купуват. Пък и нали ще им се даде възможност да въртят колелото и стоят на слънцето и чакат, тъй като организацията явно куца. Празника обявен от 10 часа, а надуваемия замък почнаха да го надуват в 10,30 ч., колелото на късмета също още не беше сложено. Който има сили да си чака. Бяха обявени и дегустации на плодове, но имаше само вафли и марети. Луда работа.  Rolling Eyes

# 89
  • Пловдив
Здравейте,

Дават само по 1 чаша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт