Отговори
# 30
Каква е цената на млякото в голямата разфасовка от предната страница?   bouquet

# 31
  • под тепетата
От 4,60 до 5 лв съм взимала. 2,250кг - 3,8%.

# 32
  • Варна
Тези в Пенито хич ги няма.
Пратих ММ в 8 ч, когато отваря магазина, да отиде за картофи на промоция и други неща, т.к. ако отиде по обяд или вечер след работа обикновено хубавите неща вече са свършили.

Картофи е взел, обаче сладолед (който е на промо) е нямало, камионът със стоката е пристигнал в 8.45 ч, нищо че офертите важат от днес, от самото отваряне на магазина и би трябвало да са подредени за клиентите.  Rolling Eyes

# 33
Да знаете това кисело мляко къде мога да го намеря?
Скрит текст:
Такова кисело мляко съм купувала от Фантастико и Триумф!Зависи за къде питаш!  Laughing

# 34
Скрит текст:

Кауфланд. Вчера си купихме. Мъжа ми е много доволен.
В пловдивския,в който пазаруваме обаче няма...Sad

# 35
Ако става въпрос за Пловдив , мога да кажа още 2 места за купуването му, понеже и ние сме му фенове.
 За съжаление не във всеки Кауфланд го има.
Моля да кажеш др.две места! Simple Smile

# 36
Патешките сърца как се приготвят и повече време ли им трябва. Готвила съм само пилешки. Видях в брошурата на Кауфланд, че са на промоция.
Не съм приготвяла до сега,но си поръчваме в едно заведение на скара и са страхотни,дори бих се радвала ако някой знае и приготвя да сподели!Четох някакви рецепти и не ми се стори нещо сложно Grinning

# 37
Хвърлила съм око на св. врат в Карфур-Пикадили ,малар да е с птоизход може би ЕС. Ако днес ми хареса ,мисля и за фризееа да взема.

# 38
  • в страната на абсурдите
Скрит текст:
Такова кисело мляко съм купувала от Фантастико и Триумф!Зависи за къде питаш!  Laughing

Благодаря за отговорите. За Плевен и Ловеч питам.

# 39
  • In transit
Хвърлила съм око на св. врат в Карфур-Пикадили ,малар да е с птоизход може би ЕС. Ако днес ми хареса ,мисля и за фризееа да взема.
да свинското в Карфур и Пикадили е с испански произход, но са си много хубави месата. От Нова година насам, що месо изядохме оттам и все испанско. Много съм доволна.

А пилешките бутчета са с перманентна цена от 2.79 пак в тая верига. Полски са и да кажа, че пускат по-малко вода от българските на Пилко и на Градус.  Peace

# 40
  • Варна

А пилешките бутчета са с перманентна цена от 2.79 пак в тая верига. Полски са и да кажа, че пускат по-малко вода от българските на Пилко и на Градус.  Peace

Бутчетата от изтеклата  вчера промоция на Пикадили/Карфур бяха страхотни (или аз ги сготвих вкусно, не знам)   Mr. Green

# 41
На 13-ти бях в Пикадили, Мол Сердика. Аз рядко пазарувам от тази верига, влязох да купя месо, когато наближих щанда, усетих силна миризма на развалено месо, направо не повярвах. Тръгнах си с празни ръце, не исках да рискувам.

# 42
  • София
На 13-ти бях в Пикадили, Мол Сердика. Аз рядко пазарувам от тази верига, влязох да купя месо, когато наближих щанда, усетих силна миризма на развалено месо, направо не повярвах. Тръгнах си с празни ръце, не исках да рискувам.

Според мен миризмата идва от рибния щанд в близост. Много е гадно и отблъскващо.  Sick

# 43
Патешките сърца как се приготвят и повече време ли им трябва. Готвила съм само пилешки. Видях в брошурата на Кауфланд, че са на промоция.
Не съм приготвяла до сега,но си поръчваме в едно заведение на скара и са страхотни,дори бих се радвала ако някой знае и приготвя да сподели!Четох някакви рецепти и не ми се стори нещо сложно Grinning
Приготвяла съм ето така сърца патешки
http://deliciouskit.blogspot.com/2015/02/blog-post_8.html?m=0

# 44
Според мен миризмата идва от рибния щанд в близост. Много е гадно и отблъскващо.  Sick
Рибата мирише по-различно. Аз минах отначало покрай топлата витрина и чак когато наближих месния щанд -  Sick
Но няма значение, в един супермаркет не трябва да мирише на развалено.

Общи условия

Активация на акаунт