Отговори
# 600
  • София
Нашия- в Люлин дори е заключен вече.

# 601
  • Русе
Те хубаво правят намаления, ама то вече почти всичко се ошушка. Магазинът ни е наполовина празен.  Sad
Къде наполовина? При нас на 2/3 е празен. Вчера в 7,45 ч. едвам открих автършейв на Жилет. Оказа се, че е на касите. Самобръсначки, пяна и гел вече нямаше. А уж намалението беше от вчера. Едва ли някой се е засилил в 7 ч. сутринта да си купува точно тези стоки. Магазина беше пълен с пенсионери.

# 602
  • оттам, откъдето започва България
Жалко.  smile3518

# 603
А какво е положението в момента в Карфур ?

# 604
  • София/Севлиево
Последно преди около 2 седмици ходих в Карфур-малко по-добре е от лятото,но пак има какво да се желае.Забелязах че не продават продукти на Кока -кола и Каменица-хладилните витрини бяха празни и с по една пусната щора отпред, кисело и прясно мляко имаха само на Верея и още 1-2 марки, но все пак са го понапълнили,щото август беше пълна скръб...

# 605
Нашия- в Люлин дори е заключен вече.

Нашето Пени е съвсем празно, сигурно ще го заключат до неделя... Confused Confused Confused

# 606
Много съжалявам за трапезната вода Бистра на Пени. Беше с висока алкалност. Сега сме в процес на издирване на друга трапезна вода с високо pH. Днес проверихме лидлската, но pH е по-малко от 7. Утре ще проверим и тази на Била.

# 607
  • София
Внимавайте с промоциите, особено в Кауфланд. На щанда пише една цена, на касата излиза друга. Миналия път забелязах разликата ...върнаха ми 8лв за 2 чувалчета кучешка храна. Днес пак забелязвам разлика при друг продукт и пак ми върнаха разликата. Даже момичето ме пита:
- Забелязвате ли друга разлика в цените? ..ми не, не забелязвам, не съм длъжна да помня всички промоционални цени и после да ги сравнявам на касата, особено при по-големи сметки  Close . Обаче сега разглеждайки пак касовата бележка, виждам друго разминаване за мокри кърпички, а аз взех доста и утре пак отивам да се разправям , става въпрос за 6лв разлика. И не знам на кой да се оплача, комисия на потребителите ли, знам ли  ooooh!
Във абсолютно всички вериги съм виждала такова разминаване, скоро и в Метро се разправях за 14лв, но Кауфланд ме разочароват тотално...

# 608
Винаги си проверявам бележките, във всеки магазин.
Стават грешки, но нямам случай да не са ми върнали парите.

# 609
  • София
Винаги си проверявам бележките, във всеки магазин.
Стават грешки, но нямам случай да не са ми върнали парите.
При над 100лв сметка е маалко трудно да се запомнят промо цените, а и не е инцидентна грешка, ами си е практика  Tired

# 610
КРАЙ! Днес отидох да се сбогувам с Пени, но се оказа, че съм закъсняла. Вчера го затворили и само охраната стоеше отвън.  smile3518 Май е по-добре, че не го видях оголено, но отново ще кажа, че много съжалявам за този магазин.  newsm78 Сега се чудя, дали пък другия все още е отворен, но е в другия край на града.

# 611
Внимавайте с промоциите, особено в Кауфланд. На щанда пише една цена, на касата излиза друга. Миналия път забелязах разликата ...върнаха ми 8лв за 2 чувалчета кучешка храна. Днес пак забелязвам разлика при друг продукт и пак ми върнаха разликата. Даже момичето ме пита:
- Забелязвате ли друга разлика в цените? ..ми не, не забелязвам, не съм длъжна да помня всички промоционални цени и после да ги сравнявам на касата, особено при по-големи сметки  Close . Обаче сега разглеждайки пак касовата бележка, виждам друго разминаване за мокри кърпички, а аз взех доста и утре пак отивам да се разправям , става въпрос за 6лв разлика. И не знам на кой да се оплача, комисия на потребителите ли, знам ли  ooooh!
Във абсолютно всички вериги съм виждала такова разминаване, скоро и в Метро се разправях за 14лв, но Кауфланд ме разочароват тотално...

миналата есен в новооткрития Кауфланд в Бъкстон беше така, имаше опашки на информация за връщане на разлика    Rolling Eyes
за щастие вече не правят гафове

# 612
А къде в София има работещ магазин Пени?

# 613
  • София
А къде в София има работещ магазин Пени?

В списъка с магазини в София има само един - на бул. Възкресение 85.  - http://www.penny.bg/Obslujvane/rabotno_vreme/%d0%9b%d1%8f%d1%82% … aultContent1.aspx

Интересно какво стана с томболата, която имаха през септември с награди семейни почивки? Дали са изтеглени (трябваше да се случи преди седмица) или в суматохата забравиха, че ни събраха личните данни.  Mr. Green

# 614
Докато вървеше томболата те обявиха, че ще затварят магазините си.

Общи условия

Активация на акаунт