Отговори
# 615
Даже не съм разбрала за тази томбола. Crazy
Също не разбрах каква полза имаше всеки път да ми чекват картата, за промоциите ясно, но иначе нищо не съм спечелила?
Но ще ми липсва Пени... Cry

Миналия ден си купих един тъмен шоколад, 74% какао, с бадеми, за раздяла... Confused Confused Confused

# 616
  • Варна
Зa толковa години пaзaрувaне в Пени (ок.5) сaмо веднъж ни се случи дa спечелим - 100% отстъпкa върху сметкaтa. Зa съжaление бяхме нaпaзaрувaли сaмо зa 5 лв.  Laughing
Инaче ще ми липсвa мaгaзинът, особено слaдоледите.

# 617
  • Русе
И аз съм печелила веднъж - 80%. Не помня колко беше сметката, но не беше малка. ММ после дълго време се ядосва, че не си бил купил повече бира Laughing

# 618
Много съжалявам за трапезната вода Бистра на Пени. Беше с висока алкалност. Сега сме в процес на издирване на друга трапезна вода с високо pH...
Водата и на нас ще ни липсва,  най-предпочитана беше и у дома.

# 619
  • София
Много съжалявам за трапезната вода Бистра на Пени. Беше с висока алкалност. Сега сме в процес на издирване на друга трапезна вода с високо pH...
Водата и на нас ще ни липсва,  най-предпочитана беше и у дома.

Каква е тази трапезна вода с високо рН? Може ли името на марката.

# 620
Бистра - продукт на Пени беше...

# 621
Бистра - продукт на Пени беше...
Ами проверете по кода къде е прозведена - от коя фирма ,кое е находището ,ако има такова .

# 622
  • София
Щото аз си правя в къщи през активатора.

# 623
  • Русе
Водата е/беше на Горна баня. И аз само от нея купувах на децата за училище - бутилки по 500 мл.

# 624
Какво е активатор?

Жармен, не ми върши работа това.... Цената също беше повече от добра  Peace. Вода с поносима цена има само в три вериги маг при нас - Лидл, Била и Пени, в Пени водата беше най-вкусна съответно и най-предпочитана у дома.

# 625
  • оттам, откъдето започва България
+1 за водата на Пени. Сега издирвам друга, с която да я заменя.

# 626
  • Пловдив
Не съм купувала...ама ако намерите-пишете Peace

# 627
Водата е/беше на Горна баня. И аз само от нея купувах на децата за училище - бутилки по 500 мл.
Clever на Billa също на Горна баня.

# 628
  • Русе
Не съм купувала...ама ако намерите-пишете Peace
Днес се зачетох в етикета на една бутилка вода Сердика. Ами тя е същата като Бистра
Скрит текст:

# 629
  • Пловдив
Ще я диря...ти къде я откри Thinking Peace

Общи условия

Активация на акаунт