Отговори
# 630
Почти съм сигурна, че и Лидълската вода "Вода" е на Горна Баня  Peace Бях го чела или чула някъде ...  Rolling Eyes

# 631
  • Mediterraneo
+1 за водата на Пени. Сега издирвам друга, с която да я заменя.
Не съм купувала...ама ако намерите-пишете Peace
Днес се зачетох в етикета на една бутилка вода Сердика. Ами тя е същата като Бистра
Скрит текст:

Може да е същата като Бистра, но на вкус е повече от ужасна. Много трудно си подбирам вода за пиене, Бистра си беше точно по мой вкус. Лидълската също я харесвах.

# 632
  • Русе
Не знам как е на вкус. Детето я донесе тази бутилка. А лидълската вода си е там. Щом ти харесва - купи си.
До сега редувахме водите според промоциите в ПЕНИ - трапезна, минерална, изворна... Доста често Бачково вземахме, макар и докато свикна, вкуса да ми е доста странен. Сега ще трябва и аз лидълска да купувам за децата.

mystic, водата Сердика я има в кварталните магазини.

# 633
  • Sunshine state
В Триумф има Сердика със сигурност.  Peace

# 634
  • Mediterraneo
А лидълската вода си е там. Щом ти харесва - купи си.

А, щом разрешаваш, ще си купя.

# 635
  • Русе
А лидълската вода си е там. Щом ти харесва - купи си.
А, щом разрешаваш, ще си купя.
Не съм го казала със заядлив тон. Ти сама писа, че си я харесвала, в минало време. Все едно, че и нея вече я няма.

# 636
  • Mediterraneo
 Peace

Мен ме няма  Laughing Продължавам да пазарувам в Лидл, но водата е друга.

# 637
  • Русе
Peace
Мен ме няма  Laughing Продължавам да пазарувам в Лидл, но водата е друга.
Ее, това вече не го знам. Лятото веднъж бях купила една туба за село и май това ми е купуването на лидълската трапезна вода. Но сега като затвориха ПЕНИ, ще се наложи да купя, щото пък другата - Пирин не става за ежедневна употреба.

# 638
  • София
Трапезна вода Сердика 10л има в Хит на промоция 1,49лв

# 639
преди 2 седмици си взехме кафе J.J. Darboven на половин цена от Пикадили, страхотно е  Crazy

препоръчвам много! предполагам след няколко седмици пак ще го намалят

# 640
Клеверската вода не е лоша Peace

# 641
  • Русе
Май на всички хипермаркети, собствените марки вода са на БК "Горна баня", но от къде идва разликата във вкуса newsm78

# 642
един скромен съвет от мен - вземете си кани за вода - Брита или Аквафор или каквато и да е, те са почти еднакви - непрекъснато ги пускат на промоции по магазините - сега в Кауфланд имаше 15-16лв кана с филтъра.
Спасявате се от влачене на бутилки и от странен и несигурен вкус на водата.
Един резервен филтър е средно 10-на лв за 170литра вода, а има и такива за по 300л вода.

# 643
  • Русе
един скромен съвет от мен - вземете си кани за вода - Брита или Аквафор или каквато и да е, те са почти еднакви - непрекъснато ги пускат на промоции по магазините - сега в Кауфланд имаше 15-16лв кана с филтъра.
Спасявате се от влачене на бутилки и от странен и несигурен вкус на водата.
Един резервен филтър е средно 10-на лв за 170литра вода, а има и такива за по 300л вода.
Това вече съм го решила. Но преди месец, когато в Техномаркет беше на промо каната на Аквафор + 2 филтъра, ММ не ми уйдиса на акъла Laughing Може би ако бяха за бира, щяхме да сме сред първите закупили Joy При следваща изгодна промоция на каната, съм се зарекла, че ще си купя.

# 644
  • София
В момента в Кауфланд филтрите за Аквафор са 4,50 лв., което е супер далавера - иначе са 9,90. Стават и за Брита. Ние лятото си взехме кана от Лидл и за първи път пием по толкова много вода, че чешмяната докато се източи... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт