Лидл ::64::

• 86 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Момичета някоя да сподели как са гащеризоните за другият четвъртък?Точно такива съм си харесала а тук са на най-сносна цена  bouquet  bouquet Laughing Laughing

# 286
Ани, браво.
На мен ми връщаха пари за микровълнова в Кауфланд, ами пълната сума беше, и то 2 години след закупуването и.

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 15:34 от Lemy

# 287
  • София
didi, аз съм със смесени чувства за термометъра и като че ли по-скоро негативни. Купих го заради цената и факта, че по никакъв начин не можех да накарам малкото ми дете да измерим температурата с различан вид термометър. За някакъв ориентир ми вършеше работа, но е доста чувствителен и има отклонения в измерването, дължащи се на потрепването на ръката ми, на детето, на разстоянието между детето и термометъра....

# 288
  • София
И аз няма да дочакам детските сандали.  Tired В Дайхман има в момента промоция - при закупуване на 2 чифта -20%. Дамските ми харесаха, но зависи как са наживо.

# 289
Детските сандали и аз не ги дочаках - вчера купих втори чифт, който ще ползваме за пантофи в детската..Искам ги отворени, че много му се поти крачето.

Преди две-три седмици купих на Капчица пак сандалки, за на вън, вече ги пуснахме в употреба..

Ако пуснат в Лидл мога да взема един чифт, че да ги сменя навън...ще видя как са като цени и разцветки.

Термометъра мога да го взема и да го пробвам...ако нещо не мери свястно, го връщам...

# 290
Ако някой се интересува още от машинките за прозорци - има останали бройки в Лидл на Раковска. Аз днес си взех само едни кухненски кърпи.

# 291
Аз от Лидл сандали нямада купувам.Детските няма да и станат,а от дамските модели не нося такъв тип.Поръчах си спортни сандали Slazenger от СД.Излизат ми пак 20лв.От Лидл ще купя шампоан за детето.

# 292
  • София
Аз от Лидл сандали нямада купувам.Детските няма да и станат,а от дамските модели не нося такъв тип.Поръчах си спортни сандали Slazenger от СД.Излизат ми пак 20лв.От Лидл ще купя шампоан за детето.
Какво значи СД?

# 293
Спортсдирект.

# 294
  • София
Благодаря!

# 295
Новите брошури /малките/ много интересно опаковани вече- в найлончета за защита против микроби. Mr. Green Учудих се, но май не е лоша идеята. Rolling Eyes
Аз си взех отварачката за консерви- със защита е /режещият диск е почти изцяло вътре в черната пластмаса или какъвто там се води материалът/, изглежда усобна. Не е като тези които пускаха заедно с пресите за чесън- сребристите, като я изпробвам ще дам отзиви повече. Пише, че капакът на консервата може да се постави пак и ми е много интересно как точно става този номер. Laughing
Относно връщането и изплащането на сумата- аз есента-зимата купих детски ботушки за 24,99 лв и после ги върнах /бяха ни подарили същите, а не бяха носени изобщо/. Междувременно, цената им станала 19,99 лв за чифт- показах, че на касовата бележка пише, че съм платила 24,99 лв, викнаха управител и ръчно направиха нещо и ми изплатиха точната сума. Peace
Има ли шанс скоро да пуснат пак стъклочистачката /с дългата дръжка и микрофибърните подложки/- да знам дали да си купувам от резервните подложки....? newsm78 Laughing

# 296
  • In the shadows of my mind
Някакви отзиви за хладилната чанта и хладилната кутия?

# 297
  • София
Новите брошури /малките/ много интересно опаковани вече- в найлончета за защита против микроби. Mr. Green Учудих се, но май не е лоша идеята. Rolling Eyes

То хубаво, но микробите и по найлона се лепват. А брошурата и без това е за еднократна употреба. Само ще замърсяваме околната среда освен с разграждаща се хартия, и с вековни найлонови пликчета.  Sad

Днес напазарувах много неща от намалените зеленчуци. Точно бяха заредили. Само ме е яд за копф салатите, които бяха преоценени от 2 лв на 1 лв, а после се оказа, че в Била редовната цена е 1 лв и бяха големи и много свежи. Не се сдържах взех и от там. Сега ще има да ядем копф салати ...  Mr. Green

# 298
  • Варна
За блендерите от другата седмица - купих такъв от предната промоция преди няколко месеца, след като бях прочела в темата доста суперлативи. Ползвала съм го само няколко пъти и нямам база за сравнение, но за сега съм доволна. Смути с плодове и сусамово семе (такова имам и обичам) си става приятно гладко, само семенцата на кивито и горските плодове се усещат, но мисля че е нормално  Peace

Днес се сдобих с уреда за прозорци, да не остана назад, след толкова хвалби  Joy Ще го пробвам тези дни. Само ме е яд, че и той няма да ми върши работа за външната страна на неотваряемите прозорци, които при мен са мноого  ooooh!

# 299
Какво е копф салати?

Общи условия

Активация на акаунт