Лидл ::64::

• 86 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Вид зелена салата - https://www.google.bg/search?q=salata+kopf&rls=com.microsoft … =1366&bih=643

Какво стана с теб? Има ли развитие с кафе машината?

# 301
  • оттам, откъдето започва България
Много вкусни салати, внос от Италия. Доста изядохме от тях
Скрит текст:
купени от Кауфланд последно по 0,39 лв.
, но вчера по телевизията съобщиха, че били пълни с нитрати, кактои репичките.

# 302
Забелязали ли сте, че от известно време няма от шоколадите от 60-70ст., някаква тяхна марка бяха..Дали са спрени за постоянно или просто сменят опаковката поради нови изисквания? Аз ги харесвах и си вземах  редовно от тях, а вече повече от месец не са заредени в магазините Sad
Вече ги има тези шоколади и аз съм взимала за заливка за сладкиши,а на детето този с цветните бонбонките.

# 303
  • София
Веднъж съм взимала копф салата и ме боля корем после, а по принцип нямам такива проблеми със зеленийките. А ако се притеснявате за нитрати, накисвайте в студена вода за около 20-30 мин. Това една учителка по химия ми го е казвала.

# 304
Да,всички листни зеленчуци е добре да постоят във вода и при овкусяването на салатата да се слага лим.сок,той неутрализира нитратите,и е много свежо.

# 305
В Италия ми беше писнало от от копф салати- там всяка салата подобна на маруля беше копф Mr. Green Имаше нещо подобно ма марули, но с по-кофти вкус и даже копф салатите в Лидъл и т.н. ги внасят явно от друг район на Италия, защото са много по-хубави като качество, вкус и размер от тези които купувах аз там. Peace Тъй, че късметлии сме. Laughing И аз накисвам във вода, но добавям и сол или оцет/лимон.
Таня, и с майка ми коментирахме, че по найлона се лепват микробите- все пак, аз съм виждала и бабета да си плюнчат ръцете обилно преди да отгърнат брошурата, разглеждат, а после си я връщат на мястото при другите брошури.... Sick За найлончетата и замърсяването си права, не се бях замислила.... Confused

# 306
  • София
аз съм виждала и бабета да си плюнчат ръцете обилно преди да отгърнат брошурата, разглеждат, а после си я връщат на мястото при другите брошури.... Sick

Sick  Не съм присъствала на такава гадост. Но съм виждала охранителите да взимат някоя зарязана брошура и да я слагат при новите. А тя може да е всякаква - плюнчена, въргаляна, изпускана ...   Mr. Green

# 307
До голяма степен сигурно си е рекламен трик някакъв... newsm78 То ние как да знаем как е печатана брошурата, как е съхранявана преди да влезе в найлончето и т.н. Wink Иначе и аз съм виждала най-редовно да връщат зарязани брошури, даже съм сигурна, че някои от тях и по пода са били..... Crazy

# 308
Тази седмица ще се въздържа и аз, моето мнение за кухненския робот е , че може за тия пари,нещо по-куча марка, но с по-голяма мощност. 500W малко са сякаш.
Искрено ме развеселихте с темата за брошурите и микробите, то например парите..не са в найлонови пликчета.

# 309
  • Бургас
Нищо не ме грабна и мен от новия каталог.Много скучен.

# 310
  • София
Опаковките на брошурите са реклама на опакованите сурови меса. 99% съм сигурна. Даже на гърба на брошурата има точно такива опаковки месо.

Момичета, наплашихте ме с тези истории с кафемашините.  Confused Днес ще си снимам касовия бон и тогава ще занеса моята за ремонт. Ако ми я подменят с някаква надрана, ще ги яде жегата, от сега се настройвам  Twisted Evil

Харесах си сандалите и дамските дрешки. За съжаление обикновено в магазина яко простеят, а материята е като найлон, хем изкуствена, хем прозрачна. Ако ли не, ще си купя Simple Smile

# 311
Опаковките на брошурите са реклама на опакованите сурови меса. 99% съм сигурна. Даже на гърба на брошурата има точно такива опаковки месо.

Момичета, наплашихте ме с тези истории с кафемашините.  Confused Днес ще си снимам касовия бон и тогава ще занеса моята за ремонт. Ако ми я подменят с някаква надрана, ще ги яде жегата, от сега се настройвам  Twisted Evil

Харесах си сандалите и дамските дрешки. За съжаление обикновено в магазина яко простеят, а материята е като найлон, хем изкуствена, хем прозрачна. Ако ли не, ще си купя Simple Smile
Гащеризоните дали и те ще простеят....на каталога ми харесаха...да видим на живо в четвъртък как изглеждат...  bouquet Laughing Laughing

# 312

Какво стана с теб? Има ли развитие с кафе машината?

Благодаря, че попита Hug. Ми, ММ си харесва тази, не бръмчала толкова много и е доволен, но се чудя дали да не им напиша 1 гневен мейл, че все пак са ни дали др кафемашина, а не нашата Thinking.

# 313

Бележи си я, на по-скрито място.

# 314
  • Варна

Гащеризоните дали и те ще простеят....на каталога ми харесаха...да видим на живо в четвъртък как изглеждат...  bouquet Laughing Laughing

Май ги имаше и миналата година. Повтарят се вече. Искаме нещо ново и по-различно.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт