Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 698
  • 457
  •   1
Отговори
# 60
vessita, благодаря ти... Аз от UV-то на Филорга съм доволна, но не е с цвят и после отгоре слагам и друго ББ... Когато не искам такова натрупване на продукти и крема ми е с фактор, слагам само ББ с цвят... И понеже никой не се включи за консистенцията на този ФДТ на Shiseido, си взех тяхното ББ с цвят.. Ти ползвала ли си го? Аз не знам дали Филорга имат оцветено ББ с фактор? newsm78
Не ми се минава на ФДТ и то за лятото, да не ми дойде тежко и да се изпъпча...

# 61
  • Canada
На мен ми се наложи коренно да променя подхода към слънце-защитата  Tired

Козметичката изрично ме предупреди, че трябва да я подновявам на всеки два часа. Ползвам фдт/бб така, че единствената подходяща опция е слънце-защитна пудра.

В момента имам Elizabeth Arden pro perfecting minerals powder и Sunforgettable Mineral Sunscreen Brush SPF 50.

Март правих дълбок пилинг и то след серия от 6 по-леки. В края на април бях във ваканция на много топъл и влажен климат, с много силно слънце.
Определено двете пудри спасиха положението. Единственото неприятно на втората е цената и то за 6 грама. За 7 дни успях да я изхабя до половината  Tired Но превенцията винаги е по-добрият избор и инвестиция  Peace

Оглеждам се сега за основа под пудрата. В другата тема за кремовете много похвалиха слънце защитният на Апивита. Колебая се между него,  bareMinerals COMPLEXION RESCUE™ Tinted Hydrating Gel Cream и флуида Беж на Шанел. Той е с безобразно нисък фактор, но го тествах от мостри и перфектно се съчетава с пудрите, на които основно разчитам за предпазване.

Някой да има впечатления от крема на Апивита и гела на bareMinerals?

# 62
За мен най-добрата SPF пудра е на Peter Thomas Roth

# 63
  • София
В момента ползвам този на Апивита с 30 фактор от мостра и ми харесва. Разнася се лесно, консистенцията му е по-водниста, попива бързо и има лека до средна покривност. Не е много тъмен и не оранжавее.

# 64
Аз съм доволна от този

Попива бързо и лицето ми не лъсва, а съм със смесена кожа Heart Eyes
Търсих мостри на тонирана слънцезащита в аптеките и с 300 зора ми дадоха само на този Eucerin Crossing Arms Радвам се, че взех тестер, защото без да съм със снежнобяла кожа, просто е светла - с този крем се за миг се докарах до вид, който не постигам и след едномесечна почивка на море.
Не разбирам, защо е в един цвят. Много, много тъмен, поне за мен. Не знам как се държи в топлото, защото изглеждах толкова нелепо, че го махнах моментално.

# 65
  • Бургас
lunna pateka, чакам да разкажеш за ББ-то на Шисейдо  Hug
На Филорга ББ кремовете не ми пасват като цвят, а и нямат защита, май беше 15 или нещо такова, пробвала съм ги само от тестери.
Похвалиха ми ББ на Д-р Бранд с фактор 30,  избързах да го взема, въпреки, че имах съмнения. Той е в една тоналност, адаптирал се към цвета на кожата - да, но с него ставам като индианец...може би след няколко слънчеви бани ще е добре. Инъче има много приятна консистенция.

# 66
Аз си намерих мостра днес на матиращия флуид на Юсерин 50+
Май само него не съм пробвала. Laughing поне от тези медицинските по аптеките.
Върху оцветения на Биодерма- фотодерм М слагам и фдт понякога и резултата е добър, но този на юсерин нали е матиращ се надявам да ми пасне и с него да съм под фдт.
Подновяване на два часа няма как да стане при мен. Confused
Колкото до оцветените кремове, имам опит с този на биодерма само, но мисля, че като мине известно време и крема се адаптира към кожата и не е толкова тъмен. или си въобръзявам.
Трябваше малко да изчакаш или май съм ги взела за бб крем тия тонираните с фактор. Laughing

# 67
  • Canada
Lodsi , благодаря, че сподели   bouquet Аз обмислям този със спф 50, но предполагам са идентични  Peace

Holly Pink ,  можеш ли да сравниш пудрата на ПТР с някоя от тези, които съм споменала  newsm78 Или с някоя друга която си ползвала с подобен фактор  Blush

# 68

Holly Pink ,  можеш ли да сравниш пудрата на ПТР с някоя от тези, които съм споменала  newsm78 Или с някоя друга която си ползвала с подобен фактор  Blush

Честно казано - не мога да я сравня с нищо. Ползвала съм на Авен и на Шисейдо преди. Показаната от мен е супер лека и най-важното за мен - филтрите са минерални. Няма талк в нея, няма брашнян ефект, а това, че е translucent(макар някой да я определят като тъмна и с цвят) също е супер - комбинира се с всичко под нея. Има и оцветена версия мисля, както и СПФ 30 за проблемна и мазна кожа - мисля да ми е следваща покупка. 

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 14:00 от Holly Pink

# 69
  • Бургас
Holly Pink, от къде мога да си взема такава пудра?

# 70
  • Canada
Честно казано - не мога да я сравня с нищо. Ползвала съм на Авен и на Шисейдо преди. Показаната от мен е супер лека и най-важното за мен - филтрите са минерални. Няма талк в нея, няма брашнян ефект, а това, че е безцветна също е супер - комбинира се с всичко под нея. Има и оцветена версия мисля, както и СПФ 30 за проблемна и мазна кожа - мисля да ми е следваща покупка. 

Благодаря   bouquet Подобна е значи на тези, които ползвам  Peace И те са с минерални филтри, без талк. Елизабет Арден може да се ползва и като фдт, има лек glow финиш. Sunforgettable е матираща, почти безцветна.
Може нататък да пробвам тази на PTR  Flutter

# 71
  • Пловдив
И тази година,мисля пета поредна,купих Екран. Хипер доволна съм! Без мазни и бели следи,перфектна защита! Peace

# 72
  • София
За мен най-добрата SPF пудра е на Peter Thomas Roth

От къде е най-добре да си я поръчам с доставка до БГ?

# 73
  • Пловдив
И тази година,мисля пета поредна,купих Екран. Хипер доволна съм! Без мазни и бели следи,перфектна защита! Peace

http://apteka.framar.bg/30019122/%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD- … %D0%BC-spf-50-svr

това ли е ?

# 74
По-скоро мисля,че е Екран-а на Кларанс  Peace :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт