Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 706
  • 457
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,пак аз да досадя :

Ако може да ми препоръчате слънцезащитен крем за лице за чувствителна кожа ,както и такъв за дете ?

Благодаря предварително   bouquet

# 76
за дете:

# 77
Благодаря ти ,bubanka   bouquet

# 78
  • Пловдив
По-скоро мисля,че е Екран-а на Кларанс  Peace :
Скрит текст:
Peace това е

# 79
Засега се спрях на тези два : 1.AVENE Réflexe / АВЕН РЕФЛЕКС слънчева защита SPF50+ за чувствителна кожа 30мл

или 2.AVENE Tres Haute Protection / АВЕН Слънцезащитен крем за чувствителна суха кожа SPF50+ 50мл

Някой да ги е ползвал за чувствителна кожа ? Отзиви ?   bouquet

# 80
  • София

Какъв е точно цвета и колко е покривен, може ли само по него?

Като консистенция е като течен фон дьо тен или не гъст ВВ крем, много лека и приятна текстура, цветът се адаптира към естествения тон на кожата, изглежда по-скоро като че ли си с приятен загар + бронзър, а завършекът поне на мен ми наподобява този, който се получава след като нанеса метеоритите на Guerlain върху фон дьо тен - т.е. с едно много красиво и дискретно сияние, което сякаш идва отвътре.
(Как го описах само  Laughing) Има много лек ненатрапчив аромат, напомнящ леко на олиото на Nuxe. На мен лично ми допада, но аз харесвам ароматизирани продукти за лице. Не се отличава с особена покривност, но добре изравнява тена. Според мен за плаж ще е идеален.  Peace
 Не знам как ще се държи в жегите при силно слънце и колко ще издържа, засега само съм го тествала при домашни условия, като за начало съм удовлетворена.  
 Hug

# 81
 babycakes, благодаря ти, ама аз взех този на Филорга.... Може би следващия път ще пробвам на Ланком... Peace

малката лисичка, ползвала съм втория... Даже имам още малко от него... Харесва ми, малко е гъст, но се разнася добре, не лъска и е добре за чувствителна кожа. На мен ми сълзят очите от някои високи фактори, но от този - не... Нанасям винаги върху дневен крем и слагам по-малко количество от Авена.... Добре ми е.... Peace Незнам откъм петна дали предпазва....  newsm78

# 82
Благодаря за мнението , лунна пътека   bouquet

# 83
Пудрата на ПТР я взех първия път от Сефора в UK, но не знам защо, вече я няма (или поне в сайта). 
Не съм сигурна, но търсейки я началото на тази година, видях на няколко места, че пише Sephora Exclusive. В момента мисля в Амазон я има  newsm78 Навсякъде е изчерпана, поне януари-февруари като търсих беше така.

# 84
  • София
Аз пък не намерих оферти в Амазон с доставка до БГ.
Тоест имаше една, но беше на нереално висока цена...затова поръчах тази
Sunforgettable® Mineral Sunscreen Brush SPF 50

# 85
  • Canada
Пудрата на ПТР съм я виждала в канадския сайт на Сефора и по спомен беше около 46 долара, но вчера проверих и вече я няма  Peace
В ebay не открих добри оферти. Да не би да спират да я произвеждат  newsm78

Lodsi, кой цвят взе от Sunforgettable? Моята е medium и обмислям следващата да е най-тъмната, давала ефект "целуната от слънцето"  Flutter
Дано ти хареса, на мен ми върши отлична работа. Дори половинката пудрих с нея на морето  Mr. Green

# 86
  • София
Да, и аз предполагам, че пудрата на Peter Thomas Roth ще я спират от производство, търсих къде ли не и не можах да открия място, от което да я купя.
И аз поръчах Medium от Sunforgettable® Mineral Sunscreen . Чудех се дали Fair е безцветна или просто е много светла като цвят.
Надявам се Medium да не ми тъмнее, макар че основно лятото ще я ползвам (нося NC 35 на МАС за ориентир). Очаквам я с нетърпение и се надявам четката да пуска достатъчно пудра  Heart Eyes

# 87
  • София
2.AVENE Tres Haute Protection / АВЕН Слънцезащитен крем за чувствителна суха кожа SPF50+ 50мл

Някой да ги е ползвал за чувствителна кожа ? Отзиви ?   bouquet[/b]
Аз имам този крем и съм много доволна от него. Понеже познавам и старата му формула, съм приятно изненадана, че този се разнася и попива значително по-бързо, от това, което беше преди. Добра основа за грим е и съм доволна от него.  Peace

Моята слънцезащита в момента е ДД Крема на Нюкс с 30 спф, доизмазвам една крем пудра на Ла Рош, която е с 50 спф, йогурт емулсията на Корес с 30 ф-р, както и ББ пудрата на Физишънс формула с 30 спф. За сега смятам да се кротна с този резерв от слънцезащита. За планина или излизане с колело нося със себе си мини кремчето от ДМ, което е с балсам за устни 2в 1 с 50 спф. Peace Simple Smile

# 88
kopche , благодаря ти   bouquet

# 89
kopche, би ли разказала за Nuxe?

Общи условия

Активация на акаунт