Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 929
  • 457
  •   1
Отговори
# 90
  • София
DD крема на Нукс е добър с фактор 30, при нас има само 2 цвята. Тъмни са но за лятото с тен според мен са идеални, и най- важното няма оранжево.
Разнася се перфектно и е нещо като крем-фдт. С него съм като леко бронзирана, дава тен ефект и най-светлият вариант при мен. Peace

# 91
  • Canada
Lodsi, не се притеснявай, четката пуска достатъчно, дори ако натиснеш малко по-силно и става повече от необходимото  Peace
Ето какво казват относно цветовете:

Потвържавам го, аз съм много бяла и Medium не ми е хич тъмна  Peace

# 92
  • София
Благодаря   bouquet Тук ми изглеждат светли и трите цвята.
Но повечето ББта, които продават в БГ примерно са ми тъмни, а аз не съм светла.
Затова се протеснявах Medium също да не ми тъмнее.

# 93
Аз взех тестери на показаните Авен,ще ги пробвам и ще избера.
Малката я обзаведох с Биодермата  Peace

# 94
DD крема на Нукс е добър с фактор 30, при нас има само 2 цвята. Тъмни са но за лятото с тен според мен са идеални, и най- важното няма оранжево.
Разнася се перфектно и е нещо като крем-фдт. С него съм като леко бронзирана, дава тен ефект и най-светлият вариант при мен. Peace

Благодаря!  Hug Най-много се притеснявах точно от оранжево. Аз съм леко мургава със силен жълт подтон. Още се колебая кой от двата цвята да взема. Много харесвам всичко, което съм ползвала от марката, но е смешно от тяхна страна, че не подсигуряват тестери  Crossing Arms

# 95
Този флуид някой ползвал ли го е? Интересува ме светлият цвят много ли е светъл?  Simple Smile
http://www.enzo.bg/bioderma/photoderm-max-tonirassh-slncezasshiten-fluid-spf-50/

# 96
Този флуид някой ползвал ли го е? Интересува ме светлият цвят много ли е светъл?  Simple Smile
http://www.enzo.bg/bioderma/photoderm-max-tonirassh-slncezasshiten-fluid-spf-50/

И аз го бях загледала, но след като не успях да открия тестер, се разрових в нета да видя цвета.
Поне според снимката от този блог - "light" е всичко друго, но не и светъл цвят и ме отказа тотално от покупка. Laughing

# 97
Здравейте,  Аз съм в издирването на флуид или крем за комбинирана кожа,  с омазняваща се Т-зона.  Искам издръжливост и да не се разтича под фдт. А ако им такъв с добра покривност( да прикрива зачервени участъци и капиляри)  и да издържа в жегите ще е Суперрр вместо фдт .  Не ходя на плажи море ,  но все пак искам нещо покривно и предпазващо защото работата ми го изисква Тъй като съм в голяма част от деня на слънце.

# 98
Все още имам около половин опаковка от Soap & Glory Make Yourself Youthful Sunshield Superfluid SPF50, който ползвах миналото лято. Всичко в него е прекрасно, но на моменти силният му аромат ми идва в повече и изглежда, че в комбинация с някой от продуктите, които ползвах накрая - крем за лице или фдт кожата ми се раздразваше. Да видим сега какво ще е положението. Иначе не омазнява, не създава усещането за нанесен тежък продукт и не белее.
И понеже ми омръзна това трине на грим по няколко пъти на ден, нанасяне наново ... мисля да си взема пудра с приличен SPF. Засега съм се спряла на Physician's Formula Mineral Wear SPF 30
Така ще мога сутрин да нанасям слънцезащитен продукт под формата на крем/флуид и по-късно да подновя защитата с пудра. Само се надявам да се разберем с пудрата и крайния ефект да е добър.  Laughing

# 99
В iherb намерих и стик-четка с минерална пудра, но не знам какво и е качеството.
http://www.iherb.com/Mineral-Fusion-Brush-On-Sun-Defense-Mineral … 14-oz-4-0-g/45370

Както и тази:
Physician's Formula, Inc., Mineral Wear, Talc-Free Mineral  … al, 0.35 oz (10 g
Foncé , а ти твоята откъде я купи?
Моята дерматоложка ми каза, че тъй като ще се слага на 2-3 часа нов продукт, не е необходима факторът да е повече от 30. По-голямият фактор съдържал повече химикали и е добре да се избягва.

# 100
  • Canada
В iherb намерих и стик-четка с минерална пудра, но не знам какво и е качеството.
http://www.iherb.com/Mineral-Fusion-Brush-On-Sun-Defense-Mineral … 14-oz-4-0-g/45370

Foncé , а ти твоята откъде я купи?
Моята дерматоложка ми каза, че тъй като ще се слага на 2-3 часа нов продукт, не е необходима факторът да е повече от 30. По-голямият фактор съдържал повече химикали и е добре да се избягва.

Melany99 от свети ebay я купих  Mr. Green Беше ми препоръчана от дерматоложката, при нея се предлагат и професионалната серия на Елизабет Арден, и Colore science. Просто тя нямаше наличен цвят medium  и я взех онлайн.

Може би на теб ще ти е по удобно тук, провери  Peace
За мен от основно значение беше, че е с минерални филтри без химия, с висок фактор и водоустойчива. Но както споменах бях след дълбок пилинг с TCA, ходих на море (изкарах го цялото с шапка с широка периферия) и не мога да поема и минимален риск. Защитавам си инвестицията  Mr. Green

Иначе имат и такава със СПФ 30, за градски условия би трябвало да е ОК  Peace

Тази, която си показала от iherb е подобна, различен е процентът Titanium Dioxide и Zinc Oxidе. Ревютата с нисък рейтинг са основно относно цвета и опаковката.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 21:32 от Foncé

# 101

За мен светлото не е мног светло, бих го определила като медиум.По тъмен е например от по-светлия цвят на ББ крема на Гарние за мазна кожа в продълговатата тубичка.Тествах и по-тъмния цвят - той е  Shocked ... адски тъмен, че и оранжев.
 Не знам колко трябва да си тъмен, че да стои добре.В Ремедиум имаше тестер за тестване на място, предполагам, че и в други големи аптеки ще има.

# 102
Foncé , мерси много!
По ревютата четох, че има и светъл тон - шимър.
Та може би и аз от ebay...  Laughing

# 103
  • Бургас
Здравейте,  Аз съм в издирването на флуид или крем за комбинирана кожа,  с омазняваща се Т-зона.  Искам издръжливост и да не се разтича под фдт. А ако им такъв с добра покривност( да прикрива зачервени участъци и капиляри)  и да издържа в жегите ще е Суперрр вместо фдт .  Не ходя на плажи море ,  но все пак искам нещо покривно и предпазващо защото работата ми го изисква Тъй като съм в голяма част от деня на слънце.

Бих препоръчала този гел-крем на Ла Рош. При мен се държи много добре под фон-дьо-тен, няма разтичане, няма лъскавини и при най-горещите дни. Какъвто и нов крем да реша да пробвам, пак се връщам на него  Peace

# 104
  • София
... мисля да си взема пудра с приличен SPF. Засега съм се спряла на Physician's Formula Mineral Wear SPF 30
Така ще мога сутрин да нанасям слънцезащитен продукт под формата на крем/флуид и по-късно да подновя защитата с пудра. Само се надявам да се разберем с пудрата и крайния ефект да е добър.  Laughing
Аз мога да ти препоръчам да погледнеш и ББ пудрата им със слънцезащита:
http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Super-BB-All-in-1-B … ;sr=null&ic=1
Ползвам я в момента и съм много доволна. ФФ са добри като цяло в правенето на пудри и това и Пола Бегън в нейните ревюта потвърждава. Пудричката, освен че има 30 ф-р дава и едно озаряване на лицето, което е много приятно. Предлага се само в два нюанса обаче- лайт/мидиъм и другата е тъмна като бронзант. Peace

Общи условия

Активация на акаунт