Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 987
  • 457
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Миналото лято ползвах флуид 30+ на Юсерин и бях доволна. Само ме дразнеше, че под него трябваше да слагам и крем и ставаше много сложно... А и срока май му изтече, предпочитам да не рискувам, и въпреки че е пълен повече от половината, ще го хвърля. По препоръка на приятелка се насочих към , крем , за да не се налага да слагам такъв под варианта флуид. На 2 места не открих светлия цвят, имаше го само във вариант флуид, и взех цвят голд. Ами ужасно тъмен ми е, а консистенцията крем ми стои ужасно мазно на лицето  Sick Пуснах крем в темата за размените и днес май ще ходя за флуида, пък ако се налага ще слагам и кремче под него. Светлия цвят е почти незабележим, оставя просто едно гладко покритие  Flutter

# 211
  • София-Младост
http://www.enzo.bg/decleor/aroma-sun-expert-slncezasshitni-produ … ti-protiv-brchki/
Купували ли сте този крем от Enzo? Не пращат някой с изтекъл срок на годност надявам се?  newsm78

# 212
http://www.enzo.bg/decleor/aroma-sun-expert-slncezasshitni-produ … ti-protiv-brchki/
Купували ли сте този крем от Enzo? Не пращат някой с изтекъл срок на годност надявам се?  newsm78
Точно този крем не съм купувала, но всичко, което съм взела от сайта - винаги е било в срок на годност. Казвам го, защото винаги проверявам Mr. Green

# 213
  • София-Младост
Точно този крем не съм купувала, но всичко, което съм взела от сайта - винаги е било в срок на годност. Казвам го, защото винаги проверявам Mr. Green
  bouquet
Благодаря ти, поръчах го Simple Smile

# 214
  • Варна
Купих си този лосион за лице и тяло
Скрит текст:
Не лепне, попива веднага, няма почти никакъв аромат, ще видим дали предпазва добре. Преди това бях със спрея на Виши 50+ , но е много неикономичен.

# 215
  • Бургас
Някой ползвал ли е ВВ крема с фактор 50 Антелиос на Ла Рош?

# 216
Здравейте, не намерих в здравния тема за бенките, тоест намерих но е много стара, а тук намирам за слънцезащитните кремове, та мога ли да се вмъкна да попитам нещо?
Става дума за голяма /бенка или брадавица/ на главата отзад в окосмената част. Как да я предпазим от слънцето, когато притежателят и не желае да носи шапка...
може ли 50-ти фактор да се маже директно върху нея ? Вие имате ли бенки които постоянно се излагат на слънце и специално тях мажете ли с крем?

# 217
А не е ли по-добре консултация с дерматолог? Ако бенката не е притеснителна и няма нужда от намеса, то той ще ви каже как да я предпазвате и с какво. Иначе в повечето случай те се получават точно от слънцето, но въобще не са за подценяване, особено ако са големи и релефни.

# 218
Ами на мен ми каза онколог точно обратното. Не я е видял, защото от едната страна има нежелание да се ходи на лекар, тъй като е "наследствана" и всички от рода, които ги имат са такива, и са доста и са все релефни. Та когато аз бях на лекар и разпитвах, той по описание каза че е по-вероятно да е брадавица, а тъмните плоски бенки са тези, които са опасни....
Както и да е, знам че трябва да се иде на лекар, но при положение, че срещам отказ, питам тук.

# 219
  • София
Препоръчайте, че предстои моренце Sunglasses  bouquet

# 220
  • София
Здравейте, не намерих в здравния тема за бенките, тоест намерих но е много стара, а тук намирам за слънцезащитните кремове, та мога ли да се вмъкна да попитам нещо?
Става дума за голяма /бенка или брадавица/ на главата отзад в окосмената част. Как да я предпазим от слънцето, когато притежателят и не желае да носи шапка...
може ли 50-ти фактор да се маже директно върху нея ? Вие имате ли бенки които постоянно се излагат на слънце и специално тях мажете ли с крем?
Бих я мазала с най-висок фактор. Но имай предвид, че косата се омазнява, ако е крем с минерални филтри, ще стои бяло, изобщо визуално не е много приятно. Мажа бенка на детето на главата и затова споделям. Но след като човекът не ще шапка, ми се струва малко трудно да го навиеш да се маже с нещо. По принцип, ако е в окосмената част, косата ще я предпазва от слънцето, но ако е на плешиво теме, си трябва защита.

# 221
В окосмената част е, съгласи се да я мажа. Hug

# 222
Здравейте! Предстои ни ходене на море,но моята кожа освен че е много бяла и чувствителна и изгаря изключително бързо,затова никога не мога да бъда с този така желан шоколадов загар,а по скоро ставам много червена като рак  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing . Преди 2 дни спечелих от Нивеа новото слънцезащитно олио protect & bronze spf 30 и мислех да изкарам с него на морето,но когато прочетох упътването,аз доколкото разбрах мисля че предизвиква меланина в кожата,затов. Ако може да ми препоръчате нещо,но и ако може да е на по сносна цена Simple Smile
 Иначе за лице си купих ето това:  https://www.dm.de/sundance-sonnenfluid-med-ultra-sensitive-lsf-5 … 010355883049.html

# 223
Здравейте, да споделя и моите впечатления относно кремчетата за лице.
Ползваx слънцезащитата на Bioderma, спор няма че е добра, ползвах и на Avene, преди това и на Nuxe,  но със всяка една от тях лъсвах доооста, знам че е трудно да не лъскаш със слънцезащита от поне 30 или 50+, но днес си взех този на La-Roche Posay --> http://www.laroche-posay.bg/products-treatments/Anthelios/Anthel … D0%9A-p10291.aspx
 и съм впечатлена, най-накрая нещо не толкова лъщящо и мазно. Веднага попива и не оставя този мазен филм върху кожата! И за под грим мисля че ще е чуден !!! Simple Smile Blush

# 224
  • Somewhere far away
А някой да е ползввал това  и съответно да ми даде някакви отзиви:

http://biolifecosmetics.com/slancezashiten-krem-za-lice-za-chuvs … kozha-SPF-50.html

Общи условия

Активация на акаунт