Отговори
# 660
Mami kupihte li kolichkiiiii ili pone nasochihte li se Simple Smile.

Ние купихме Baby Design Sprint plus, и сме доволни, сестрата на приятеля ми я ползва сега за нейното дете, защото е лека и удобна... и е най-евтиния хубав вариант на който поне ние попаднахме.

# 661
Да би питам, някоя имала ли е левкоцити в урината? newsm78

# 662
Благодаря за информацията момичета!

# 663
Относно  секса, ние не сме правили от Април  Confused
Нямам забрана, просто нямам абсолютно  никакво желание. Чуствам  се дебела, грозна непривлекателна.
Не мога да се възбуда  от нищо, абе пълно дърво.
Снощи се про бвахме, пак  нищо. Не мога да се отпусна , и при проникване супер много ме боли.
Ужас само ние ли сме Сбъркани???  #2gunfire

# 664
Много неприятно  Confused Дано поне след раждането бързо да влезете във форма.
Аз през бременностите едва ли не от полъха на вятъра се възбуждам, но след раждането миналия път направо не смея да кажа колко време изобщо не ми беше до секс, и дума не давах да стане... Повече, отколкото е една бременност! Мъжът ми беше изтрещял направо.
Съмнявам се, че сега ще е по-различно  Confused

# 665
Ние от март месец не сме правили Laughing

# 666
Аз не мога да гледам филми в които се целуват....камо ли нещо повече....
Не че съм се засилила всеки ден, но поне веднъж седмично ми е ок, иначе ме налягат едни настроения. И като се появи това розовото и бързо се отказвам. Сега поне съм спокойна, че док каза че е нрмално и щом не е бистра кръв няма проблем.
Снощи да ви кажа много се наядох с китайско и бебето не мръдна цяла вечер, днес бълбука леко, но се чудя вече всеки ден ли трябва да следя за движения?

# 667

Не че съм се засилила всеки ден, но поне веднъж седмично ми е ок, иначе ме налягат едни настроения.

И аз съм така...

# 668
Only God can..., аз имах левкоцити в урината, акушерката ми каза, че при бременните е нормално  Peace

# 669
За левкоцитите док ми изписа уринал акут, но понеже не намерих, си взех Феминал урофорте. То било същото, само дето е по-евтино Joy

# 670
  • софия
Здравейте момичета да се похваля че днес ме изписаха от майчин дом , цели 7 дни бях там , сега съм добре нямам контракции. Останах много доволна от целия персонал и от доктора на който попаднах.   bouquet Иначе понеже сте коментирали секса - ние от януари не сме правили ..  Sad

# 671
Милата дано всичко да е наред и с теб и с бебчето и повече да не ти се налага да лежиш.Почивай си много сега Hug  bouquet

# 672
Здравейте момичета да се похваля че днес ме изписаха от майчин дом , цели 7 дни бях там , сега съм добре нямам контракции. Останах много доволна от целия персонал и от доктора на който попаднах.   bouquet Иначе понеже сте коментирали секса - ние от януари не сме правили ..  Sad

Дано вече всичко да е наред!

# 673
Криспело, дано всичко е ок
Мен пак ме хвана тъпото настроение, довечера да видим какво ще стане, дано тоя път всичко е ок....

# 674
Момичета от два дни направо треска ме тресе появиха ми се външни хемароиди и направо откачам.Втора бременност карам при първата никакви ядове.Някакви идеи как да ги махна.Правя си промивки със смрадлика,но ми се струва че нищо не правя.

Общи условия

Активация на акаунт