Отговори
# 645

Тази сутрин отново имах малко розово течение след секс. Предният път беше преди 3 седмици и пак се случи това. Само на мен ли ми се случва след всеки контакт? newsm78
Нямам болки или друго, само това. Та си мисля, че може би е от лигавицата или шийката, или от претъркване Tired
Каквото и да е, много зле се чувствам. Хем ме е страх за беб, хем обаче на моменти много ми се прави. Tired
С първото бебе не беше ли така? При мен няма проблеми, съвсем нормално е според мен да имаш желание за секс, само трябва да се внимава...

# 646
Здравейте мили момичета чета ви често,но ми се развали лаптопа и не ми е удобно да пиша от телефона.
Бяхме на ЖК и ни гледаха на ехограф бебка е цели 800гр и върви 1 седм напред  .завъртяла се е надолу и много ритка и шава.Напоследък имам често неодобство и ходене до тоалетната и крампи през ноща.Усещам я ниско долу.Да попитам мамита вие как усещате бебетата си?!
Аз последно бях на ЖК в 26-та седмица, сега съм в 28, и тогава бебчо беше 990 грама, расте с повече от седмица напред... рита ме доста, шава, върти се... Simple Smile завъртян е надолу още от предния преглед и се надявам така и да си остане. Аз се радвам ,че го усещам почти постоянно, рядко ме боли, но се случва... ще го преживеем, само да са живи и здрави,нали така? Simple Smile

# 647

Тази сутрин отново имах малко розово течение след секс. Предният път беше преди 3 седмици и пак се случи това. Само на мен ли ми се случва след всеки контакт? newsm78
Нямам болки или друго, само това. Та си мисля, че може би е от лигавицата или шийката, или от претъркване Tired
Каквото и да е, много зле се чувствам. Хем ме е страх за беб, хем обаче на моменти много ми се прави. Tired
С първото бебе не беше ли така? При мен няма проблеми, съвсем нормално е според мен да имаш желание за секс, само трябва да се внимава...

Днес бях на ЖК, беб е 1200 грама, върви със седмица напред, аз съм в 28 г.с. и 2 дни. Питах док за тоя проблем, каза да не се шашкам, само леко. Било нормално, но аз пропуснах да му кажа, че се случва два пъти подред. Но си мисля, че ако беше забранил щеше да забрани, независимо дали се е случило веднъж или повече. Гледа и плацентата, че се бях притеснила да не е тръгнала да се отлепва с тия проблеми, но всичко е ок. Спокойна съм, пък да видим

# 648
Всичко ще е наред ! Само спокойно Simple Smile Ние ходихме до Китен за няколко дни, и ме нахапа нещо на плажа, така и не разбрах комар ли беше или какво... но много ме сърбеше, опитах се да изчакам да ми мине,но много се почесвах, и отидох до аптеката за някакво мазило. Аптекарката ми се развика, как не съм отишла на лекар за няколко пъпки и така и не ми даде мазило. Аз и казах, че е петък и отговорът беше - "Има спешен!" .. За всеки комар няма да ходя на спешен. Отидох на друга аптека, момчето което работи там е много отзивчиво, винаги ми предлага варианти, каза че щом не е в областта на корема нахапаното няма никакъв проблем,освен това аз нямах никакви оплаквания ,освен сърбеж Simple Smile 1 път се намазах с това което ми даде и всичко мина... та мисълта ми беше - по-зле действа на майката и детето, ако се шашнат за нищо. Мен предните месеци ме бяха предупредили да внимавам със секса и пътуванията, заради плацентата, но само да внимавам, а не да не го правя.

# 649
Оооо да ви кажа ние поне от 1 седм не сме правили секс.Последният път ми беше доста дискомфортно и даже болезнено на моменти и сега малко ще изчакаме с ласките.Колкото повече наближава времето да идва бебе и започва да ме стяга.Момичета вие решихте ли как и къде ще раждате?!

# 650
Каква една седмица, последния път три не правихме, ама шубето е голям страх...

# 651
Леле вие не сте правили сеемици ние месеци Laughing

# 652
Аз не съм чувала, сексът да вреди, особено ако имаш желание и ти е приятно,ако има болки не,дори и да не си бременна...Ако има медицинска причина, те ще ти кажат.

# 653
Dilyana какво точно имаш в предвид някъде на хотел или просто за разходка?!

Здравей, да място за почивка. За няколко дни.

# 654
Mami kupihte li kolichkiiiii ili pone nasochihte li se Simple Smile.

# 655
Разрови се из нета има хубави места близо до София,където може човек да почине и отдъхне.Ние в повечето пъти гледаме да избягаме далеч от София.

# 656
Dilyana какво точно имаш в предвид някъде на хотел или просто за разходка?!

Здравей, да място за почивка. За няколко дни.
Белчин бани е много приятно място.

# 657
Вятърните мелници Wink много хубаво място

# 658
http://www.ezeroto.com/
Aз мисля дa посетим този хотел, в Костенец е, нa 80км от София Wink

# 659
И трите предложения са много добри. Ние често ходим в Езерото и Балчин бани, честно казано не съм спала в езерото, но пъстървата им е много хубава и има минерална вода наблизо. Ходим и в един хотел към язовир Искър http://www.kamelot-bg.com/ хубаво е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт