Отговори
# 495
Only God can..., аз бях като теб предната седмица. Свързах го с по-голямото физическо натоварване. Тази седмица гледам да се пазя повече и нямам подмокряне, а течението ми е съвсем леко. Утре съм на преглед, ще го коментирам с лекаря си и ще пиша  Peace

# 496
  • София
И ние планираме почивка за 1 седмица към края на юни и началото на юли. Дано всичко да е наред с бебо.

Все още не съм пазарувала бебешки неща, но ние много си ги имаме от бебка. Повечето даже са още в гаранция Wink за дрешките ще вземем по-нататък подходящи за момченце, че сегашните са ни предимно розови а и повечето ги раздадох Simple Smile Иначе легълце имаме от тези, които са голямо легло, скрин и малка кошарка отгоре и после се преобразуват на легло със скрин и бюро. Е, при нас ще си ползваме за каката голямото легло, а за бебето малкото отделно. Но първите месеци ще ползваме сгъваемо. Количка мисля да поръчаме веднага като се роди бебчо и ще е за 2 деца. До тук сме купували 2 колички и в началото ще ползваме тях двете ако се наложи.

А аз да ви се оплача - нещо се разболях и не знам как стана това. Имам страхотна хрема и кашлица, направо на моменти ме е страх да не стане нещо с бебчо. Цяла есен и зима всички бяхме здрави и точно сега да стане така,  като врвмето е хубаво и уж сезоните на вирусите отминаха. Супер трудно ми е напоследък да се справям с нещата, а сега се чувствам направо развалина. Дано да отмине бързо, но май и малката се е прихванала. Миналия път бях с хрема и кашлица в 28-ма и в 36-та седмица, но тогава все пак беше зима а и ходех на работа до последно.

# 497
Така, да ви кажа че сега бях на преглед в спешен кабинет. Водите са ок, беб също. Майка му или се е напишкала, или изпотила, посмяхме се всички дружно и се прибрах. Док каза, ако има следващ път да си нося и бельото, за да го тестват.
Голям срам брах, ама по-добре да се посмеем, отколкото да стане по-зле. Peace

# 498
Хей мамчета
Моят пакосник ритка доста и така ме натиска на мехура, че ми идва  да извикам. Местих  се на какви ли ни пози, но не помагат.
Бебчо  е решил да ме тормози.

# 499
Така, да ви кажа че сега бях на преглед в спешен кабинет.
Аз щях да ти кажа да не се притесняваш, на мен ми се случи миналия път и вече не се хващам на такива работи Simple Smile
Такъв страх брах, че нямам думи  Laughing
Не знам как са те тествали, но моята докторка имаше нещо, което като го докоснеш, се оцветяваше в определен цвят, ако изтичащото са води. И така се видя, че не са.

Днес и аз съм на преглед в болницата, където мисля да раждам. Дано да е пораснало бебето, че на ЖК миналия път ме наплашиха, че било много дребно и аз не мога да спра да мисля някакви причини за изоставане в теглото, все ужасни. Дано просто да не са го премерили както трябва.
Редовното гледане на ехограф понякога води до голяма паника.

# 500
Ми не си бях взела бельото, иначе щяха да го тестват. А бе предпочитам като се притесня да ида и да ми се изсмеят, отколкото да не ида, а да е трябвало.

# 501
И моят болничен е с ЛКК, няма как да е без.

Момичета, може и вече да сте го обсъждали, но започнахте ли с приготовленията по бебоците.
Аз към момента основно си зяпами и си "заплювам". Доста от нещата ще ползвам от каката, но все пак трябва и да направя покупки.

И още нещо, как сте с почивките по морето, планирали ли сте и горе долу до кога през лятото.

Е, днес се наканих да отида и да си купя шапката - че нали имало такова поверие. Оказа се, че въпреки обявеното работно време от 9,30, в 10 и нещо махгазинът още не беше отворен, тъй че - и аз засега нямам нищо ново.

За почивката - смятам др.седмица да сръчкам ММ и да отидем на моренце. Ама този път не ща да е екстремно пътуването - искам да сме с поне 3-4 нощувки, защото пътят много ни утрепва

сега ще ви дочета и пак ще се включа Wink))

# 502
Rumka какво е това поверие за шапка newsm78

# 503
Мамчета, скъсах се от чистене вчера, имахме гости. В резултат - вечерта бях без всякакъв апетит, през нощта всичко ме болеше, от изтоще ние буквално не можах да спя.

През деня докато шетах си почивах и бях добре, обаче вечерта като си погледнах ръцете - вените им бяха изпъкнали и посинели. Та, съветът ми към вас е - каквито и гости да ви предтоят - не дейте като мен да се претрепвате - адски е гадно. Не можах да се обърна наникъде, и всичко мо болеше от толкова трепане.

Кой каквото си направи сам, друг не може да му го направи, нали тъй ..  ooooh! ooooh! ooooh!

# 504

Не искам да си представям, как излизам от болницата и тепърва трябва да пазарувам. А и в момента ми доставя удоволствие разглеждането и купуването на бебешки неща  Heart Eyes

Напълно съм съгласна! Толкова е хубаво да си избереш сама всичко, а не някой да ходи и да ти купува нещата по списък. Аз купувам всичко което ми хареса,включително кошарка и количка и съм много доволна Simple Smile

# 505
и аз ще си пазарувам сама. Вероятно първите дрешки ще са в компанията на децат ми, смятам че и те ще са развълнувани да изберем нещо заедно. Мисля в петък като отида на ЖК, и съм им обещала да ги взема с мен/то малко изнудване ли беше от тяхна страна Wink)))) /, да минем през магазин и да вземем някоя дрешка.

от ММ очаквам финансирането - така че и той ще участва косвено

# 506
Сядам с едно кафенце да ви чета  kaffeetrmker_2

Аз принципно обожавам морето, толкова ми е хубаво на плажа. Миналия месец бяхме до Гърция за няколко дни, и аз и бебо се чувствахме супер. Сега планираме към края на месеца пак, на нашето този път, да се изкефи каката отново  Simple Smile

Към мамите с първо бебенце, един съвет (въпреки суеверните роднини) набавете си всичко необходимо, че после живот и здраве като се приберете от родилното, това ще ви е последна грижа  Heart Eyes. Така поне беше при мен.

Аз съм се насочила основно към онлайн пазаруване, главно дрешки, шишета тн. Ето едно готско сайтче, на което попаднах http://carra.bg/carra-baby , има сладурски неща  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

# 507
Така, да ви кажа че сега бях на преглед в спешен кабинет. Водите са ок, беб също. Майка му или се е напишкала, или изпотила, посмяхме се всички дружно и се прибрах. Док каза, ако има следващ път да си нося и бельото, за да го тестват.
Голям срам брах, ама по-добре да се посмеем, отколкото да стане по-зле. Peace

А ти в коя клиника ходиш на ЖК, защото моят доктор май няма такива екстри, та се чудех ако искам да се изследвам и аз къде бих могла да отида.

# 508
Сядам с едно кафенце да ви чета  kaffeetrmker_2

Аз принципно обожавам морето, толкова ми е хубаво на плажа. Миналия месец бяхме до Гърция за няколко дни, и аз и бебо се чувствахме супер. Сега планираме към края на месеца пак, на нашето този път, да се изкефи каката отново  Simple Smile

Към мамите с първо бебенце, един съвет (въпреки суеверните роднини) набавете си всичко необходимо, че после живот и здраве като се приберете от родилното, това ще ви е последна грижа  Heart Eyes. Така поне беше при мен.

Аз съм се насочила основно към онлайн пазаруване, главно дрешки, шишета тн. Ето едно готско сайтче, на което попаднах http://carra.bg/carra-baby , има сладурски неща  Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

Ами може би наистина ще загърбя суеверията и просто ще започна да се наслаждавам на чакането, като си купувам по някоя друга дрешка след 1-2 месеца. Знам че ще ми е последното на ума, но какво да правя като така веднага с един строг поглед - Ти мене ще ме слушаш сега.

# 509

[/quote]

Ами може би наистина ще загърбя суеверията и просто ще започна да се наслаждавам на чакането, като си купувам по някоя друга дрешка след 1-2 месеца. Знам че ще ми е последното на ума, но какво да правя като така веднага с един строг поглед - Ти мене ще ме слушаш сега.
[/quote]

pregnachik, хаха..ама да вземат те да родят вместо теб, и после те да кърмят по нощите, докато ти си пазаруваш  Laughing  , шегувам се  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт