Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 611
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • при късмета
Деница, никога не четеш условията на игрите. В сайта на Теди преди да направиш предположение къде е Теди и изобщо да ти даде да преместиш кабърчето те пита дали ще игреш с жокер или без. Ако натиснеш с жокер си взима 4 кода автоматично. Не те пуска преди да избереш опция, натиснала си с жокер и затова ти е взело 4 кода

На Барни на потребителския телефон, както винаги никой не отговоря 080013500. Намерих официалните телефони на Монделийз, имат един факс и един клиетнски телефон 02/9 10 11 и на него никой не отговаря.
Предлагам който има възможност да звъни с оплаквания и сериозни да ги овикаме. АЗ продължавам да звъня, за сега безуспешно.
Мисля, че трябва да се свържем с Монделийз, защото предполагам, че причината не е при тях, а при агенцията, която организира играта, както беше миналата година.
Те са им възложили поръчката и на тях трябва да се оплачем, че не я изпълняват както трябва

# 106
донесоха ми тениската от Пепси
не е лоша, не е и нещо особено    Laughing

# 107
Много се изложиха тези от Барни ей, ... че нямат и ФБ страница да им пиша........
МА КО, миналата година пак ли така е било? Включих се по-късно и не съм запозната. Ще се пробвам и аз да звъння.

# 108
  • при късмета
Не, миналата година имаше други проблеми. Първо не бяха оставили телефони за контакти от рекламната агенция, което никъде другаде не се беше случвало и ако имаш проблем не можеш да се свържеш. Аз имах проблем с регистрацията, защото имейл за потвърждение не дойде, а на телефонния номер наградата си излизаше.
Ако си спомняте коментирахме, че няма телефони, а по-късно ги добавиха.
Второ, наградите от сайта заблуждаваха, че пъзелите ще са 4 вида, а той беше един, който също добавиха по-късно, в началото изобщо го нямаше.
До преди това в секция "награди" винаги са показвали точните награди, например домината си бяха показани всичките видове.
Изобщо все неща, които зависят не организатора на играта, а от изпълнителя. Мисля, че на Тук е същата агенция, затова и там е каша. Защото Монделийз са собственици и на Милка, и на Нова Бразилия и на още много продукти, които организират по няколко игри в годината и с тях няма такива проблеми. Явно изпълнителите са други

# 109
Свързах се! Първо на този 02/9....... това е централа и каза, че не знае. Да звънна на потребителския-звъннах. 0800... Вдигна ми жена и попитах, каза, че има технически проблем, в най-скоро време ще я пуснат да си запазим опаковките и кодовете, надява се, че ТАЗИ СЕДМИЦА ще я пуснат......хаххаа:))))))))))

# 110
  • Телиш/Плевен
J_M_L, браво и благодаря за новината! Hug
Ще чакаме значи.

# 111
  • при късмета
И аз се свързах най-после, но не на потребителския телефон. Бяха малко поизнервени, че много хора звъняли и се оплаквали  hahahaИ на мен казаха, че имат тех. проблем, но не можаха да ми кажат срок в който ще започне  ooooh! Работели по отстраняването  ooooh!
Да им имам специалистите, 4 дни не могат да подкарат сайта който собственоръчна са правили  ooooh!
Дано поне спечелим хубавите награди, да си заслужават нервите  fingerscrossed

# 112
Записвям се в темичката. Надявам се скоро да пуснат сайта на Барни. Успех на всички

# 113
  • Телиш/Плевен
Сега виждам, че са ми писали от Барни на имейла, но също няма посочен срок. newsm78
Скрит текст:
Здравейте,
Бихме искали да Ви уведомим, че сайтът на промоционалната игра “Във Фермата с Барни” не работи поради технически причини.
Нашият екип работи усилено по отстраняването на проблема.
Запазете кодовете от опаковките на Барни, а ние ще Ви уведомим, кога ще е възможно да ги регистрирате на сайта.
Извинете за причиненото неудобство!
Екипът на Барни
"Ние ще Ви уведомим" - значи да чакам имейл и кога мога да играя. Joy

# 114
Дано до го оправят днес сайта на Барни Cry

# 115
Имам питане за спаркс на кока колата. Виждам, че наградите с билетите този месец са таблети. Обаче не пише колко таблета ще раздават. Преди пишеше ли бройката на наградите с билети?
Сега или аз не виждам или начина по който е дадено ми се струва, че таблета ще е един.
Нещо не ми работи сайта както трябва и може аз да не го виждам.
Някой друг поглеждал ли е там?

50 са, каквато бройка обикновено слагат на по-големШките награди.

# 116
А някой знае ли дали вече изтеглиха печелившите за предната награда на спаркс-а? Никъде е ги виждам, ама с тоя проблемен сайт...

# 117
  • Бургас
Да попитам, на тази игра къде обявяват печелившите?
http://albena.bg/vupros-na-denq/index.html

# 118
и аз се нареждам при неразбралите с въпрос. Трябва да отговаряме всеки ден вярно в продължение на една седмица ли?

# 119

Трябва да е тук: http://radiofresh.bg/games/win/2015-04-27/pet-e-ravno-na-shest-s … otalbenaquot.html

Още една игра на Кауфланд, те поне не ни оставят да скучаем. А за Барни нямам думи, то бива несериозна работа, ама това надминава и на Milka поведението  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт