Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 600
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нова игра от Avene:
http://avenesun.bg/?if=MTYwOA==

# 91
Тити, благодаря! Аз не виждам къде пише 50 и други момичета казаха, че не виждат. С мозилата изобщо не работи сайта след поредната промяна, с хром не го виждам. С какъв бразър си ти?
С хром,пише колко са когато кликнеш на купи билет и отдолу пише Официални правила на томболата и като скролнеш надолу пише колко са наградите.  Wink

# 92
  • при късмета
Тити, ориентирах се най-после и го видях, благодаря отново
А тези бонуси-опит за постоянство-какво се правят?
Качват ти нивото. Колкото по-високо ниво си, толкова по-малко точки ти взима за един билет. Аз например съм 5то ниво. За таблетите пише, че трябва да купиш билет за 400 кредита, а на мен ми иска 340 или 360 беше
Тези от Барни съвсем ми скъсаха нервите. И както винаги на потребителския телефон се включва секретар и никой не отговаря. За какво са го дали този телефон  ooooh!

# 93
Предполагам, че от утре, като първи делничен ден ще тръгне Барни... Ама е много нагло от тяхна страна по този начин!

# 94
  • Велико Търново
Навсякъде ли има от шоколадите Милка с липсващо парченце? В моя град не мога да намеря Sad

Не навсякъде. В Пикадили пък са пуснали полски шоколади (дано не бъркам), които не участват, защото в условията изрично пише надписа да е на БГ.

# 95
има ли час за шуменското ?

# 96
  • София

Качват ти нивото. Колкото по-високо ниво си, толкова по-малко точки ти взима за един билет. Аз например съм 5то ниво. За таблетите пише, че трябва да купиш билет за 400 кредита, а на мен ми иска 340 или 360 беше

Хм, и аз съм на 5то ниво и ми иска 392 кредита за таблета.  Thinking

# 97
  • София

Хм, и аз съм на 5то ниво и ми иска 392 кредита за таблета.  Thinking

И при мен намалените точки са под 10. 

# 98
  • при късмета
Казах го примерно и на мен ми иска в случая 392 кредита. Не съм го написала ясно, наистина. Не беше отворен сайта и просто дадох пример.
За някои от предишните томболи имаше по-голямо намаление, но аз не съм участвала във всичките

# 99
  • in Wonderland
Добро утро!
И аз спечелих 1 каса бира от Шуменско и след това регистрирах още 4 - 5 касови бележки и нищо. Пробвах и с друг телефонен номер, пак нищо. Да не би да са свършили вече касите? Някъде бях мернала, че са ок 3000, може и да бъркам.
Успешна седмица и мноого подаръци да имате  Hug

# 100
Здравейте!
Нова  игра с гарантирани награди http://www.tedibg.com/

Спорна седмица!  bouquet

# 101
  • Пловдив
Добро утро!Сайтът на Барни още е неактивен...тези хора се базикат с нас да им купуваме барнитата уж промоция мижи да те лъжа...
Имам два спечелени 3D пъзела от миналата им игра и като им се обадих тогава  и сметката ми скочи с 6 лв при положение,че  имам  много минути към всички...
Нищо чудно сега да го правят умишлено за да им звъним и да ни трупат сметки...нз,но има нещо гнило според мен!

# 102
  • София
Добро утро!
И аз спечелих 1 каса бира от Шуменско и след това регистрирах още 4 - 5 касови бележки и нищо. Пробвах и с друг телефонен номер, пак нищо. Да не би да са свършили вече касите? Някъде бях мернала, че са ок 3000, може и да бъркам.

От един номер може да се спечели само веднъж. Останалите се натрупват до 10 за екскурзия. Не са свършили, но вече участниците са повече и се случва по-рядко.

# 103
  • in Wonderland
Добро утро!

От един номер може да се спечели само веднъж. Останалите се натрупват до 10 за екскурзия. Не са свършили, но вече участниците са повече и се случва по-рядко.
аха. Това не го знаех. Благодаря ти Hug

# 104
днес се ядосах на сайта на теди
имах 4 кода и като преместих маркера къде се намира теди и ми ги взе а прочетох преди това че играта за таблет не е обвързана с покупка . #2gunfire
щях да си пазя кодовете за очила на детето че ги иска но то за 12 кода по добе да ги купя от магазина

Общи условия

Активация на акаунт