Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 597
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Nesebar
тия от нестле много им се свидят наградите само 10 гривни те само на нас тук от форума дето сме няма да ни стигнат  Laughing

# 77
  • Пловдив
Здравейте на всички и успех в игрите!
Бясна съм на Барни от миналата им игра спечелих 2бр 3д пъзела и ни вест ни кост...
Сега и новата им игра е не активна уж вчера трябваше да почне ...
Писах им 2 пъти и пак нищо!А си пуснаха мечетата 2 месеца по-рано за какво?За да с зарибяват хората да  ги купуват.Аз ги купувам,защото дъщеря ми мн ги яде,но съм крайно разочарована от тях..
Печелила съм доста пъти от доста игри,но най-коректни и бързи бяха от гласът на бг спечелих спирала Лореал 3д,дойде на следващият ден.А от милка 2 месеца си чаках кравичката..

# 78
Недей да пишеш мейли, а им звъни. Сега може и да е късно, но нищо не ти пречи да звъннеш и да провериш какво става и да си търсиш наградата. Имах едно домино, дето толкова време го чаках и толкова пъти звънях. Но накрая дойде.  Peace

# 79
Да бе тези от Барни много се изложиха. Хаххаа:)))

# 80
Навсякъде ли има от шоколадите Милка с липсващо парченце? В моя град не мога да намеря Sad

# 81
е   супер благодаря  bouquet
 добре че не я изхвърлих спечелих тениска  
(а прабвах на тази игра за яцевара )
а за седмичната награда има ли определена сума която трябва да бъде регистрирана
пише си в правилата! .... - За брандирана тениска е необходимо да се
регистрира сума от покупка 1.40 лв. с ДДС.
- За седмична награда „мобилен телефон Microsoft Lumia 535“ е необходимо да се регистрира сума от покупка на Участващи продукти в размер не по-малък от 3.50 лв. с ДДС.

извинямам се.... не съм чела.... пуснах кода през телефона

# 82
  • при късмета
Имам питане за спаркс на кока колата. Виждам, че наградите с билетите този месец са таблети. Обаче не пише колко таблета ще раздават. Преди пишеше ли бройката на наградите с билети?
Сега или аз не виждам или начина по който е дадено ми се струва, че таблета ще е един.
Нещо не ми работи сайта както трябва и може аз да не го виждам.
Някой друг поглеждал ли е там?

# 83
  • Русе
И аз го мислих ама виж че и за другите награди не пише колко ще са.. Може би в този вид на сайта не ги обявяват! newsm78

# 84
  • Телиш/Плевен
Преди ги пишеше. Много добре си спомням, защото така се ориентирах какъв шанс имам горе-долу. Laughing Сега явно това е заради обновлението. Едва ли е само един таблетът, ама щеше да е хубаво наистина да се знае колко са. Confused

# 85
  • София
А тези бонуси-опит за постоянство-какво се правят?

# 86
Днес най-накрая си получих чашата от нескафе, доволна съм  Whistling

# 87
Вече играя рядко и съответно не печеля Simple Smile чакам чаша от Нес кафе. Регнах се в сайта на Авен, но много скучновата игра.

# 88
Имам питане за спаркс на кока колата. Виждам, че наградите с билетите този месец са таблети. Обаче не пише колко таблета ще раздават. Преди пишеше ли бройката на наградите с билети?
Сега или аз не виждам или начина по който е дадено ми се струва, че таблета ще е един.
Нещо не ми работи сайта както трябва и може аз да не го виждам.
Някой друг поглеждал ли е там?
   Сега с кредитите в Mоите SPARX можеш да играеш за:

1. 50 броя таблети Lenovo Tab A7600F

# 89
  • при късмета
Тити, благодаря! Аз не виждам къде пише 50 и други момичета казаха, че не виждат. С мозилата изобщо не работи сайта след поредната промяна, с хром не го виждам. С какъв бразър си ти?

Общи условия

Активация на акаунт