Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 580
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • при късмета
Аз имах предвид, че за спечелилия почивката ще излезе много повече от на сметка. За нея няма да играя, по принцип говоря.
И аз похапвам от мечетата от време, а и детето яде, аз повече от него чат пат.
И аз не играя в игри на които не ползвам продукта. А и кодовете събирам отдавна.
В Била преди 2 седмици кутиите с 5 бр. бяха на промоция, една мама като видя, че на рафта остават 4-5 кутии след като си взе колкото си беше наумила, тръгна напред, пък се върна и взе и тях  hahaha Много смешно ми стана, очаквах да дойде някоя друга и да се задърпат за кексчетата

И друго не разбрах от правилата. Регистрираните кодове за всички седмични тегления ли участват? Щом не са упоменали изрично, че кодовете важат само за седмицата на тегленето, предполагам, че важат за всички, но все пак не е ясно. А и предполагам, че ще ги натрупва през цялото време, така че сигурно са всички тегления.
Пак ще трябва да се води кореспонденция с Монделииз явно. Миналата година им бяха надули главата на потребителския телефон и мейла (включително и аз) и телефони и изясняване на правилата имаше допълнително

# 197

ewa , не се регистрираш в сайта. Регистрираш един и същ имейл за да се натрупват кодовете. Ако спечелиш моментна награда веднага излиза прозорец да въведеш данните, ако спечелиш от седмичните тегления пращат имейл.

Благодаря МА Ко регистрирах 5 кода, но засега нищо...Дано някой скоро се похвали

# 198
  • Телиш/Плевен
И друго не разбрах от правилата. Регистрираните кодове за всички седмични тегления ли участват? Щом не са упоменали изрично, че кодовете важат само за седмицата на тегленето, предполагам, че важат за всички, но все пак не е ясно. А и предполагам, че ще ги натрупва през цялото време, така че сигурно са всички тегления.
И аз се чудех за тия неща, но като че ли се натрупват за целия срок на играта. То иначе как се събират 80 кода за голямата награда? newsm78
Добре пуснаха сайта, ама имат още неща да дооправят. Ето, има си неща в правилата, дето трябва да се изяснят. Дано подходят сериозно към нещата и да няма повече издънки, включително и при доставките на наградите. Peace И дано скоро някой се похвали поне с книжка. Днес явно никой не е могъл да нацели, което е малко странно, но ще видим идните дни как ще потръгнат нещата.

# 199
Мен само ме пратиха да поиграя навън като Барни! Joy
Отивам!...

# 200
Е днес ми е късметлийския ден- има ме при спечелилите от mysparx и детето го приеха на ясла  Laughing

# 201
В момента тече игра в https://igra.spechelime.com
Малки и средни фирми раздават награди (има таблети, ваучери за медицински прегледи, почивки). Играта е свързана с въпроси относно дейността на съответната фирма. Първоначално имаш 30 игри, а след като свършат получаваш 30 на всеки 3 поканени приятели. Ако някой иска да се включи, ще съм благодарна да ми пише на лично с имейла си, за да получа още игри. Hug

# 202
  • Телиш/Плевен
Игра на сирене Сердикаbouquet

# 203
От Шуменското от един номер само една каса ли може да се спечели?

# 204
От Шуменското от един номер само една каса ли може да се спечели?

да

# 205
И аз регистрирах 5 кода на Барни по различно време, но нищо! Никой ли нама да се похвали с моментна награда?

# 206
Към 8:30 спечелих каса и сега още една. Гледам, че между двата номера в печеливши има 32. Казвам го за тези, които си водят статистика на алгоритъма за спечелване. При мен се получи от първия път- 2 бележки, 2 каси. Ама се оръсих порядъчно вчера да ги купувам от Метро на стекове по 6бр., така че заслужавам да ми се паднат.  Laughing
У нас се пие по чаша бира с вечерята, така че ще се употребят. Wink

# 207
За Шуменско - 8 бележки - 8 каси, всички регистирани сутринта Peace

# 208
За Шуменско - 8 бележки - 8 каси, всички регистирани сутринта Peace
Това от колко телефонни номера е?  newsm78 newsm78

# 209
Аз имам още 3 касови бележки за Шуменско, но нямам номера вече. Домашния не го огря да спечели  Rolling Eyes
Пък за броя на печалбите хич и не се сърдя ако някой има повече печалби, а аз примерно нямам ни една. Всичко е на късмет. Ако аз мога и аз бих спечелила повече неща, все на някого ще влязат в употреба.

Синя птичка  Hug браво  Hug Със кеф да си пиете биричката  Hug която прочетох, че е по 330мл  Whistling пък си мислех, че са стандартните бутилки.

Общи условия

Активация на акаунт