Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 581
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
И аз чакам Барнито:)

# 16
Много теми съм пропуснала, но тук там печеля по нещо. Влязох да ви прочета за Шуменското и докато чета и получихме касата.
Значи 10 регистрирани бележки на един тел. номер, за да участваме в томболата за екскурзия, нали така? Само че само 1 каса бира може да се спечели от един тел.номер?

Регнах се и в играта на Кауфланд. То там не знам колко снимки трябва да кача, за да имам някакъв шанс за награда, но ще се пробвам и там.

# 17
Искам го този мопс!От толкова години се моля на ММ,но така и не огрява...Дано поне в тази игра имам късмет! Heart Eyes

# 18
  • София
Искам го този мопс!От толкова години се моля на ММ,но така и не огрява...Дано поне в тази игра имам късмет! Heart Eyes
Дано го спечелиш или да е някой, който наистина знае как се гледа куче и иска да го направи, а не да се запише ей така, за участието и после да се отърве от него. Срам ме е да го кажа, но преди 2-3 години бях участвала за зайче в мол Сердика. После се питах какво ще го правя това зайче ако ми се падне? Хубаво, че не спечелих, но каква ли е съдбата на останалите (раздаваха няколко)? Това са живи същества и не бива да се раздават като награди. Няма как да се захвърлят в някой ъгъл като останалите непотребни награди, които получаваме.  Sad

# 19
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата.  bouquet
Успех на всички.

# 20
Записвам се с нищо в темата Confused
Мрън, мрън ...дано ми се усмихне късмета!
Успех на всички в игрите

# 21
Благодаря за новата тема!  Hug

Чашите на Нескафе още ги няма, а очаквам и слушалки от Орео. За последните вече почвам да се съмнявам,че ще дойдат Sad Някой спечелил и вече получил ги?

# 22
Късмет на всички в новата тема!  Някой получи ли си слушалките от бисквити Тук или да ги отписвам направо?

# 23
  • Nesebar
айде да ни е на късмет

# 24
  • София
Записвам се с Шуменско и ваучер от 100 лева от играта на АРТ93. Последният ми дойде неочаквано, но в деня, в който го получих прелетях през магазина и го изхарчих до стотинка.

# 25
  • при късмета
Късмет на всички в новата тема!  Някой получи ли си слушалките от бисквити Тук или да ги отписвам направо?
Аз ги сядох Тук за слушалките. В имейла който пристига, като спечелиш пише "Очаквайте наградата си  В СЛЕДВАЩИТЕ 45 дни", От Тук, обаче ми казаха, че били РАБОТНИ дни, нищо, че не го пишело  ooooh!

# 26
Здравейте в новата тема!
Да се включа и аз с една експресна доставка на касата от Шуменско- куриер Лео експрес.
Получават моите поздравления,и мрън-мрън относно чашите на Орео и Нескафе -отдавна
ги чакаме,ни вест -ни кост!!! newsm78
Успех на всички !! newsm51

# 27
Току що ми пратиха мейл от Тук до си валидирам участието като си напиша тел. номер. Дали пък не следят темата за оплакващи се от тях  Joy

# 28
  • София
Току що ми пратиха мейл от Тук до си валидирам участието като си напиша тел. номер. Дали пък не следят темата за оплакващи се от тях  Joy

И аз получих същия имейл от Тук.Може би ще започнат да ги доставят.

Разписвам се с 3 каси бира от Шуменско и 6 лв. от Националната лотария.

# 29
  • при късмета
И аз имам имейли от Тук. Проблема е, че имам 3 броя слушалки, а имам 2 имейла

Общи условия

Активация на акаунт