Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 558
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • Телиш/Плевен
Искам го този мопс!От толкова години се моля на ММ,но така и не огрява...Дано поне в тази игра имам късмет! Heart Eyes
Дано го спечелиш или да е някой, който наистина знае как се гледа куче и иска да го направи, а не да се запише ей така, за участието и после да се отърве от него. Срам ме е да го кажа, но преди 2-3 години бях участвала за зайче в мол Сердика. После се питах какво ще го правя това зайче ако ми се падне? Хубаво, че не спечелих, но каква ли е съдбата на останалите (раздаваха няколко)? Това са живи същества и не бива да се раздават като награди. Няма как да се захвърлят в някой ъгъл като останалите непотребни награди, които получаваме.  Sad
  202uu
Аз затова играя само в игри, в които наградата наистина ми харесва и би ми свършила работа. В игри на марки, които не използвам или не харесвам, също не играя. Фанта например, както и Туборг (за тези се сещам в момента, понеже са с актуални игри). Имам си и един принцип - като спечеля, спирам да участвам. Доскоро бях с два телефона, но съм играла винаги само с единия. Много рядко съм се опитвала да спечеля повече от веднъж и обикновено е било за да подаря наградата (ако я спечеля, де) на някой близък човек, който не успява да спечели.

Пристигна ми касата Шуменско, а утре се разбрахме с търговския представител на Леденика да се видим и да ми предаде наградата. Можеше и още днес, но аз нямах възможност и затова ще е утре.
Скрит текст:

Благодаря за новата тема!  bouquet Много късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 31
  • при късмета
Лале, мерси за снимката. Страхотна саксия-кошница ще си направя от едната каса, с някакви ниски цветя
Аз разполагам с доста телефони и играя за повече награди, само ако ще влязат в употреба. Миналата година като се оказа, че на Барни наградите не са 4 вида, а един, останалите ги подарих на близки деца.
С домината беше по същия начин
Играя ако ми харесват наградите или в игри на продукти които така или иначе използваме

# 32
здравейте. и аз си получих касата шуменско днес.. и кенчета Туборг. с друго не мога да се похваля напоследък... чашите орео и при мен не са пристигнали...

# 33
  • София
Лале в дъжда, по принцип е така, но имам много награди, които съм спечелила, защото играя за конкретно нещо, а се пада съвсем друго. Или купувам нещо, което и без това използвам и като знам, че има игра, сърце не ми дава да изхвърля кода или касовата бележка.  Wink А имах случай, в който толкова много желаех да спечеля (игра в магазин с покупка), че пуснах много касови бележки и после получих 4-5 награди.  Mr. Green Раздавам ги на приятели, но и все нещо остава.  Laughing

# 34
  • Телиш/Плевен
Е, аз само си казах как играя, понеже стана дума, иначе всеки играе както и за каквото си прецени. Hug Мен няма какво да ме интересува хората с по 10 награди какво ги правят, те са си ги спечелили, техни са си. На мен не ми трябва повече от една награда и затова не играя повече. Peace
Кодове и касови бележки и аз не хвърлям, а давам на близки и приятели. Ако някой не успее да си спечели сам, тогава се включвам и аз. Разбира се, понякога се получава, понякога - не. Laughing Вече в повечето игри има ограничение за една награда на един телефонен номер, та няма да мога да участвам вместо някого, но дано си печелят сами.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 17:10 от Лале в дъжда

# 35
Чудя се за чашите от Орео дали изобщо ще пристигнат.... Доколкото помня някой вече се похвали, че ги е получил, а моите са от самото начало на играта и още ги няма. Мрън, мрън, мрън

# 36
регистрирах 3 та бележка от Пепси
изписа ми че играя за телефон вече

# 37
  • при късмета
Аз имах една чаша на Орео и дойде миналата седмица още
Помагам с яденето на Барнитата на детето, че за утре ми трябват кодове  hahaha

# 38
Аз вчера получих чашата от Нескафе и кутията с Орео ("любимия" ми куриер ги донесе  Sick). Този "професионалист" си носи наградите когато му падне, във вторник беше занесъл Ореото на една позната, нищо не му пречеше и на мен да ги донесе, а той сякаш нарочно последно при мен идва. Не сме голям град, нямам представа колко хора играят (аз знам само за 2 редовни жени, като едната вкарва в игрите цялата си рода и то с различни фамилии и редовно ги виждам из печелившите), ама едва ли разнася чак толкова много пратки, то точно Тип топ-а май само за такива игри го ползват, понеже Еконта и Спидито не се занимават с касови бележки.
Чашите още ги няма.
А на Шуменско сякаш всички по 1 каса получават, а нали има хора с по няколко?

# 39
  • Варна
И аз получих касата си от шуменско(спечелила съм 1), но нямам имейл от тук, а имам 1 бр.спечелени слушалки.

Преди малко получих имейл от тук.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 22:33 от Diana_gr

# 40
Много бързи от Шуменско. Браво на тях. Значи и аз скоро да си чакам касата. От Шуменско се печели по каса от номер (евентуалко ако все пак спечелиш). Аз се пробвах с домашния ама не ме огря  Mr. Green Здраве да е. Спечелих си достатъчно биричка  Mr. Green
Къде ги печелите тези телефони и таблети  Crazy мен такава награда ве не ме огрява, а имам нужда и от двете  Tired
В нас безалкохолно по принцип не пием, но покрай промоции се сдобих с няколко шишета Пепси. Не спечелих тениска  Tired но ме уведомиха за седмична игра, че участвам. Дано поне там ме огрее нещо. От две години насам най накрая сега с Шуменското счупих най накрая каръка.

# 41
Късмет на всички в игрите! Аз от началото на годината съм спечелила само слушалки на Престиж  #Cussing out

# 42
  • Бургас
И аз получих имейл от Тук, но не мога да си намеря опаковката с кода. Иначе касовата бележка съм си я запазила... пфу, голям късмет, няма що Simple Smile

# 43
кой го носи шуменското ?
и слушалките на престиж след колко време идват

# 44
  • Телиш/Плевен
Шуменското го носят Лео Експрес.
Моите слушалки пристигнаха 3 седмици след като ги спечелих. Peace

Общи условия

Активация на акаунт