Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 553
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Колко време, след като спечелихте, ви донесоха касите на Шуменско? Да се ориентирам кога ще я получа моята. Rolling Eyes

# 46
  • София
Да се запиша и аз в новата тема.
Получих си раницата от Милка  Heart Eyes  и тениската от Пепси дойде.Чакам си чашата от Нескафе и касата от Шуменско

# 47
  • Телиш/Плевен
Колко време, след като спечелихте, ви донесоха касите на Шуменско? Да се ориентирам кога ще я получа моята. Rolling Eyes
На 13-ти я спечелих, донесоха я днес (30-ти). Peace

# 48
  • Варна
Мерси, Лаленце!

# 49
чакам само едни слушалки от престиж засега, дано се уредя и с някоя каса Шуменско

# 50
Късмет на всички в новата тема!  Някой получи ли си слушалките от бисквити Тук или да ги отписвам направо?

Аз вчера получих мейл да си дам отново телефона за уточняване на адрес и предполагам скоро ще ги получа
А някой може ли да ми каже как да спечеля мишка от Куинс? Нещо все ми бяга Sad

# 51
  • Под Слънцето
Някой спечелил ли е от събуей   ваучер?

Двоумя се за 3 лв кви лични данни искат..

# 52
  • Телиш/Плевен
Играта на Барни само при мен ли не е тръгнала?
И при мен. newsm78

# 53
и при мен играта на Барни не върви :/ ..... Аз още си чакам одеялцата от милка и биричкате от Шуменско  Peace

# 54
  • Ботевград
След колко кода спечелихте бирата? Имам 9 и нищо  Cry Чудя се да почвам ли да регистрирам от друг номер..
Днес чакам куриер, да видим какво ще донесе  Praynig

# 55
След колко кода спечелихте бирата? Имам 9 и нищо  Cry Чудя се да почвам ли да регистрирам от друг номер..
от първата бележка спечелих към 13 часа  Peace

# 56
  • Русе
Играта на барни и при мен не тръгна

# 57
Здравейте,
Някъде има ли правилата на играта на Барни?

# 58
  • Телиш/Плевен
И аз така, но беше и в първия ден на промоцията, та може би тогава е било по-лесно. Сега има доста участници. Peace

# 59
И аз така, но беше и в първия ден на промоцията, та може би тогава е било по-лесно. Сега има доста участници. Peace
От първия ден с първия регистриран код  Peace
Но ти така и така имаш 9 регнати кога, ако са от един номер, то регни още един да станат 10 за екскурзия и после вече от друг номер ще регистрираш. А знае ли се, може точно с последния 10 код да спечелиш каса бира.

Общи условия

Активация на акаунт