Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 117
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Мерси! Hug

# 166
Аз да кажа за Шуменското - не ми провървя по начина, посочен от съфорумката Confused
И пак да питам за Кока кола кога обявяват печелившите някой знае ли?

# 167
  • Ботевград
Отказвам се от шуменското 15 бележки 0 награди, минавам на пиринско  Rolling Eyes

# 168
  • Русе
ama vie seriozno li...stawam w 6,30, puskam belejkata..ne gledam 4as...i 5 kasi bira!!! Crazy

# 169
  • Телиш/Плевен
TopsyG, chockolina Hug Hug

Тия от Барни не знам кога и дали изобщо ще оправят сайта, но да си кажа честно, вече започва да ме хваща страх да участвам в играта им (ако изобщо се стигне до игра). Laughing Ами така, де, ще взема да спечеля телефон и после кой знае колко технически и не дотам технически проблеми ще има, за да го получа. Crazy Joy

# 170
  • in Wonderland

Тия от Барни не знам кога и дали изобщо ще оправят сайта, но да си кажа честно, вече започва да ме хваща страх да участвам в играта им (ако изобщо се стигне до игра). Laughing Ами така, де, ще взема да спечеля телефон и после кой знае колко технически и не дотам технически проблеми ще има, за да го получа. Crazy Joy

и като си го получиш да вземе да не работи  Crazy Crazy

# 171
  • Под Слънцето
А..що не ги отрежете тези мечки барнита? Цялата  идея е да се пробута стоката .. срещу въздух. А не.. те печелят , вие дебелеете и чакате пъзели ли беше?  Joy

Лале, предвид тежкия ми опит с Пепси- първо телефона, после  гифт картата с 500те лева, май само КЗП леко ги стресира.. Дори има още неполучили наградите си от новогодишната игра на Пепси ..И то малките- по 50 лв. Моята дойде 4 дни след обявения 30 дневен срок и няколко панаира по телефона. Но виж, в игра на Милка никога повече няма да участвам, ако искат  и с билет до Коста Рика да съблазняват.

# 172
  • Телиш/Плевен

и като си го получиш да вземе да не работи  Crazy Crazy
ахахахаха, то май това да не го получа ще е по-малкото зло. Joy

TopsyG, аз Барни-та си взимам от време на време така или иначе, та не е само до играта въпроса (по принцип не играя в игри на продукти, които не харесвам или не ползвам). Peace

Аз не мога да се оплача от никоя игра (май Thinking). Или не си спомням, или не е имало случай да не получа награда. За забавяне също май не мога да говоря, макар че сега ми изниква споменът за куриера, който ми донесе таблета от Сачи - в последния възможен ден (според обявения срок), малко преди 8 вечерта. Joy

За Пепси си спомням, че имаше оплаквания и честно казано много приятно се изненадах, като ми донесоха тениската онзи ден. Бях се настроила да чакам повечко (или дори да не дочакам)... Whistling

# 173
и моята тениска от Пепси дойде за седмица
чудя се дали да не се пробвам днес отново като за последно

# 174
  • при късмета
Аз имам една получена тениска на Пепси, 3 дни след като я спечелих. Чакам още 2.
До сега с награда от Милка, никога не съм имала проблем.

Единствената ми неполучена награда е от ядки Кронос. В последната им игра имах 2 награди с по 2 пакетчета ядки, получих си само едната и то след разправии. Не си заслужаваше разправията за другите.

С игрите на Барни до миналата година нямаше проблем, но от тогава изпълнителя ли смениха, какво стана не знам, но е ужас. Миналата година проблема беше, че според сайта мислех, че пъзелите са 4 вида, защото самите те твърдяха, че наградите от сайта отговарят напълно на показаното, както беше с доминото. Напънах се да спечеля 4, а те се оказаха еднакви.
Не, че нямаше на кои дечица да ги дам де
И наградите от Тук се бавят извън срока, който обявяват предварително, но идват. Слушалки 3 броя още чакам, да видим
Таблета от Сачи доста го почаках и аз, но си дойде в сроковете.

# 175
здравейте писах на теди през формата за контакти и те ми възтановиха точките и една имам бонус
добре че споделих тук   bouquet
и да се похвля с каса шуменско -случайно не гледах часа

# 176
Играта на Barni е активна вече, вкарах три кода и разбира се нищо  Sad За смартфоните искат по 25 кода, за голямата награда 82.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 11:45 от alex99

# 177
  • София
Отказвам се от шуменското 15 бележки 0 награди, минавам на пиринско  Rolling Eyes

Цитат
Пивоварната на Пиринско е създадена през 1967 г., като от 1971г. насам тя произвежда любимата на ценителите лека и свежа бира Пиринско. През 2002 г. се присъединява към пивоварния концерн Карлсберг, известен с изключително високите си датски стандарти.

Цитат
От август 2002 година мажоритарен собственик на “Шуменско пиво” е датският концерн CARLSBERG.

Grinning

# 178
Като ви чета, момичета, взех да вярвам, че всичките тези награди са истински. Винаги съм била с недоверие. А и аз съм си карък. Имам само една печалба от такива неща - степер от Т-маркет. Ама знае ли човек.....!Късмет на всички.

# 179
  • Варна, Пловдив
На мен всичките ми спечелени каси бира Шуменско са някъде около 10 часа, последният път беше в 10.13ч. Имам спечелена на 14.04 и още не е дошла, а четох тук, че вече има получени. Мрън

Общи условия

Активация на акаунт