Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 547
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Некъв Иво от Русьие даже е публикувал в Olx:
125г шуменско пиво. юбилейна дървена кошничка със 6 юбилейни бутилки шуменско пиво (празни, без капачка Simple Smile). 22см х 25см х 20см. подходяща за колекционери, за украса на заведения, вили, хижи и т.н.
На цена 40лв. да беше оставил поне биричките бе, тарикат!  Stop

# 211
 hahaha hahaha туй то русенска тарикатщина  Joy

# 212
За Шуменско - 8 бележки - 8 каси, всички регистирани сутринта Peace
Това от колко телефонни номера е?  newsm78 newsm78

От 8 номера. От един номер може да се спечели само веднъж. Но едно лице с 5 телефона примерно може да спечели 5 пъти.

agnesana , благодаря Hug В къщи се пие само Шуменско и Пиринско. Пък и съм от Шумен Flutter

# 213

Aйде сега като прилежна русенка, да си продадеш излишните касови бележки по 15лв. бройката с изпращане по Еконт с отстъпка 20% от тарифата до офис.  hahaha hahaha hahaha

# 214

Aйде сега като прилежна русенка, да си продадеш излишните касови бележки по 15лв. бройката с изпращане по Еконт с отстъпка 20% от тарифата до офис.  hahaha hahaha hahaha

Нцъ. По скоро срещу телефонен номер с гарантирана каса ще изпращам бележките. Тогава за кви 15лв си говорим? Направо по 50 ще искам.

# 215
# 216

Нцъ. По скоро срещу телефонен номер с гарантирана каса ще изпращам бележките. Тогава за кви 15лв си говорим? Направо по 50 ще искам.

В такъв случай искай депозит-гаранция, преведена по банков път, че касата ще ти бъде предоставена, след доставката й.  Laughing
Спирам с лиготиите. Ама съм сигурна, че имаш чувство за хумор и затова така... Hug

# 217
Някой игрaе ли игрaтa нa туборг. В съботa спечелих стек бирa, зa дa го получa трябвa дa се обaдя и дa си кaжa именa , aдрес и т.н. обaчеее телефоните които сa дaдени сa постоянно изключени..

# 218
  • София
И на Шуменско с телефоните няма връзка

# 219
Кодове на чупа чупс,скоро започва новата им игра https://www.facebook.com/chupachupsbg/app_555944267795642?_rdr

# 220
Здравейте,
спечелих от играта на кока кола QR код за KFC комбо меню, обаче не помня нито докога трябва да се използва, нито точно какво включваше. Някой да има спомен, понеже не мога да открия в сайта информация?

Хубав ден

Peace Peace Peace

# 221

Tuborg
преди 2 часа ·
Здравейте, извиняваме се за неудобството, което създадохме.
Имаме технически проблеми с телефонните линии. Проблемите се отстраняват.
Моля за всички въпроси и коментари да ползвате тел.номер: 0882618985 (на цена взависимост от тарифния план на абоната) всеки ден между 09:00 и 20:00 часа.
Tuborg ви пожелава хубав ден!

# 222
Emma Sun, менютата бяха филебургер/зингер + кола или салата Цезар + кола и можеше до 3 месеца да се използва кодът, но не съм много сигурна.

# 223
  • София
От Барни се отказвам.Цял ден не мога да вляза в сайта.На Шуменско трети ден няма връзка с телефоните.Няма ми чашите от нес,слушалките от Тук,тенискста от Пепси,а всички срокове изтекоха.Само при мен ли е така?

# 224
За шуменско нищо лошо не мога да кажа 9 бележки 9 каси, сега трябва да потвърдя 2 каси но не мога да се свържа  Cry ... дано не ми изгорят бележките какво им стана с тези телефони

Общи условия

Активация на акаунт