Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 57 083
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • при късмета
В понеделник и аз ще звъня. От всичките ми спечелени каси всички са на мое име, но не съм играла с телефоните им без тяхно знание, нали трябва да вкараш кода от СМС. На мъжа ми брат му има две спечелени каси и те също са на моето име и адрес, защото той работи на смени и не знае кой адрес за доставка да даде, защото не знае кога ще дойдат.
И приятели дават моя адрес, защото съм вкъщи по принцип.
Дано и те като от Монделийз ни четат

Като стана дума, че ни четат от Монделийз, да вземат поне да си уточнят правилата и да пуснат телефони.
В правилата пише, че и скръбълите и телефоните ще се теглят на седмична база, а няма обявени дати за тегленията.
Още повече, че вече изтеглени скрабъли има, а телефони няма. Защо и кога ще се теглят?
Може да раздадат няколко в аванс, тук в темата, заради неуредиците с играта и правилата. Един на мен заради предложението  Laughing

# 301
  • добрич
Да, това им писах и аз, че моите каси са пуснати на едно име заради това, че съпругът ми е най-вече в къщи и евентуално той може да ги получи от офиса ако случайно ни няма в къщи. Като си сменят правилата сега да предоставят възможност на спечелилите за смяна на името на получателя.
Ще пиша ако ми отговорят

# 302
  • Телиш/Плевен
Като стана дума, че ни четат от Монделийз, да вземат поне да си уточнят правилата и да пуснат телефони.
В правилата пише, че и скръбълите и телефоните ще се теглят на седмична база, а няма обявени дати за тегленията.
Още повече, че вече изтеглени скрабъли има, а телефони няма. Защо и кога ще се теглят?
Може да раздадат няколко в аванс, тук в темата, заради неуредиците с играта и правилата. Един на мен заради предложението  Laughing
  202uu newsm20

За Шуменското - дано ви компенсират по някакъв начин. Hug

Въпреки неуредиците при Барни, аз продължавам да играя, пък дано скоро изгладят всички неясноти. И дано няма повече гафове със сайта... Thinking

# 303
И аз имам няколко каси бира на приятели, на родителите ми, които са дали моя адрес, защото съм лесно откриваема.
Няма как да сме спечелили с измислени телефони заради SMS а.
Сега им се обадих, не им били спуснали никакви данни за дисквалифицирани, но трябвало всеки да участва с личните си данни.

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 18:29 от Cилвия

# 304
Защо вдигате шум излишно, нали все още на никой не е отказано да получи наградата си? Още повече КЗП винаги са на линия, не са се преработили.
Ако от Шуменско ще променят правилата на играта, то би следвало да важат от момента на промяната, а не преди нея, тъй като това е т.нар. "заварено положение".
И пак казвам, не вдигайте пара напразно. Ако някой се сблъска с проблем и не искат да му дадат наградата, тогава ще се задействаме.

# 305
Хората са си прави. Не може 1 човек да печели по 20 каси , а други ,които консумират същата бира да не спечелят нито една. Не ме разбирайте по грешно момичета и аз имам спечелени 2 от различни номера и имена,но на един адрес. Не трябва да бъдем алчни  Peace

# 306
  • при късмета
Е хайде сега, алчни! Мъжа ми пие тази бира и още една, затова играя с много бележки. Аз имам 2 лични телефона, както и той. Нали номерата са различни, няма как да играеш точно на тази игра с измислени телефона, заради СМС с кода който трябва да вкараш. С единия телефон на мъжа ми даже още не сме спечелили.
А на брат му спечелените каси, вече обясних защо са заявени на нашия адрес.
До сега много организатори се отказаха от игри с въвеждане на телефан, именно защото много хора всърват напълно случайни телефони. Тук обаче не може да се спекулира с това.
До сега никога не е имало ограничение за брой награди на адрес, поне в които съм участвала

# 307
Ами пише от 1 участник, независимо от телефонните номера, не от 1 адрес. Значи с моите си три имена, ако ще и 5 телефона да имам, с моето име ще спечеля 1 каса, така разбрах аз.
Аз имах спечелена 1, но вчера спечелих още 1 с другия си телефон, което значи, че може да не я получа. Мъжът ми си спечели 1. Пусна още 3-4 кода за участие, но след като ви прочетох тук (не бях чела условията на играта) му казах, че ако не иска да участва за екскурзия, няма смисъл да пуска повече бележки, защото повече от 1 каса бира няма да получи.

Пак казвам, не съм чела правилата, но предполагам са си "зашили гащите", че могат да променят правилата, да прекратят играта по всяко едно време, без да дължат никому нищо.  Често съм го срещала описано в игрите. И ние приемайки условията се съгласяваме с това и после и КЗП не може да помогне  Laughing

# 308
  • при късмета
Да, могат да променят правилата и имат право. Но не могат да откажат да дадат награда при вече заявени данни и спечелени преди това. Приели са веднъж данните и са те уведомили, че ще получиш наградата си в еди какъв си срок.
Могат от тук нататък по телефона да питат дали има на същото име награда и тогава да реагират на момента. Ако го бяха направили (не знам кога са го сменили), на мъжа ми брат му например нямаше да даде моя адрес и име за получаване на наградата.
И до сега не са ми искали три, а две имена

# 309
  • Под Слънцето
Някой ако му трябва фитнес уред на Кетлер, Престиж имат нова игра с кодове от биксвитките с мюсли :

http://www.prestige96.bg/bg/promo

# 310
  • Русе
Малее, зарибих всички колежки с тази игра и всички са на мое име, тъй като сме болница, само аз съм секретар на нормално работно време, другите са сестри и са на смени, та дадохме моето име.....сега ще ме подиграват половин година hahaha

# 311

И до сега не са ми искали три, а две имена
Примерно казах 3 имена. Остана и копие от личната карта да ни искат за 6 малки бири.  Joy
Заявени, потвърдени, няма значение, ако са го описали по-рано, че могат да правят каквито промени си искат. Помня условия за много такива игри. Че могат да прекратят по тяхна преценка, по всяко време, без да дължат нищо.
Ето, цитирам от условията за играта на Шуменско:
Скрит текст:
Цитат
2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.

Цитат
Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия.

Цитат
4. Организаторът си запазва правото да изисква от участниците доказателство за тяхната възраст и самоличност.

Цитат
7. Ако по някаква причина Промоцията не може да се проведе, както е планирано, поради причини, които са извън разумния контрол на Организатора, последният си запазва правото да отмени, прекрати, промени или отложи временно, частично или изцяло Промоцията " Спечели автентична награда с Шуменско " по всяко време без предварително уведомление.

Цитат
9. Организаторът си запазва правото да откаже въвеждане на данни за участие и/или да дисквалифицира всяко лице, ако има причина да вярва, че е налице неспазване на закона и/или поведението на участника противоречи на настоящите правила и условия, или на естеството на Промоцията.

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 21:17 от Merelenda

# 312
Пак ще питам, че никой не ме отрази предния път... Simple Smile
Може ли на бележката от шуменско, да пише алкохол...че от кварталния магазин такива ги издават!?  bouquet

# 313
Може ли на бележката от шуменско, да пише алкохол...че от кварталния магазин такива ги издават!?  bouquet

според мен, не  newsm78
ама не знам, то може да си си купила Каменица   Laughing

# 314

Може, но трябва да се подпечата от магазина и подпис май се изискваше. Преди малко го прочетох в условията за играта.

Ето:
Цитат
14. Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка за закупената бира пред куриера (номера, от която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка. Като изключение се приема касова бележка с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец. Организаторът умолява участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да предпази нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити касови бележки, на които не се разчитат задължителните елементи от регистрацията

Общи условия

Активация на акаунт