Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 575
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Аз получих смс, че печеля термос.  Ама нали не ми трябва та го спечелих с кода дето моя мъж е изхвърлил  Joy
Ехх, вярно ли? Сега няма да можеш да си вземеш наградата ли?  Rolling Eyes

# 676
  • Русе
От 500 нито един за нас..тц, тц, тц...при 10 регистрирани кода... Laughing

# 677
Само аз ли се радвам, че не ме изтеглиха Grinning малката награда  не ме кефи особено. Не искам да се налага да купувам още кафе за да допълвам до 15кода .....  искам екскурзия  Praynig

# 678
Има ли някой, който е получил награда от играта на Барни?

# 679
това барни ме изнервя, някой да има актуален линк да проверя за N-ти път нещо случайно дали не съм спечелила

# 680
  • Перник
mimsim линк за проверка незнам аз. Те пращат мейл ако си спечелил нещо.

# 681
Благодаря за отговора. Емм значи нищо нямам от тях. Предния път с около 50 кода нищо, сега с 8 какво очаквам и аз  Joy Joy Joy Зачерквам ги

# 682

Ето една играна ДМ http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/neu_gewinnspiele/

Някой от Вас спечели ли от шоколадите на Своге?

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 13:53 от Tatti

# 683
  • при късмета

Ето една играна ДМ http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/neu_gewinnspiele/

Някой от Вас спечели ли от шоколадите на Своге?
Някой се похвали с шоколади от Своге, мисля. Според графика в правилата първото седмично теглене е утре. И аз играх за ваучер  Praynig

# 684
нямам мейл от своге, явно и тук нямам късмет.
Аз да се похваля с награда от манхатън от радио меджик /водещата на куиза е адски изнервяща, дразнеща и т.н, но пък си спечелих наградата  Joy Joy миналия път беше спирала и лак за нокти -отвратителен цвят  hahaha hahaha та сега се чудя дали въобще да се разхождам newsm78, дано този път не е същата Whistling

# 685
  • Телиш/Плевен
От Своге и аз се надявам на шоколади, ама дотук - нищо. Иначе някой наистина се похвали, но не си спомням кой беше.
ма ко, дано спечелиш ваучер! Praynig Hug

# 686
Благодаря за отговора. Емм значи нищо нямам от тях. Предния път с около 50 кода нищо, сега с 8 какво очаквам и аз  Joy Joy Joy Зачерквам ги
Аз имах мейл в понеделник,че печеля книжка. Регистрирала съм само първата седмица, значи участват за всички тегления. Така, че имаш шанс.

# 687
о благодаря, еми този път може да закача поне една книжка тогава  Joy

# 688
  • Телиш/Плевен
Спечелих флашка Леки от страницата им във Фейсбук. Party

# 689
  • София
Спечелих флашка Леки от страницата им във Фейсбук. Party

Честито ! А как я спечели? На страницата им не виждам игра за флашка? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт