Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 563
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, имам една питанка. Участваме в играта с Барни от миналата седмица. Регистрирам кодове, брои ми ги, но не ми изпраща никакви потвърдителни имейли. Само при печалба ли изпраща имейл? И друга питанка - мъжа ми си е купил кока кола и на гърба на етикета има надпис. Това дали е някоя игра, че на сайта им определено не мога да се ориентирам.

# 706
Здравейте, имам една питанка. Участваме в играта с Барни от миналата седмица. Регистрирам кодове, брои ми ги, но не ми изпраща никакви потвърдителни имейли. Само при печалба ли изпраща имейл? И друга питанка - мъжа ми си е купил кока кола и на гърба на етикета има надпис. Това дали е някоя игра, че на сайта им определено не мога да се ориентирам.

Играта на Coca-cola за регистрация на кодовете от етикетите е тази: http://mysparx.bg/

# 707
  • София
От толкова изтеглени на Каменица,ме няма  Crossing Arms

Нова игра на вафли Морени от 1 юли

https://www.moreni.bg/

# 708
  • Телиш/Плевен
Успех и на теб и на всички в темата!  Hug
Благодаря ти! Hug

Deni Duch, да, само при печалба пращат мейл. Peace

В печелившите на Каменица и мен ме няма. Sad

# 709
Има ли някой спечелил от тук Аз съм спечелила от Фантастико, но не знам доставката на наградите трябва ли да се плаща от получателя къде да се обадя за да си кажа адреса..
Печелившите на таблети трябва да се свържат с Организатора на тел: +359/ 2 915 49 56, за да разберат как ще получат наградите си. Наградите ще бъдат доставяни за сметка на Организатора (извън София също).
Останалите 200 спечелили награди ще могат  да получат наградите си в следните магазини: Фантастико 30 в кв. „Драгалевци”, Фантастико 33 бул.“Симеоновско шосе“; Фантастико 36 ж.к. „Дървеница“; Фантастико 28 Sky City Mall, Фантастико 22 Студентски град.
Прибавям допълнение от днес какво ми отговориха Фантастико, ако някой се интересува.
Цитат
Печелившите на таблети ще трябва да се свържат с Организатора на тел: +359/ 2 915 49 56, за да разберат как ще получат наградите си.
Останалите спечелили ще могат да получат наградите си в следните магазини: Фантастико 30 в кв. „Драгалевци”, Фантастико 33 бул.“Симеоновско шосе“; Фантастико 36 ж.к. „Дървеница“; Фантастико 28 Sky City Mall, Фантастико 22 Студентски град, които ще бъдат налични в супермаркетите след 18,06,2015г
Наградите за печелившите, които живеят извън София ще бъдат доставяни за сметка на Организатора. Моля изпратете имената си и точен адрес на имейл -
Скрит текст:

# 710
Да попитам някоя печеливша от вас дали си е получила тонколонката от my sparx ...доста време мина разбрах, че на някои са пращали слушалки по грешка и е трабвало да ги върнат, но аз не съм получавала

# 711
  • Телиш/Плевен
Игра на Народен с покупка на луканка, сушеница и/или суджук.

Награди:
- 40 комплекта с продукти Народен. Един комплект съдържа - 1бр. луканка Народен, 1бр. суджук Народен, 1 бр. сушеница Народен, 1 престилка, 1 книга с рецепти.
- голяма награда - обяд с Ненчо Илчев.

За малка награда покупката трябва да е за поне 3 лв, а за голямата - 6 лв.

# 712
  • Nesebar
ЗДРАВЕЙТЕ ДА ПОПИТАМ ЗА КОДОВЕТЕ НА CHUPA CHUPS КАТО РЕГИСТРИРАХ МИ ДАВА ЧЕ УЧАСТВАМ ВЪВ ТЕГЛЕНЕТО НА НАГРАДИ НО НЕ ПОПЪЛВАМ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ КОЯ СЪМ ИМЕЙЛ В СЛУЧАЙ ЧЕ СПЕЧЕЛЯ КАК ДА ЗНАМ ЧЕ СЪМ АЗ И ТЕ КАК ЩЕ ЗНАЯТ КОЙ Е

# 713
ЗДРАВЕЙТЕ ДА ПОПИТАМ ЗА КОДОВЕТЕ НА CHUPA CHUPS КАТО РЕГИСТРИРАХ МИ ДАВА ЧЕ УЧАСТВАМ ВЪВ ТЕГЛЕНЕТО НА НАГРАДИ НО НЕ ПОПЪЛВАМ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ КОЯ СЪМ ИМЕЙЛ В СЛУЧАЙ ЧЕ СПЕЧЕЛЯ КАК ДА ЗНАМ ЧЕ СЪМ АЗ И ТЕ КАК ЩЕ ЗНАЯТ КОЙ Е
нали правиш регистрация с и-мейл, ако спечелиш ти пращат писмо да си дадеш данните

# 714
И аз току що се опитах и одеяло да спечела от Леки, но неуспешно  Crossing Arms

Сега видях, че днес се теглят първите седмични награди. Да си стиснем палци, участвалите

Лаленце, мерси за пожеланието  Hug

Днес купих още 4 сокчета Теди, че детето хареса много един от вкусовете и го пие. Играла съм за седмицата вече за таблет и мога да ги дам на някого. Не съм ги регистрирала, защото таблетите свършват тази седмица

Ако не си ги дала кодовете на някой, може ли аз да ги взема. Детето иска плюшеното мече Теди 

# 715
Скрит текст:
Може ли да дадете линк към печелившите на Каменица?

http://www.kamenitza.bg/all4one/camp/winners/

Спечелих стек бира от Туборг.  Grinning

хмм виждам си името /което е доста разпространено като име и фамилия/ за комплект халби, но нямам мейл, въпроса е как да разбера дали аз печеля  newsm78 newsm78

# 716
  • София
Фантастико са обявили и някакви червени списъци с печеливши в допълнение към зелените. https://www.facebook.com/fantastico.stores/posts/10153063680208737

Не съм в течение на играта, но току-що ми излезе като новина на стената във Фейсбук. Извинете ако вече сте коментирали това, но тъй като не съм участвала в играта, прескачах постовете ви по темата.  Embarassed

# 717
  • Nesebar
нали правиш регистрация с и-мейл, ако спечелиш ти пращат писмо да си дадеш данните
не не ми даде да регистрирам имейл само за кодовете

# 718
горе в дясно има за влизане чрез facebook, може така да си се регистрирала. На мен без да съм си влязла в профила не ми приема кодовете.

# 719
Фантастико са обявили и някакви червени списъци с печеливши в допълнение към зелените. https://www.facebook.com/fantastico.stores/posts/10153063680208737

Не съм в течение на играта, но току-що ми излезе като новина на стената във Фейсбук. Извинете ако вече сте коментирали това, но тъй като не съм участвала в играта, прескачах постовете ви по темата.  Embarassed

Мерси, че каза   bouquet В списъка съм на победители, йееей : ))) Само, че за хора изъвн Сф нз дали ще изпращам наградите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт