Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 29

• 56 568
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • при късмета
И аз току що се опитах и одеяло да спечела от Леки, но неуспешно  Crossing Arms

Сега видях, че днес се теглят първите седмични награди. Да си стиснем палци, участвалите

Лаленце, мерси за пожеланието  Hug

Днес купих още 4 сокчета Теди, че детето хареса много един от вкусовете и го пие. Играла съм за седмицата вече за таблет и мога да ги дам на някого. Не съм ги регистрирала, защото таблетите свършват тази седмица

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 16:12 от ма ко

# 691
  • Телиш/Плевен
Спечелих флашка Леки от страницата им във Фейсбук. Party

Честито ! А как я спечели? На страницата им не виждам игра за флашка? Thinking
Благодаря ти. Hug
Ами то не е точно игра, от миналата седмица е и постът е някъде надолу, затова не го виждаш. Ето. Peace

ма ко, от сутринта стискам палци. Дано се похвали някой от темата. Praynig
Аз съм се наточила за одеяло, ама дотук - нищо. И на прибори ще се радвам, но не чак толкова. За барбекюто не си и помислям, но пък ако наистина спечеля, ще съм много щастлива. Heart Eyes

# 692
  • Русе
Спечелих бирички от радио Н Джой..писаха ми мейл,че печеля....и до там..писах им как да си дам адреса, но отговор не получих newsm78 Някой да е печелил от там..не че загубата ще е голяма - 6 бири Загорка Laughing

# 693
Спечелих бирички от радио Н Джой..писаха ми мейл,че печеля....и до там..писах им как да си дам адреса, но отговор не получих newsm78 Някой да е печелил от там..не че загубата ще е голяма - 6 бири Загорка Laughing
Предполагам, че трябва да им върнеш имейл с твоите имена, адрес и телефонен номер. Поне на повечето игри е така  Peace

# 694
Има ли някой спечелил от тук Аз съм спечелила от Фантастико, но не знам доставката на наградите трябва ли да се плаща от получателя къде да се обадя за да си кажа адреса..

# 695
Има ли някой спечелил от тук Аз съм спечелила от Фантастико, но не знам доставката на наградите трябва ли да се плаща от получателя къде да се обадя за да си кажа адреса..
Печелившите на таблети трябва да се свържат с Организатора на тел: +359/ 2 915 49 56, за да разберат как ще получат наградите си. Наградите ще бъдат доставяни за сметка на Организатора (извън София също).
Останалите 200 спечелили награди ще могат  да получат наградите си в следните магазини: Фантастико 30 в кв. „Драгалевци”, Фантастико 33 бул.“Симеоновско шосе“; Фантастико 36 ж.к. „Дървеница“; Фантастико 28 Sky City Mall, Фантастико 22 Студентски град.

# 696
Момичета, публикували са печелившите от Брускети Марети за първата седмица!  Laughing

Познайтееее
Скрит текст:
печеля цял кашон Брускети, не мога да повярвам, досега нищо не съм печелила.
  Blush

Благодарение на Вас и на темата!  Hug  bouquet

# 697
  • Телиш/Плевен
Браво, Цвети, все така да ти върви! Hug
Мен ме няма, ще чакам другия тираж. Flutter

# 698
Браво, Цвети, все така да ти върви! Hug
Мен ме няма, ще чакам другия тираж. Flutter

Успех и на теб и на всички в темата!  Hug

# 699
Публикували са и печелившите от Каменица Кемп

# 700
  • Перник
Може ли да дадете линк към печелившите на Каменица?

# 701
  • София
Може ли да дадете линк към печелившите на Каменица?

http://www.kamenitza.bg/all4one/camp/winners/

Спечелих стек бира от Туборг.  Grinning

# 702
Има печеливш за барбекю на леки

# 703
  • Перник
Миласара мерси.
С мейла на ММ съм спечелила тениска. Тя всъшност ще си е за него де.

# 704
Аз спечелих 10 шоколада от играта на Своге на 08.06. Напоследък ми върви в игрите- волейболна топка от Инфлуцит, ваучер 50 лв. от Виваком, прибори за барбекю от Леки, шапка от Парадайз център, тениски от Пепси, бирички от Шуменско и други дребни неща.

Общи условия

Активация на акаунт