При рязане, може и да се порежеш.
Ми той точно това си проси
Тъй хубаво ще се резне,че ще се чуди откъде му е дошло после.
Тъй хубаво ще се резне,че ще се чуди откъде му е дошло после.
Имаш някакви необходимости, на които жената ти явно не може да отговори. Дотук добре. Ама тогава защо си се оженил за нея, бе човеко? Даже и тя много да е искала, щом знаеш, че не ти е тръпка тази жена, защо? Нима това е почтено? И какво като не ѝ изневеряваш физически? Подозирам, че е имал много мащабни интернет аферки. Не от тия дето са за по ден-два. Други. От продължителните. В които бабвно ден след ден развиваш един сценарий... И всичко това, защото по всяка вероятност навремето си се оженил за подходящата, а не за такава каквато наистина си искал.
Чичи иска да клати нещо младо, ма решил да го обърне на любовна афера... Що не оставиш чичи младото, да не го е яд някой ден, че не си е още с акъла и не знае какви ги върши и да си държиш дъртото, че накрая да не останеш и без младо, и без дърто!!!

Чичи иска да клати нещо младо, ма решил да го обърне на любовна афера... Що не оставиш чичи младото, да не го е яд някой ден, че не си е още с акъла и не знае какви ги върши и да си държиш дъртото, че накрая да не останеш и без младо, и без дърто!!!

Нещо като ирония да виждаш в целият пост или?... Вулгаризмите са навсякъде около нас, та това да ти прави впечатление

/
Не за репродукция все пак става дума, а за социален, личен живот.. Ще ме скъсате от смях.
Също така знам как сега, когато съм на 42, тези на 20-25 ми се виждат деца. А и те наистина могат да ми бъдат деца, сина ми е на 19!