Силно хидратиращ крем

• 26 434
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
На Микса имам мицеларна вода и е просто разкошна,имам и ББ-чудесно и леко без да омазнява или пресушава кожата,предполагам,че и кремовете са хубави

# 16
Благодаря ви, момичета. Междудругото досега никъде, ама АБСОЛЮТНО никъде не са ми давали мостри,дори и да знам и да съм виждала в дадени аптеки, че имат. Това е доста неприятно, защото наистина повечето си ги взимат за себе си, а всъщност точно ние няма как да пробваме даденият продукт. Някой да знае къде биха били така любезни да предоставят мостри на дадени продукти? Да отида направо там да си купя нещата, които трябва.

# 17
  • София
Незнам какво сте се хванали за тези мостри.Една дерматоложка ми даде мостра на ББ крем на Ла-рош.Еми уникален ми се видя.И като си го купих...еми нищо общо. Naughty

# 18
  • Варна
Виждам, че сте коментирали продукти на Микса, та и аз да задам един въпрос  Simple Smile някой ползвал ли е бб крема на Микса против зачервяване?

# 19
Ей, много крадлив бил персонала и затова нямало тестери! Вие ще крадете ли ако имате достъп до тестери?

# 20
  • София
Няма начин да правиш мед и да не си оближеш пръстите... Hug

# 21
Уточнявам за тестерите на Микса - обикновено са пълноразмерни тубички, оставени на разположение на клиентите. При това положение тестът на ръка остава единствената опция да се запознаеш поне с консистенцията и евентуално цвета.

ББ на Микса имам съвсем отскоро в розовия нюанс. Много прилича на светлия Хидреан на Ла Рош - отново, съставът им е почти идентичен с разлика от една-две съставки. Ароматът е почти недоловим, на кожа веднага изчезва. Хидратира добре, но не матира, за тази цел трябва пудра. Стои комфортно, не дразни кожата, не се усеща и не запушва порите. С течение на деня не се свлича. Изравнява тена, стои естествено. Няма фактор, което би отказало много хора от покупка, но мен не ме притеснява. Добър ежедневен продукт, ползвам си го с удоволствие вместо фондьотен и други подобни.

АКВА питаше къде са произведени тукашните Микса. На картонената кутийка на моя крем пише, че е произведен във Франция.

# 22
ей това е разкошно за добро хидратиране на сухи места по лицето  Peace

# 23

АКВА питаше къде са произведени тукашните Микса. На картонената кутийка на моя крем пише, че
е произведен във Франция.

Благодаря ти Simple Smile

# 24
зависи с какви пари разполагаш...

# 25
Здравейте,
аз съм много доволна от Нахткерцен козметик на Д-р Таис.
Немски, без аромати и цветители, силно хидратиращ, неомазняващ и успокояващ ефект.
Казва се Балсам.
Цена около 16лв, 100мл.
Беше ми го препоръчал дерматолог. Има го в аптеките.
За хидратация оказва благоприятно влияние вътрешен прием на Биотин (витамина на кожата) и гел Алое от аптекти или друго.
Витамин Геритамин е добър и B комплекс за раздразнени кожи.
На мен Микса не ми действа добре, зачервява лицето ми, вероятно заради аромата.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 13:41 от Анонимен

# 26
Аз бих препоръчала едно доста евтино, но за мен много добро кремче - http://apteka.framar.bg/30025069/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5% … -50-%D0%BC%D0%BB- .  Купувам си го сигурно за десети път. Не оставам без него. Моята кожа също е мазна на места, а на места суха. Идеален ми е и като основа за грим.  На Микса бях взела този - http://mixa.bg/katalog-na-stokite/kategoriya/------50-ml, но ми беше доста мазен и го подарих на майка ми.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт