Професионални серии за коса - тема 79

• 55 343
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Бел интересно ми е на мен обаче, че въпреки усещането за премиване и оплитане в банята след като изсъхне косата е супер мека и лекичка. Та затова се и чудех дали само с хидратиращи продукти да ги ползвам тези натурални шампоани или и с протеинови ще е добре. Ама направо ще пробвам на следващо измиване вероятно, пък да видим к'во ще измайсторя  Mr. Green Whistling

# 61
  • Стара Загора
Страхотна нова тема ,благодаря ти Фрея   bouquet

1. Каква грижа полагахте за косата миналото лято в градски условия и на плажа?Не съм ползвала нещо специално и на мен тези слънцезащитни серии са ми малко съмнителни  Thinking освен UV спрейчетата.На плажа косата ми винаги е под шапка или шал  Mr. Green

2. Кои са любимите ви продукти през лятото?Миналото лято не ползвах толкова сериозно професионална козметика за коса .

3. Кой е най-лошия продукт за коса, който сте пробвали и защо не ви хареса?Нямам някой продукт ,който да ме е разочаровал много, това е благодарение на вас  Laughing.Все пак ако трябва да посоча най-лошия това е шампоана и балсама за ослепителен блясък на Алтерна.Въобще не ми подреждаше косата ,все едно съм се измила с някой шампоан от супермаркета  hahaha.Единствено аромата е по-луксозен .

Това ,което аз съм ползвала на Джон Мастърс е шампоана с хибискус и мед- много ми хареса ,не премива косата !
Реконструктора -действието му според мен е като на балсам.
И млякото (по-скоро е като крем) с кайсия и роза- страхотен аромат много подхранващо, но не бих казала,че няма да  утежнява тънката коса.При мен имаше утежняване!

Отностно шампоана и балсама с алое http://www.green-master.eu/shop/tricologica-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d … 0%bf%d0%b0%d0%b4/ http://www.green-master.eu/shop/tricologica-%d1%83%d0%ba%d1%80%d … 0%be%d1%81%d0%b0/ (благодаря на delqna Hug)бях много приятно изненадана- косата ми беше с много обем, мекичка и добре подредена.

# 62
  • Sofia
Линда*, взех този шампоан на Джон Мастърс за ДПШ заради описанието purifying, а не защото си мисля, че натуралните шампоани са такива (все още хич ме няма мен в материята). Нещо не съм фен на абсолютните дълбоко-почистващи или поне единственият ми опит с ДПШ на Pureology нещо не беше ОК - ползвах го преди боя и може би премиването от него и боята след това доста раздразни скалпа - подарих го  Mr. Green

# 63
  • Пловдив
Белисима Страхотни къдрици !!!
Моята мечта ,но уви моя праз е страшно трудно да се моделира  Sad
Завиждам ти благородно !
Благодаря за новата тема страхотна е !  bouquet
И като имам време ще ви чета ,че закъснявам за работа ,много пишете !
Уникални сте !!! Peace

# 64
Ухааа, вижте какво са ми отговорили от beutyexpert, относно слънчевата серия NASHI ARGAN:

Здравейте!

Продуктите от серията за слънце с арган ще пристигнат след 15ти май. Ще заредим абдолютно цялата им гама. Simple Smile
 Party Party

# 65
  • Варна
Ухааа, вижте какво са ми отговорили от beutyexpert, относно слънчевата серия NASHI ARGAN:

Здравейте!

Продуктите от серията за слънце с арган ще пристигнат след 15ти май. Ще заредим абдолютно цялата им гама. Simple Smile
 Party Party

Браво, Линде добре че ги попита Peace

# 66
Както вече писах благодарение на Вивиан  Heart Eyes пробвах кератиновия шампоан и маска на Напура 9. Косата ми ги хареса и то много. Първия път, когато ги използвах беше след две поредни напротеинчвания с двустъпковия на Афоджи. Очаквах да втвърдят косата ми, но нищо подобно. Стана изключително мека, плътна и се поначупи. Обем също не ми липсваше. Вчера реших да експериментирам колко лакома за протеин може да бъде моята коса и преди Напура си направих маска с желатин. Сложиш и малко ленено масло, защото ме достраша да не си опропастя петъчната вечер с някоя суха метла. Нагрях със сешоар и желатиновата маска и маската на Напура. Завърших с 2-3 капки ленено масло вместо финиш. Оставих косата да изсъхне сама като към края я усуках и вързах на кокче, за да стане по-прибрана. Резултатът беше вълшебен. Копринено усещане на допир, живина и плътност /усещах цяла вечер как косата се търкаля по гърба/, ииии много чупки  Grinning Не помня кога за последно съм получавала такова начупване.
Снимах няколко спиралки отпред:
http://letsgo.snimka.bg/other/kozmetika.861287.35304356
http://letsgo.snimka.bg/other/kozmetika.861287.35304388

Вивиан, любопитно ми е какъв е ефекта при теб на маската Дисциплин. Задължително да споделиш  Peace

# 67
 Letsgo , като от реклама си  Heart Eyes, от най-висок клас! Красота   Crazy!

За каква желатинова маска пишеш  Thinking, предполагам е нещо за домашно творчество.Може ли обяснение или линк, ако е описано в друга тема.

# 68
ZlatE®, благодаря ти  Hug, но снимките преекспонират. Особено тези със светкавица. И все пак доволна съм от резултата  Grinning
Желатиновата маска е домашен бъркоч. Разтваряш едно или две пакетчета чист готварски желатин в кафяна чаша вода или още по-добре чай от коприва или друга билка. Аз сложих освен коприва и полски хвощ, защото бях чела, че е супер за коса поради високото си съдържание на силиций. Слагащ чашката в купичка вода на котлона да се разтвори желатина напълно на водна баня. Можеш да добавяш каквито искаш етерични и базови масла. Нанасяш бъркоча на измита и подсушена с кърпа коса и нагряваш със сешоар. Косата става твърда като с двуминутния на Афоджи. Покриваш с найлон и кърпа/шапка, за да се задържи топлината и стоиш към половин-един час. Отмиваш с вода ако си ползвала само желатин и с шампоан ако си слагала масла.

Има много публикации и клипчета в нета за желатина. Ето една примерна:
http://www.mommypotamus.com/gelatin-hair-mask/
Желатинът си е 99% протеин. Ползвам го и като маска за лице.

# 69
Здравейте момичетаа Hug
Фрея, темата е прекрасна, благодаря за труда  Heart Eyes
Относно въпросите:
За слънцезащита нищо не съм ползвала, тъй като използвам проф.продукти от ноември, но обмислям покупката на някакво кремче за плажа, а за отмиване ще използвам според нуждите в момента Simple Smile
За най-лош продукт бих нагласила ш-на на Лиреал със златните частички-косата ми изглеждаже матова,сплескана и с изпръхнали крайчета. За друго май не се сещам сега Simple Smile
Вчера минах през Зоя и не знам какво ме накара,но си взех органични ш-ни и вчера пробвах единия, който е с алое и ЕМ от рози, след което сложих балсам мойър баланс на ФК, олио Макадамия и термото на Напура и резултата доста ми хареса-имам обем и жилавост на косата, не е като след чуста хидратация, тъй като на мен не ми действа много добре.
Ш-на много ми хареса-икономичен е,от едно измиване се усеща,че косата е добре измита и не е необходимо повтаряне Simple Smile

# 70
Момичета, някой използвал ли е продукти на Keune /пяна за обем и защитен крем за термична обработка/ и доволни ли сте?

# 71
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте момичета.
Благодаря за новата тема.
По въпросите мога само на 3 ти да се запиша.
Не ми допадна серията на макадамия .
Също и травел комплекта на милк шейк.
Шампоан за боядисана коса. Маска и пяната

# 72
  • Велико Търново
Здравейте, дами  bouquet
Днес бях на фризьор за освежаване на цвета и фризьорката похвали състоянието на косата ми, но проблем си остават дължините Confused до раменете стои добре- плътна и подредена, а в краищата/ 2 - 3 пръста по-надолу/ е една рехава и разпиляна. Тя каза, че най-добре е да се подрежат, но това упражнение го правим всеки път като стигне до тази дължина, а на мен ми се иска да я оставя 7-8 см. по-дълга. Препоръчайте ми някакъв продукт за уплътняване на дължините; не знам вече какво да взема - обикновено ползвам маска, след измиване - някакъв реконструктор и финиш-олио; чудя се какво друго да слагам, за да придам плътност и в краищата Thinking

# 73
  • Варна
Да похваля и аз дълбоко почистващия шампоан на Label M  Heart Eyes Огромна пяна, никакво заплитане, въобще не го усетих агресивен, а почисти чудесно скалпа. Май ще пробвам и нещо друго на марката Party

# 74
  • Добрич
Момичета, някой използвал ли е продукти на Keune /пяна за обем и защитен крем за термична обработка/ и доволни ли сте?

Ако питаш за серията So  pure ползвам това-KEUNE AIR FOAM STRONG. Страхотен продукт за моята коса. Ползвам го като последен финиш след термото. Втривам и в корените и усещам леко охлаждане на скалпа. Докато е мокра косата стои леко твърда, но като изсъхне е  мека с много обем и гъвкавост.

Общи условия

Активация на акаунт