Професионални серии за коса - тема 79

• 55 344
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Кейт, нахъса ме да ги изпробвам  Grinning Благодаря още веднъж за споделената информация!

# 91
  • Бургас / София
Запис какъв беше кода за Алтерна в ЗР ?

# 92
  • Велико Търново
avianda, благодаря ти за включването  bouquet Моята коса не е филирана и етажирана, целях такова уплътняване на дължините и преди половин година я изравних; въпреки това, 3-4 пръста надолу стоят по-тънки и рехави Confused не знам, САТ протеина на Редкен ли да взема, някакъв по-силен реконструктор ли....надявам се още някой да се включи, ако има идея Peace

# 93
  • София
Извинявам се, че пропуснах въпросите миналия път и сега бързам да се поправя Embarassed
1.Каква грижа палагахте миналото лято в градски условия и на плажа?
Ползвах слънцезащитния спрей на Лореал, но усетих прекомерно омазняване на косата, а по принцип косата ми не се омазнява бързо.

2.Кои са любимите ви продукти през лятото?
Залагам на хидратиращи серии.

3.Кой е най-лошия продукт за коса, който сте ползвали и защо не ви хареса?
Убеждавала съм се многократно, че заклеймяването на продукти по този начин е грешка. Един пример е спрея със зелен чай на Афоджи-скоро го ползвах след дъъъъълга пауза и бях много доволна от резултата. В момента лош продукт за косата ми е маската Дисциплин, но преди време си спомням, че бях очарована от нея.

Бел, Линда, включвам се във вашата дискусия за премиването с натурални шампоани-моето мнение е, че с шампоаните на John masters няма премиване и сега ще обясня защо. По принцип  аз се шампонирам само един път и слагам много малко продукт, но реших да експериментирам с Jonn и не спазих, това което написах по-горе-нямаше и помен от премиване дори след двойно шампониране Hug Не усетих никакво скърцане на косата, а такова усещам след всички други шампоани, които имам, съдържащи в състава си агресивни пенители. Не искам по никакъв начин да натрапвам мнението си! Това е единствено и само моето усещане.

Бели и друг път съм ти го казвала, но не мога да се стърпя след последните снимки-разкош имаш на главата си, а не коса Hug Ти си ми пример за това как човек не трябва никога да се отказва от качествената грижа за себе си и ще постигне резултатите, за които мечтае! Моят личен гид в света на професионалната козметика!   bouquet Hug

# 94
А мен пък заинтригувахте с желатиновата маска за коса. Може ли да споделите малко по-подробни впечатления? Praynig

# 95
  • София
Записвам се и аз в темичката Simple Smile Страхотна, лятна, слънчева..., браво Фрея  bouquet

Миналото лято не използвах нищо специално и като чета коментарите до момента, май и няма нужда. Ще заложа на повече хидратация, за да се избегне пресушаването .
На лош продукт за момента не съм попадала.

И аз се присъединявам към питането на *Biskvitka* за уплътняването на дължините. Мислех, че проблема е в рядкото подстригване, но ето сега се подстригах, махнаха се изтънените краища и пак същото. Даже имам чувството, че като сложа някакво олио, още повече се разхвърча. Защо е така, не ми е ясно newsm78

# 96
  • Бургас / София
Още ли има код на Алтерна в ЗР?

# 97
  • Бургас
Запис от мен Simple Smile
МИналото лято ползвах само слънцезащитния спрей на ЛОреал, за това още не съм решила какво да си взема...

# 98
Още ли има код на Алтерна в ЗР?

Ако не се лъжа имаше в Арлен,  а кода беше Alt20. Не знам, обаче още ли е активен  Blush

# 99
За ЗР май беше ZRALT20 или ZRALT но не се сещам кое от двете беше Hug

# 100
Момичета,бях обещала да споделя за крема за изправяне на Джойко и спрея за обем на Тиги..... Е 2 разочарования в един ден  Sad . Крема ми матира косата ,изправяне никакво ,да не кажа и начупване в повече днес сутринта като се събудих  #Cussing out .Спрея ми лепне и обем 0 . Няма да има отърваване от вафлите явно  Flutter Flutter Как да го изразходвам тоя спрей по друго предназначение ? Като лак за коса със слаба фиксация може би ?

# 101
  • Бургас / София
Поръчах си шампоана на Алтерна Бамбук за обем. От 2 седмици го тествам и ми се отразява много добре на косата . Имам обем и скалпа не се омазнява толкова  Peace

# 102
  • Belgium
Чудесен е Алтерната с бамбук за обем  Heart Eyes

Даже награбих един травъл комплект преди да свърша пълноразмерния шампоан.  Crazy

# 103
  • Бургас / София
На мен ми преди не ми хареса ефекта му, ама сега съм очарована. Не си взех този комплект ще чакам мнение от теб, Лу  Hug . Балсама мисля, че ще ми утежни, понеже шампоана се води хидратиращ за обем . Другите продукти са интригуващи  Hug

# 104
  • Казанлък
Здравейте, гледам, че шампоаните на Напура ( или поне част от тях) се нанасят на сух скалп. Бихте ли ми обяснили дали правилно съм разбрала, че така не се разпенват и седят като маска, а се разпенва чак след като се намокри косата? Много неикономично ми се вижда май. Моля, някой който е ползвал да обясни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт