Професионални серии за коса - тема 79

• 55 348
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Не ме разбирай погрешно Densifique ампулките на Керастаз много си ги обичкам, но аз съм и с чувствителен скалп и допреди да започна професионалната козметика, много трудно си намирах шампоан от който да не ми се появи пърхут. И що се отнася до шампоан много внимавам за състава, че първия ми опит с профи бе на Лореал и на 2рото измиване от мен се сипеха снежинки ooooh!

Ааа, аз те разбрах много правилно даже. Simple Smile Просто искам най-доброто за косата си. Изтощена е от дълго третиране (изрусяване) и искам да я възстановя. Simple Smile)) Затова се интересувам от проф продукти. Възможно най-качествените искам да ползвам, за да има реален ефект. Simple Smile
 Simple Smile

# 601
Дааа, познато ми е Hug И аз се бях докарала така, но си на правилното място и си на правилен път. Видях какво те посъветваха момичетата, продуктите са силни и ще ти помогнат просто иска време. Не се хвърляй на много, защото са икономични и не можеш да им насмогнеш  Peace

# 602
Дааа, познато ми е Hug И аз се бях докарала така, но си на правилното място и си на правилен път. Видях какво те посъветваха момичетата, продуктите са силни и ще ти помогнат просто иска време. Не се хвърляй на много, защото са икономични и не можеш да им насмогнеш  Peace

Хахаха, лошото е, че то е като краста. Искам да пазарувам яко, разбираш ли Grinning Grinning Grinning
майтапа настрана, но ми трябват още един два продукта... Нещо за блясък като финиш...

# 603
# 604
Благодарение на една много мила дама, оказа се съфорумка Bademova, и дори комшийка, имах възможността да се сдобия с още 3 продукта на Алтерна, като и 3те много ми допаднаха. Един от тях е кремчето за блясък на Алтерна, мирише много хубаво и свежо и има много финни блестящи частички, омекотява и е много лекичко. Ако ти трябва лек продукт, които не утежнява ще ти хареса ...но по-добре изчакай и др мнения Peace

# 605
Valkirja,Vivian_my , Алтерна я лансират ,а и според мен е така , като най-луксозната и добра проф. марка за коса . Особено линията Тен , от която май и няма по-скъпа. Моето лично мнение също е такова . Аз обожавам Керастаз ,имам си някакво "привличане"  към марката ,ноо химията им и на мен не ми понася .Винаги много внимавам как и кога ги ползвам и никога на последователни миенета . Въпреки това купувам и ще продължавам да си купувам техни продукти . Докато при сериите на Алтерна няма такова нещо,затова и за мен са по-добри (като тук не включвам бамбуковата серия ,освен любимото ми термо ,защото там съм ползвала малко неща и не бих правила генерални изводи до колко е добра тази линия ) . От нещата на Шу съм ползвала също малко неща и то повечето от проби ,но като гледам момичетата тук се оплакват от същите проблеми ,който получават при интензивно ползване на Керастаз . 

# 606
  • София
Shu uemura са също към групата на Лореал като Керастаз, не са кой знае колко натурални или пречистени. Отскоро имат един шампоан без сулфати, в серията за боядисана коса, хубав е, но иначе шампоаните им са със SLES, което не съответства на цената им. Повечето шампоани са със Sodium Laureth sulfate, по-рядко lauryl, останала съм с впечатление, че Laureth е по-малкото зло. Харесвам честно казано шампоани с ALES и ALS, но такива много рядко намирам. От маските определено Shu uemura ми харесват повече от тези на Керастаз, особено що се отнася до хидратация, защото те протеинова маска нямат. Допада ми японската концепция в сериите, но от нея не е останало много на практика, единствено включването на традиционни за Япония масла и екстракти в минимални количества. В един от бестселърите за почистване на лицето ключова съставка е минералното олио, което е абсурдно за такъв скъп продукт.

# 607
Алтерна са сравнително нови на пазара и затова са УАУ.Да не казвам голяма дума,но този засилен интерес се подсили и от момента,в който Николета Лозанова пусна снимка с продукти на Алтерна.
Тук,в Щатите,ги има от няколко години и са с нищо неразличаващи се от останалите про марки,и дори като цени са от един диапазон.Тоест мн добри като продукти,но такива са и Ojon,Carol's Daughter  например (ако говорим за изчистени състави).

Преди време най-най бяха продуктите на Карастаз във всеки втори пост,сега са на мода Алтерна,след година две ще е друга марка.

# 608
  • Sofia
ZlatE®, не мога да кажа много за Напура - имах само S6, S (някой си друг)  и ампулите Т0 и Т00. Най-много ми хареса шампоанът S6, който ме е спасявал след реакция към друг шампоан. И все пак не бих си ги купила отново - това мазане на суха коса... за дълга такава отива доста голямо количество, а и бих го ползвала само да си успокоя кожата, косата не става хубава от него  Crazy Ампулите Т00 яко ми раздразниха скалпа - аз разбирам tingling, но то направо беше burning  ooooh! По същия начин чувствах скалпа и след еластисайзъра на Philip Kingsley. Не се разбрах добре откъм скалп също и с Наши Арган, с Acure Organics, както и с Mediceuticals. Оставам засега само с Алтерна Caviar и силно се надявам John Masters Organic да ми пасне на косата (, не само на скалпа), за да имам с какво да редувам  Praynig Благодаря на Bellissima за съветите  Hug Heart Eyes
Не знам дали дългите години употреба на силна професионална козметика доведоха до тази моя свръхчувствителност  Confused Иначе нямам никакви алергии, с тъмна и нечувствителна кожа съм, а скалпът ми е простоооо..... една грешна стъпка и пламва  ooooh!

# 609
  • Стара Загора

Шампоана е много хубав, по салоните го ползват за терапия заедно с маската и ампулите  Peace..Не знам самостоятелно какъв резултат ще даде   Thinking
Много харесвам продуктите на Симпли Зен, защото са с по-изчистен състав.

# 610
  • Пловдив

Шампоана е много хубав, по салоните го ползват за терапия заедно с маската и ампулите  Peace..Не знам самостоятелно какъв резултат ще даде   Thinking
А освен тук в тази страница някъде другаде може ли да се намери ?Например в м-н на з.р. ?
Или трябва да поръчам он-лайн ?

# 611
  • Бургас
niditop3, благодаря! Ще си поръчам шампоана и млякото 12 в 1 на МШ, че ми звучат интересно. Дано не се окаже, че млякото ми е тежко, но едва ли.
Скрит текст:
Аз писах на вносителите, чакам отговор от тях.
https://www.facebook.com/z.one.concept.bulgaria/info?tab=page_info

Спорна седмица   bouquet

# 612
http://arlen.bg/product/267/izglazhdasht-shampoan-sas-zazdravyav … mited-250-ml.html е да си изкажа мнението за шампоана след като го използвах вече.Не бих казала ,че има супер заглаждащ ефект , не отежнява и не омазнява косата .На аромат не ми допадна много хубавото е ,че аромата не се задържа на косата и това е добре за мен в случая .
Малко трудно се пени и съвсем леко на ръцете се усеща по мазно но бързо се отмива и не оставя дълго време това усещане .
Мисля да си взема и http://arlen.bg/product/272/sos-izglazhdasht-dvoen-serum-sas-zaz … imited-30-ml.html изглаждащия серум от тази серия .

# 613
  • Стара Загора

А освен тук в тази страница някъде другаде може ли да се намери ?Например в м-н на з.р. ?
Или трябва да поръчам он-лайн ?
По фризьорски салони, които работят с марката   Peace

За нищо vessita, сега като го спомена този ш-н мога и аз да го поръчам  Peace
Не мисля, че млякото ще ти утежни.Но като за начало пробвай с по-малко количество и виж как ти е  Simple Smile

# 614
  • Стара Загора
Вчера за първи път ползвах протеиновия крем на Алтерна от възстановяващата серия.Като за първо ползване ми харесва.Използвах го в комбинация с шампоана и балсама.Косата ми стана като че ли малко по-твърда.Този резултат ми хареса.Струва ми се, че лесно може да се прекали с кремчето и да доведе до утежняване.Ще видим в дългосрочен план как ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт