Професионални серии за коса - тема 79

• 55 348
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium
Популярността на Алтерна в темата няма нищо общо с това същество Николета Лозанова.  Sick

Марката започна да се обсъжда тук след чудесни отзиви на Магнолия, ако не се лъжа. При мен прави по-малко пяна от Керастас за протокола. Аз ще продължа да купувам Керастас, любима марка са ми, нямам никакви проблеми със скалпа при използване на техни продукти.

Но ще продължа да пробвам и Алтерна, чудесно ми се отразяват до сега.

Извън темата хората около мен почти не са чували за Алтерна, аз им я рекламирам, ако отговаря на бюджета им разбира се. Изобщо марката не е особено популярна на българския масов пазар, защото е скъпа и се продава на твърде малко места.

# 616
Чудесно, че прочетох мнения за Алтерна. Определено ще я пробавам. Ще погледна продуктите и ще ви попитам за мнение Simple Smile)) Благодаря ви, момичетааа  Hug

# 617
Цитат
Не съм запозната с СС крема на Алтерна, но за много суха коса масово в темата се харесват Олео релакс серума, Арганово олио Наши, Макадамия олио (на мен не ми допадна, но масово се обича), Мороканойл арганово също знам, че е гъсто и подходящо, Нектар термик...има още много, за тези сещам на първо четене. Peace А да, аз много обичам и олиото с ленено масло против цъфтежи на Rolland, маслено, сравнително гъсто, не омазнява, много ми омекотява и подрежда косата - моята е доволно гъста с нормален косъм,сухи дължини и краища.

Благодаря, много  bouquet Мисля да опитам с аргановото на Наши Simple Smile А междувременно май ще сменя хидратираща хайверена серия на Алтерна с бамбуковата с мало от кенди. Опитах мостри на балсама и маската и доста ми допадна начина, по който усещах косата си след това. Докато последните два пъти с хайверената хидратираща косата ми стана непривично суха и хвърчаща Close Бях много доволна от тази серия, не знам какво се случи Confused А къдрокосите дами, могат ли да споделят инфо за продукти, с които добре успяват да оформят къдриците си Simple Smile Иска ми се да оставя косата ми малко да почине от тази преса, но така и не намирам нещо, което да успее да приглади, подреди и омекоти косата ми достатъчно, без да използвам маши и преси ooooh!

# 618
  • Ямбол
Здравейте! Тази серия на орофлуидо като каква я определяте http://www.parfimo.bg/za-dami-orofluido-beauty-pack-200ml-oroflu … tioner-52134.html Дали ще е подходяща за лятото?

# 619
  • Бургас
Само да споделя - продуктите на МШ от посочения по-горе сайт са на цени с 10 лв по-ниски от предложените ми от салон в Бургас  Crossing Arms

# 620
  • Стара Загора
Само да споделя - продуктите на МШ от посочения по-горе сайт са на цени с 10 лв по-ниски от предложените ми от салон в Бургас  Crossing Arms
И аз ги взимам на по-високи цени, но нямам доверие на не проверени сайтове  Peace

# 621
  • Велико Търново
Популярността на Алтерна в темата няма нищо общо с това същество Николета Лозанова.  Sick

Марката започна да се обсъжда тук след чудесни отзиви на Магнолия, ако не се лъжа. При мен прави по-малко пяна от Керастас за протокола. Аз ще продължа да купувам Керастас, любима марка са ми, нямам никакви проблеми със скалпа при използване на техни продукти.

Но ще продължа да пробвам и Алтерна, чудесно ми се отразяват до сега.

Извън темата хората около мен почти не са чували за Алтерна, аз им я рекламирам, ако отговаря на бюджета им разбира се. Изобщо марката не е особено популярна на българския масов пазар, защото е скъпа и се продава на твърде малко места.

Подкрепям всяка дума, написана от Лу Hug В момента ползвам и Керастаз, и Алтерна и засега се очертава да поддържам продукти на двете марки.

# 622
  • София
Виктория, и при мен хайверените продукти на Алтерна вече изсушават, докато в началото ми бяха добре. Предполагам, че това означава, че косъма е напротеинчен добре.

Нов сайт с Милк Шейк  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Оле!  newsm08

Момичета, смятате ли че ампулите на МШ биха подействали добре, ако не се прилагат с терапевтична преса?

А термо-цимента би ли изсушил, ако косата не търпи протеин, каквато е моята в случая?
Още проучвам и се чуда какво да си взема за изправяне с преса и ретро маша - Цимента или бамбуковия на Алтерна?  Thinking

# 623
  • София
Здравейте, момичета! Много се радвам, че интересът към John masters се е засилил, тъй като смятам, че продуктите са една много добра алтернатива за момичетата с чувствителен скалп. Аз се включвам да ви споделя за разочарованието си от Kerastase- направих две поредни измивания с техни продукти и скалпът ми започна да се лющи Shocked  Аз не съм с чувствителен скалп и изключително много се учудих-явно химията ми е дошла вповече.
Сега да споделя за John masters! В събота пробвах и последния тестер от http://www.naturisimo.com/Index.cfm , който беше на шампоана с мед и хибискус,ето този-
http: //www.naturisimo.com/products_samples.cfm?id=510&- отново мога да кажа, че съм възхитена от резултата! Heart EyesКосата ми стана невероятна след него-плътна, тежка и много добре почистена, но без премиване. Този шампоан го отнасям към шампоана с вечерна иглика (като усещане), аз усещам леко втвърдяване, но не толкова колкото при гореспоменатия продукт. И накрая да кажа, че мога да предложа на момичетата, които се интересуват от марката , отливки от детанглъра и шампоана с вечерна иглика!
Хубав ден от мен!  bouquet

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 11:56 от gabsito

# 624

Момичета, смятате ли че ампулите на МШ биха подействали добре, ако не се прилагат с терапевтична преса?

А термо-цимента би ли изсушил, ако косата не търпи протеин, каквато е моята в случая?
Още проучвам и се чуда какво да си взема за изправяне с преса и ретро маша - Цимента или бамбуковия на Алтерна?  Thinking

Вив аз използвам ампулите на МШ за боядисана коса без терапевтична преса и съм доволна  Peace

Термо цимента го имам,но в момента не го използвам,понеже косата ми е доста суха и след него я усещам още по суха.Купих си Нектар термик и на този етап от състоянието на косата ми,с него я чувствам добре .

# 625
  • София
Алексче, благодаря ти за отговора  Hug
Значи ампулите ги добавям с списъка за поръчка  Whistling
Щеше ми се да наподобя нещо като терапията на МШ, която я правят по салоните, но в домашни условия  Laughing Много искам май  Blush

За цимента също мерсаж  Heart Eyes А нектара дали предпазва достатъчно добре? Нещо нищо май не съм запомнила за него.

# 626

За цимента също мерсаж  Heart Eyes А нектара дали предпазва достатъчно добре? Нещо нищо май не съм запомнила за него.

Цимента е протеинов термо крем,а нектара хидратиращ  Peace

# 627
А къдрокосите дами, могат ли да споделят инфо за продукти, с които добре успяват да оформят къдриците си Simple Smile

Ох,как да споделя,като и аз още съм в търсене  ooooh!
В момента имам този гел на Керастаз , но не ми допада особено,пак ми се разхвърчава косата  Tired
Благодарение на Дели пробвах двата крема на Кюн / в черната опаковка и този от серията Со пюър /  , но и те не са "моите" оформящи продукти  Peace , даже изобщо нищо не ми оформят,косата ми стои изпръхнала, суха и фризи Shocked
Пробвах и кремчето на Милкшейк  / Blue_Jacaranda,   bouquet /, оформи ми хубави,стегнати и живи къдрички  Peace
Сега ще си купя и гелчето на Лакме,което похвали и Белисима и ще спра малко,че нямам място в шкафа  Mr. Green  Laughing

# 628
Цитат
Вивиан
Редовен потребител
Re: Професионални серии за коса - тема 79
♥0 пн, 18 май 2015, 11:48 #622

Виктория, и при мен хайверените продукти на Алтерна вече изсушават, докато в началото ми бяха добре. Предполагам, че това означава, че косъма е напротеинчен добре.

Aми надявам се да е заради това Simple Smile Изненадах се, защото бях много доволна от тази серия, а и все пак е хидратиращата, а не протеиновата. Нея не съм я пробвала, но представям си колко ли суха ще ми стане косата с нея Simple Smile Радвам се поне, че я приключвам, маската свърши, от шампоана и балсама има колкото за едно измиване. Сега си поръчах шампоан, балсам и маска от бамбуковата серия, която е за подхранване и приглаждане. Ще пиша после дали съм доволна, а от резултата ще зависи евентуално и това дали ще си поръчам и бохо спрея или дефиниращия крем за къдрици Laughing Очаквам си и аргановото олио на Наши Peace Дано да се разбере добре  с косата ми Praynig

Жана прекрасно те разбирам относно безкрайното търсене ooooh! Заради него от сума време си ходя изправена с пресата, че иначе няма оправия Twisted Evil Кое е това кремче на Милк Шейк? Аз за пръв път чух за тях именно тук във форума. Непознати са ми като марка, но пък гледам че доста се хвалят. От къде ги поръчвате? Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 13:28 от Victoria Dacheva

# 629
А къдрокосите дами, могат ли да споделят инфо за продукти, с които добре успяват да оформят къдриците си Simple Smile

Ох,как да споделя,като и аз още съм в търсене  ooooh!
В момента имам този гел на Керастаз , но не ми допада особено,пак ми се разхвърчава косата  Tired
Благодарение на Дели пробвах двата крема на Кюн / в черната опаковка и този от серията Со пюър /  , но и те не са "моите" оформящи продукти  Peace , даже изобщо нищо не ми оформят,косата ми стои изпръхнала, суха и фризи Shocked
Пробвах и кремчето на Милкшейк  / Blue_Jacaranda,   bouquet /, оформи ми хубави,стегнати и живи къдрички  Peace
Сега ще си купя и гелчето на Лакме,което похвали и Белисима и ще спра малко,че нямам място в шкафа  Mr. Green  Laughing

Жана,кръга от продукти за къдрици се стеснява, жалко че не са ти допаднали Simple SmileИнтересно ми е към момента с кой продукти за къдрици постигаш  задоволителен или  ефект, който искаш HugИ аз все търся нови и нови  кремове за къдрици, но то остана ли нещо което да не сме пробвали Laughing Laughing Simple SmileА на Милк шейк кое точно кремче мислиш за вземаш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт