АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Мисля, че се редуват Панадол с Нурофен, но най-добре да се консултираш с педиатър.
Иначе знам и за свещички Ефералган, че най-бързо сваляли.
+1
Също и вана с вода около 32-33 °С,  ако не става с лекарствата или я свалят за кратко.
Аз му давам панадол ако е над 38.5 и ефералган свещичка над 39. Под 38.5 нищо, зависи как се чувства.

# 211
  • elhovo
хайде да се похвалим- имаме си вече 10 зъбчета! и втория кътник ни изби! Simple Smile

# 212
Честити ви 10 зъбчета. Ние сме си още със 7 и от 2 месеца сме в затишие със зъбоникненето.
Ехх,толкова да е хубаво да е лято. Малкият тича цял ден по двора,не разхвърля вътре ,понеже с отварянето на очите сутрин ,до към 8 вечер сме навън. Къпем се в басейна,ходи бос няколко пъти вече и като му запари на крачетата става бърз като Юсеин Болт.
Давах му вече ягоди,вишни,череши,малини и касис от градината. На последните две май не е особен фен. Чакаме времето и на другите домашни плодове и зеленчуци

# 213
Оох, и ние сме на вълна "нови зъбки" - от три дни се събужда със страшен рев през ноща. Мажа му венците с калгел и се кротва след малко. Температура засега не е вдигал, слава Богу. Само със 6 зъба сме все още. Дано избият по-бързо, че да не се мъчим. Давате ли нещо(мажете ли) за облекчаване на симптомите?

# 214
  • в 1001-та нощ
И ние сме със седем - 4 долу и 3 горе. Тормозят го никнещи - виждам, че ще е отдолу .....От доста време сме без ново зъбче  Peace

# 215
Ние пък сме от скоро с 2 и на тях се радвам . Малко се порязболяхме , бактерия имаме в носа и сега с нея се борим. Иначе и ние сме по цял ден навън. Чакам морето вече

# 216
Здравейте, Мами Simple Smile

Четох някъде в нета, че не било хубаво да се дава кисело мляко всеки ден, а аз на моя малчуган му давам всяка сутрин к.мляко с бисквити, защото не иска да яде попара, иначе това щях да давам. Вие какво мислите?

# 217
Gerryy3, не съм го чувала това.
И аз давам всеки ден кисело мляко - за следобедна закуска с овесени ядки и два-три вида плод пасирано.

А мед давахте ли вече? Води се алерген, но аз дадох като стана на 1.2 г.

# 218
  • в 1001-та нощ
Не бързам с меда, кисело мляко хапва отдавна  Peace

# 219
И ние хапваме км почти всеки ден. Редувам го с извара (понякога). Не виждам как км би могло да не е от полза Simple Smile прясното мляко, обаче, не го харесва много - имате ли подобен "проблем"? Дали да не добавя малко плодове пюре в млякото, че да е плодово мляко?

# 220
Давах му мед още преди месец-два. Намазана филийка с мед и масло, много я обича Simple Smile но гледам да му давам по-рядко.

Прясно мляко е ял, ако е имало някъде в нещо, но така не съм му давала да пие все още.

# 221
И аз не давам прясно мляко за пиене. Чела съм само лоши неща за него.
Но по-скоро не давам и защото ние не пием вкъщи, въпреки че винаги сме имали домашно.

# 222
Ние още сме с 2 зъбчета.
КМ не давам всеки ден, защото не го харесва много. Иначе не виждам причина да не се дава. Олечка, аз така му го давам. Пасирам различни плодове и слагам КМ.
Мед му давам от време на време.

# 223
Ние още сме с 2 зъбчета.
КМ не давам всеки ден, защото не го харесва много. Иначе не виждам причина да не се дава. Олечка, аз така му го давам. Пасирам различни плодове и слагам КМ.
Мед му давам от време на време.
Да, да и аз така давам КМ. Чудя се дали и в прясното мляко мога да добавя пасирани плодове или малко плодово пюре.

# 224
  • elhovo
здрвейте,мами!
киселото мляко не мисля че пречи.аз го давам с бисквитки или за сутрешна или за следобедната закуска но не всеки ден.следобедната е по скоро в последно време през почивните дни,понеже няма кухня. мед и дадох само веднъж и то с масълце на филийка но само 2-3хапки,не повече.все пак е алерген и  избягвам да го давам,има време! прясно мляко и давам,къде на десерти през почивните дни,къде и правя попарка...но не и да го пие така.
много разходки и усмивки на всички от елхово Simple Smile !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт