АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Какъв крем използвахте за белега от секциото и доволни ли сте?
Оперираха ме от пъпна херния, но не ми изписаха крем, тъй като ми казаха че белега няма да е кой знае какъв. Но въпреки всичко ми се иска да го залича, колкото може.

# 241
Адашче,ние вече 2ри месец сме без памперс. Не си казва кога му се ходи,но забелязвам напредък. Опитва се да контролира изхожднията. Много рядко се напишква и то само ако по някаква причина не съм го слагала дълъг интервал от време на гърнето(примерно 2-3 часа). От около седмица не е свършвал работата в гащите.
На какво мнение сте за посещението при зъболекар,кога мислите да ги водите

# 242
 newsm78 въпросче. сега е лято, гледам дечицата пикаят по градинките  Rolling Eyes а зимата какво правим?  newsm78
беба пие вода като жаба  Laughing пампито не издържа и час  ooooh! гърнето си го разнасяме като играчка  Joy
 Simple Smile имаме 6 зъба, но мисля скоро да се озъбим на зъбаря  Laughing за всеки случай

ВиолинаДимова, моят белег от секциото почти го няма, с нищо не съм го мазала  Simple Smile

newsm78 как изчислявате обувките за месец-два напред, рискувах и купих он лайн нещо  hahaha, а сега се чудя дали не трябваше да изчакам. крачето й е пораснало бая  ooooh! и не знам до края на лятото какво ще правим.

# 243
Торбеста мечка,аз така хубаво ги изчислявам размерите на обувките,че до момента има поне 4 чифта,никога не обувани,които чакат второто,както и няколко сандали,на които ще им дойде времето може би към ....хм,януари  Joy.

# 244
Аз за това не изчислявам и не поръчвам по нета. Е за сандалите се престраших от зизу , след като не намерих тук хубави и уж мерих крака , говорихме . Дойдоха доста големи и ги смених , вторите са и идеални. Имаме едни подарени , които може да и станат зимата. Като и омалеят или се налага нови обувки отивам и търся на момента.

# 245
  • в 1001-та нощ
Не купувам обувки без проба. Децата са с по-дебели стъпалца - високи ... та без проба не става  Peace Пък и да видя как лягат Simple Smile

# 246
  • София
О да, точно като кюфтенца са им лапичките и това е единственото, което не поръчвам през нет-а, дори и за себе си (защото нося мини калъфи за цигулки - 42-ри номер - и не всеки 42 ми става Laughing).

За зъбите вие се смеете, ама много добре разбирам Гери. Вади ги по 2-3 едновременно, слава богу нищо черезвичайно няма, но то е достатъчно да е непрекъснато неспокойна, да реве уж без причина и да не спи изобщо. Останаха ѝ за пробиване само 4 кътника и 2 кучешки - всичко друго е излязло.

# 247
  • elhovo
Охоо,значи има доста напреднали със ъбките като нас,само че ние имаме 5 кътника и 3 кучешки да излизат,но щом до тук стигнахме,няма да се плашим я....и другите ще избият Simple Smile гадното беше че 3 дни бяхме с разстройство и нищо не хапнахме почти 3 дни.много трудно го прекарахме,но днес вече си хапнахме малко и все още се лекуваме.
за обувките-също съм на принципа да си ги меря и нищо не купувам от интернет колкото и да са ми харесали;дрешки съм и купувала,но обувки не мисля наистина понеже сме с дълго краче а и е като поничка,по добре да си го премеря за да съм си спокойна и сигурна че ще може да си ги носи след това!
усмихнат ден !!! Hug

# 248
Ние сме с +2 зъба,които даже не съм разбрала кога са порастнали. Съдейки по внушителните им размери е било преди поне 2-3 седмици. Равносметката ни е общо 9 избили,6 горе и 3 резци долу

# 249
Ние сме с +2 зъба,които даже не съм разбрала кога са порастнали. Съдейки по внушителните им размери е било преди поне 2-3 седмици. Равносметката ни е общо 9 избили,6 горе и 3 резци долу

Ето, че ни изпреварихте Simple Smile все така със шест сме си:)

# 250
Olechka,я се порови в устата му,може и ти да намериш изненада като мен 😜. Я кажи как сте с ръста и килограмите,че до скоро вървяха еднакво и ми е интересно още ли е така

# 251
Olechka,я се порови в устата му,може и ти да намериш изненада като мен 😜. Я кажи как сте с ръста и килограмите,че до скоро вървяха еднакво и ми е интересно още ли е така
Ами, честно казано, не знам Simple Smile не спира за секунда, за да го претегля. Ще опитам тези да измисля нещо.

# 252
Здравейте, априлски мами! Мноооого, ама мноооого отдавна не съм влизала тук, имам адски много да наваксвам в четенето.   bouquet

Много неща се бяха насъбрали през последните месеци (все положителни, слава Богу!) и време за форума липсваше. Но обещавам да наваксам, стига да ме приемете отново Blush

Та да кажа набързо за Християн:
Проходи на 1 г., 1 м. и 1 ден точно, изключително стабилно. Вече тича, нищо не му убягва.
Казва определени думи като обръщения (мамо, тате, бабо, дядо) целенасочено, определени словосъчетания (дай това, дай водата, дай да ям, дай бабо/мамо), подава ръка за здрависване, казва отделни думи като коте, писе, зайче, чао, заповядай, ето... Знае всяко едно нещо как се прави у дома и като иска да яде, примерно, хваща ме за ръката, води ме до микровълновата, отваря ѝ вратата и казва "дай ям", с водата е по същия начин. За къпането много помага - като му се доспи, пак ме води в банята, сочи ми ваничката му, докато аз я напълня, той си взема гъбата и "канчето", с което го поливам и ми ги носи.
Още е с памперси, не възприема по никакъв начин гърнето. Няма да го насилвам, да поотрасне още малко и тогава с обяснения ще действаме.
Яде всичко, аз му готвя изцяло, яде закуска, обяд и вечеря, като последните две хранения са от по 2 бурканчета по 250 гр. основно и десерт. Още не съм го минала на обща храна, предимно отделно му готвя, но се случва и от нашата да му дам /без друго готвя почти без сол, с минимум подправки, избягвам пърженото/.
Всички ваксини досега са му поставени, след последната на 13 месеца изкара рубеола, но явно е генетично - при мен като бебе се е получило същото в следствие от ваксината. За 3-4 дни всичко премина благополучно.
Преди 3 дни бяхме на консултация - малкият момък вече никак не е малък - тежи цели 12,300 кг и е около 85 см (не можа педиатърът да го измери точно, че то шило в торба седи ли Crazy )
Изключително будно дете е, всичко му е интересно, но и успява сам да се заиграва, умее да се концентрира.

Това е засега накратко от мен, нека да ви пусна и 1-2 снимки, за да не идвам като гръм от ясно небе:
Скрит текст:

# 253
Лелеее, много сте напред с думите  Grinning моя момък абсолютно нищо не казва, казва отделни срички, но смисъл, мисля, че никакъв не влага  newsm78  иначе всичко разбира. Много е палав, само се чуди каква пакост да направи, на едно място абсурд да застане, много енергия много нещо  Laughing

Хапва си всичко, но напоследък е с доста претенции. На гърне го слагам, но няма представа защо стои там, опитвам да обесня, но без успех засега. Вечер още пием АМ, търси си го. Вече сме с 12 зъба, хич не ми дава да му ги мия, страшна борба е.

В петък заминаваме на море, нямам търпение да видя как ще реагира на плажа Simple Smile

Желая на всички ви, много прекрасно, слънчево и усмихнато лято!

# 254

Преди 3 дни бяхме на консултация - малкият момък вече никак не е малък - тежи цели 12,300 кг и е около 85 см (не можа педиатърът да го измери точно, че то шило в торба седи ли Crazy )
Изключително будно дете е, всичко му е интересно, но и успява сам да се заиграва, умее да се концентрира.

Това е засега накратко от мен, нека да ви пусна и 1-2 снимки, за да не идвам като гръм от ясно небе:
Скрит текст:

Да, изглеждате големички вече Simple Smile На коя дата е роден?
Ако разбрах правилно имате само 3 хранения, и последните две са с по 500 грама всяко? Ако е така - браво на юнака! то аз толкова не мога да изям Simple Smile

Ние все още ядем 6 пъти (закуска, обяд, СЗ, вечеря, АМ в 21ч и в 01).

Последните няколко нощи много го мъчат горните кучешки, мажа с Калгел и се кротва за няколко часа. Дано избият вече, че съм адски изморена.

Вчера за пръв път абсолютно сам се изака на гърне. Аз бях излязла от стаята (тои си беше без гащи), връщам се, а той ме чака до вратата и чак вика от бурни емоции. Взе ме за ръка, за да ме заведе да ми покаже каква работа е свършил Simple Smile Пика много често, затова едно 50% са в гащите Sad

Общи условия

Активация на акаунт