АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Влиза в сила от 2016 и важи за хора,водещи се с еднаква адресна регистрация

# 286
Ясно. Не съм чела в подробности, така или иначе имаме брак с мм отпреди да забременея и подобни изменения пряко не ме засягат, но пък напълно ги подкрепям.  Peace  Но това с изискване за адрес - чудо. Та макар и след 2 години брак, ние с мм не се водим на един адрес, макар да живеем в закупено лично от нас двамата след брака жилище hahaha

# 287
Ами ние нямаме брак,живеем заедно от 4 години в собствена къща и пак нямаме еднаква адресна регистрация. За мен изменението на закона е леко безсмислено и неефективно. Хасан и Айше ако решат да вземат детски,единият ще даде 20 лв за нова лична карта със сменен адрес при комшията и пак ще вземат въпросните пари

# 288
  • Асеновград
Ами ние нямаме брак,живеем заедно от 4 години в собствена къща и пак нямаме еднаква адресна регистрация. За мен изменението на закона е леко безсмислено и неефективно. Хасан и Айше ако решат да вземат детски,единият ще даде 20 лв за нова лична карта със сменен адрес при комшията и пак ще вземат въпросните пари
Съгласна съм още повече,че Хасан и Айше направо дават по 20 лв. на социалния служител който приема документите.Не знам в София но в нашата СП дори не се крият на гишето си прибират съвсем спокойно парите.И докато на вас ще ви изтъкнат 1000000 причини  защо няма да получите детски на тях им се подсказва каква машинация да направят за да ги получат.Аз така и не получавам детски от времето в което ги обвързаха с дохода, но последната година заради лежащо болен ми се налагаше доста често да съм до СП и се нагледах на нагло поведение и корупция.И правят ли ми въртели, не се занимавам да разговарям, пиша писмена жалба и я завеждам с входящ номер задължителни с копие до министерството по този начин само се задействат веднага и стават изключително любезни.За съжаление с нашите институции само това е начина всичко писмено с копие до по висша инстанция. И момичета не се отказвайте от детски ако имате право, те в крайна сметка са от нашия джоб, стига сме отглеждали циганите с нашите пари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 289
Аз сега не получавам , но ми казаха да не чакам да навърши 2 години беба , а всеки месец да си смятам 1 година назад и в момента , в който стигна 350 лв на човек да си подам документи .

# 290
да, имаме брак
значи не е за календарна година
а в случай, че мъжът се води на борсата, какво се взима при изчисленията - обещетението ли? значи ако е така събирам моите 340 в момента, неговите от борсата и деля на 3  newsm78 час по математика  Laughing и може ли с някой месец назад да ги взема или?

# 291
Не можеш да вземеш със задна дата. Ако подадеш сега документи,ще ти изплатят сумата за месец юли. Трябва да представиш бележка за доходите си от юни 2015 включително и назад 12 месеца,същото важи и за мъжа ти. Ако е бил на борсата се взема обезщетението,ако е ходил и на работа някой от месеците се смята и брутното му възнаграждение. Сумирате доходите си ,делите на 36 и стискаш палци да излезе сума 349 и надолу

# 292
  • elhovo
Ох....тея детски...какво да кажа аз за тях....ние понеже вземаме милиони и не ни се полагат...не са много,вярно е,но ......ще ги прежалим!
Ние вече сме с 14 зъбчета....останаха ни само долните 2 кучешки.постоянно тъпчем пръста в устата на този етап,а до сега не ми е правила така....дано по скоро избият и те и малко да си починем от зъби докато не почнат да ни мъчат задните кътници!
спокойна нощ!:)

# 293
Здравейте ,момичета. Как издържате в тази жега с малчовците? Аз влизам на бързо да ви се похваля,че Калоян вече си има подарък за 2рия рожден ден-братче или сестриче. Чакаме си второ бебче,с термин средата на март живот и здраве. Хубав и слънчев ден ви желая на всички

# 294
  • elhovo
Адашче,честито първо! лека бременост от мен и да не се прехвърлиш в друга тема....Simple Smile
много е топло наистина но вкъщи климатика е пуснат в другата стая и така,излизаме късно,като се захлади...кво да правим я в тея жеги....няма как търпим ги!!!

# 295
geri-gb, честито!!! Лека бременност ти желая! Страхотно е, че си се решила на второ толкова скоро! Аз покрай моето първо едва ли някога бих се навила за второ ooooh!
Ние седим вкъщи на хладничко, излизаме по много малко и така. Не се издържа Sick

# 296
Честито и леко бременеене! И аз исках сега второто , ама моя мъж иска с по голяма разлика... Та ще почакам . Ние излизаме , но след 18 , а сутрин като станем веднага и до 11-12 .

# 297
Честита бременност, Гери! Какво по-хубаво от това. И аз искам второ детенце, но ММ му държи влага още първото и дума не дава да се издума  Crazy .
Нашата хубост расте и тя, има 12 зъба , казва всички роднини и мама как се казва. Вече е бивше кърмаче, май на мен повече ми липсва този процес, отколкото на нея. Ходи от 2мес, но още не съм правила прощъпулник...дори не съм чела за обичая, вие как го направихте?

# 298
При нас отбиването е мираж,даже се влошава и увеличава желанието му за сучене. До скоро беше само вечер и нощем,от около седмица търси и през деня. Приемам всякакви съвети и препоръки на мами,които вече са се справили с това. Смятам ,че 1.4г са напълно достатъчни ,пък и искам малко почивка,за да не влизам от кърмене в кърмене

# 299
Гери, честита бременност! Simple Smile Ние, за жалост, сега ( а и в близките 1-2 години) няма да можем да му осигурим на Дани такъв подарък.

Моят момък вместо да намалява млякото през нощта, почна да иска 3 пъти да хапва Simple Smile
Иначе, за жегите - от 11 до 18 основно вкъщи е. Ако излизат с баба, то е за 20-тина минутки на двора, на сянка....

Общи условия

Активация на акаунт