АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Вчера и нашия за пръв път го видях да се засрами Embarassed мисля, че сега навлизат в този период 'да се срамуват и забиват в краката на родителя' Simple Smile

# 556
Нашият срам от момичета няма. Всичко що е от женски пол му е любимо-каки,лели,баби. Мъжкият пол не го отразява,изключае баща му,дядо му и чичо му. От другите бяга ако го закачат или изобщо не ги отразява.
Да питам за съвет мамите ,чиито бебета са имали крусти как са ги третирали. Като бебе Калоян не е имал изобщо,вчера го подстригахме късо и видях ,че са се появили. Скоро сменихме шампоана и явно не му действа добре. С предишния на Бочко не е имал проблем.

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 13:35 от geri-gb

# 557
От мъже и момченца не го е срам изобщо, от някои жени се срамува и от всички момиченца около и малко над неговата възраст. Иначе е свикнал и с мъже, и с жени - даже често сам се закача с леличките и чичковците (така да ги нарека - промеждутъка между 30 и 40 г.). Но с малките момиченца... голям срам. Явно ги различава, макар и да не мога да разбера как. newsm78

Крусти единствено с шампоана на Мустела съм третирала, като беше малък. За 2-3 измивания и паднаха, не са се появявали отново.

# 558
Аз да си призная даже и не знам какво точно представляват крусти. По време на последното къпане, видях, че има едни зони с жълто-оранжево покритие отгоре. Не се надига, нито се бели... Помислих си и аз за крусти, но те нали се бялят, като люспи?

# 559
 Тича, ходи вече си е съвсем стабилен. Много обича да слиза и да се качва по стълби, но трябва да се държи за парапета.
Не е срамежлив даже напротив, като види деца и тича при тях. Предполагам и за това толкова му харесва в яслата.
Крустите мажех с крем на Биодерма против крусти. Много бързо се махнаха.

# 560
  • elhovo
Крусти на Деси и се появиха като беше на 3 мес.мазах я точно 2 нощи  със зехтин и повече не е имала.Една позната мама така купи на Мустела шампоана и каза че е останала доволна. Мами,как сте със заспиването вечер с това зимно време...ние заспиваме по това време към 11 или дори и половина....(дори сега още сме будни). След обяд спим към 2 часа дори и по-малко,а и повече да е пак е по същото време. Късно е но играем,беснеем...и не иска да спи докато не стане 11....опасно детенце си е....а и така като чета май всички са така....всяко си иска своето....
спокойна нощ!:)

# 561
същотото е и при нас. Още е буден, час и половина вече се върти и оглежда тавана. сменихме се и обикновено първо той приспива баща си.  Grinning

# 562
Сутрин става между 7:30-8ч,заспива по часовник в 12 за точно 3 мин. Обедният му сън варира между 1.5-4ч. В зависимост от продължителността му ляга в интервала 20:30-22:30.
Гери, главата  се маже директно със зехтин и после колко време се държи преди изплакване? Разресваш люспичките ,за да ги отсраниш ли?

# 563
  • София
Моя господинчо е типичен бащичко - всичко що не познава го е срам , тъй че няма да разбера дали влиза във фаза , защото принципно си е така.... най-много бърбори вкъщи, навън бърбори, ако сме само двамата, иначе ... само чао казва на хората
заспива към 21:30/22ч и става интервала 8/9ч. На обяд е от 13ч задължително до 15/16ч
ставането му е различно , но заспиването му е навик, биологичен часовник дет му се вика  Mr. Green
не мога да си позволя в 23ч да не е заспал, и аз имам нужда от почивка от него, да се видим с баща му, да поговоря с възрастен Wink
Аз нещо се оплаквам от Бочкото и Здравето шампоани. Излезнаха му някакви дребни пъпчици, даже не баш пъпчици, ами грапавини по тялото, не са червени. Ама докато се усетя от какво са  ooooh!
сега е с Хип , май се успокоиха де , ама ще видим

# 564
На Дани режимът е горе-долу следния:
6.45 ч. събуждане (сам се събужда)
12.30 ч. обеден сън (ако е на ясла, а ако е вкъщи по-рано заспива) - около 2-3 часа спи
20.30 ч. приспиване (към 21 ч. обичайно е заспал)

А коя паста за зъби ползвате и са ви препоръчали? Ние сменихме две, но нещо не ги харесва (на Арома една и Ненедент) и много се дърпа и плаче като му ги мием.

# 565
  • София
А коя паста за зъби ползвате и са ви препоръчали? Ние сменихме две, но нещо не ги харесва (на Арома една и Ненедент) и много се дърпа и плаче като му ги мием.

Тази на Аквафреш 0-2г. аз му ги търкам и после той дотърква уж, но не плюе, и не мисля скоро, че ще започне. Имитираме аз като ги мия, но иначе тц

# 566
Хрис е със следния режим:
7-7.30 - събуждане
13.30-13.45 - заспива (буди се около 16.30)
22.00 - обикновено е заспал.

# 567
Мамчета, имам въпрос... малчо на 04.01 тръгва на ясла, аз нямам намерение да се връщам на старото работно място. Някой може ли да ми обясни как стоят нещата с натрупаната отпуска? Трябва ли да подавам едномесечно предизвестие, че искам да напусна? Аз си мисля началото на декември да подам, за да може после веднага да почна да търся работа и да започна евентуално. Но не съм хич наясно как стоят нещата с тази натрупана отпуска и не ми се иска да ме прецакат  newsm78

# 568
  • elhovo
geri-gb,директно на главичката с памук го размазвах зехтина,изчаквам около 20 минути и после като се къпехме с гребенчето на обратната страна ги махах.доволна останах дано и ти да си !
gerryy3,може и да трябва предизвестие но най-вероятно или ще трябва да ти я платят отпуската ако не я караш или да почнеш да я караш и после да след месец ако са ти 2 де,да го пуснеш тогава предизвестието.но не съм сигурна.пак поразпитай!дори ако искаш можеш да кажеш че искаш да си ти ги платят,но зависи всичко от работодателя,нали се сещаш че трябва да се разберете заедно ...а докато я караш пак можеш да търсиш....
по въпроса за пастата и ние с тази на Аквафреш..и ние правим имитация по скоро на миенето отколкото да мием,сладка ни е много пастата,но и ние не плюем...
лека вечер,мамчета!!!

# 569
Гери, няма как да те прецакат - трябва всичко да ти изчистят до януари 2016, т.е или да си исползваш отпуската, или да ти я изплатят (което едва ли ще искат да направят). В този ход на мислите, предполагам имаш отпуска за 2 години, т.е  около 40 дни? Това са околодни  2 работни месеца, горе-долу. Ако имаш някакво съмнение относно коректността на работодателя, можеш да направиш следното: уведоми ги (както му е реда), че ще прекратяваш майчинството си. Закона ти дава право веднага и накуп да си вземеш натрупаната отпуска, като се връщаш от майчинството. Взимаш си отпуската и когато остане месец, бидейки в отпуска, ги уведомяваш, че напускаш. И да искат, няма да могат да те уволнят/съкратят докато си в отпуска. Междувременно ще си търсиш работа Wink

Общи условия

Активация на акаунт