АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 188
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Аз ползвам шуслерови соли и съм много доволна. От 2,5 месеца сме на ясла и започнах схемата за имунната система . Сополи , ако има също давам шуслерови соли.

# 601
  • София
Тъкмо се готвя да правя правя следобедно кремче на детето и се чудя да ли да не ръсна малко какао- колкото за цвят и за мааалко по-различен вкус.
Към тези от вас, които готвят на децата си в къщи- ползвате ли какао или може би някакъв негов заместител?
Неотдавна видях следните ситуации- една майка даде на детето си на около 1,5 г. да яде обикновена вафла, а друга отвори опаковка с кроасан! Правилно ли е?Или моите представи за детско хранене са водени по стари схеми?  newsm78

# 602
Аз съм давала какао ( с мляко, в мъфини) - честно казано, не виждам нищо лошо в какаото, струва да е качествено и да няма алергия към него детето. Понякога поръсвам с малко канела, както ти каза, за по-различен вкус.
Вафли и кроасани (от тези опакованите) не съм давала. Давах кроасан с кашкавал от местния "bakery shop", което ми се вижда по-малко зло Simple Smile

# 603
  • София
Аз съм давала какао ( с мляко, в мъфини) - честно казано, не виждам нищо лошо в какаото, струва да е качествено и да няма алергия към него детето. Понякога поръсвам с малко канела, както ти каза, за по-различен вкус.
Вафли и кроасани (от тези опакованите) не съм давала. Давах кроасан с кашкавал от местния "bakery shop", което ми се вижда по-малко зло Simple Smile
Да, аз не съм против домашно приготвените кроасани. А относно какаото- искам именно чрез кремчета и десерти с него да го тествам за алергия. Иначе правя тиквеник/щрудел и там слагам по-малко канела- приема я  Peace
Може да пробвам с органично какао или рожкови.

# 604
Давам какао, обикновено го слагам в кис. мляко за закуска. Вече децата са доста големи. Peace

Преди няколко дни дадох и мед - прие го страшно добре, не даде никаква реакция, та вече активно ще го включа в менюто. 

# 605
Вместо какао ползвам ползвам рожков

# 606
  • София
Вместо какао ползвам ползвам рожков
Давам какао, обикновено го слагам в кис. мляко за закуска. Вече децата са доста големи. Peace

Преди няколко дни дадох и мед - прие го страшно добре, не даде никаква реакция, та вече активно ще го включа в менюто. 
Да, вече след навършена 1 год. не би трябвало децата да дават алергични реакции към доста продукти, вкл. и мед.
Аз сложих в крема малко какао и за моя радост го прие добре,хапна с охота иначе обикновения крем. За сега няма непоносимост и към този продукт.

# 607
Аз въведох всичко още преди около 2 месеца. Бяха ми останали само мед,боб и ядки,но вече си ги консумира без проблем. Няма никакви непоносимости към никой продукт.
За говоренето-говори доста. Знае сезоните без пролет,казва цялата коледна декорация-елха,топки,елени,снежен човек,лампи,казва и че светят. Сред новите ни думи са стол,огън,гъба,чанта,кукла,клоун,шише. Знае почти всички дрехи ,само панталон не може да казва. Брои сам до 5,после минава директно на девет и десет. Сега учим азбуката,но сме на етап,в който звучи като на суахили  Joy

# 608
Някой знае ли, дали и тази година края на Декември ще превеждат майчинството, вместо Януари?

# 609
  • elhovo
какао не съм давала,но мед-да и се прие доста добре,никакви реакции.
адашче,мисля че пак ще имаме преведено майчинство в края на месеца,убедена съм на 1000%,все пак година се измина и трябва да я приключат и те....Simple Smile

# 610
Към Мамите, които дечица са на ясла. За колко време излиза резултата за патогенни бактерии? И трябва да ги занеса не по-рано от 15дни преди тръгването на ясла. 15 дни от взимането или 15 дни от излизането на резултата  newsm78 че идват празници и ми е малко сложно, а от 04 януари сме на ясла.

# 611
  • София, Манастирски ливади
Към Мамите, които дечица са на ясла. За колко време излиза резултата за патогенни бактерии? И трябва да ги занеса не по-рано от 15дни преди тръгването на ясла. 15 дни от взимането или 15 дни от излизането на резултата  newsm78 че идват празници и ми е малко сложно, а от 04 януари сме на ясла.

Аз ги правих в началото на месеца в Цибалаб. Занесох ги в петък и в понеделник сутринта бяха готови. Изследванията за патогенни бактерии важат 15 дни,  кога ще ги занесете си е ваше решение. Според мен се броят от дата на даване на пробата, защото само тази дата фигурира в последствие на резултатите. Кръв и урина важат 7 дни. 

# 612
Чести Нова Година, Мами! Нека бъдем живи, здрави, щастливи и много обичани и желани!

Ние от 4 дни сме на ясла, но положението хич не е розово, плаче доста  Cry  все още го взимам наобед. Лошото е че още не говорим и не може да ми разкава как се чувства, какво е правил и тн.
Направо ми се къса сърцето. Моля се да успее да свикне по-бързо  Praynig Някоя Мама в подобно положение?

# 613
Честита Нова Година!
При нас бързо свикна, за около седмица. Винаги когато го оставям само му отварям вратата и той си влиза вътре. Без да си казваме чао. И той още не говори, така че нямам представа какво прави. Изглежда ми весел като го взимам.
Гери дано свикне бързо.  Simple Smile

# 614
  • elhovo
Честита Нова Година!!! Живи и здрави,щастливи и само хубави мигове на всички!
Гери,ние не сме на ясла,но дано бързо свикнете че иначе много ще ти е трудно....и на теб и на него...за говоренето и ние не говорим кой знае какво но и доста неща казваме,искаме и правим някои по прости изречения.....
мами,как сте с последната четворка кътници....на някое детенце да са избили...? Ние още нямаме...

Общи условия

Активация на акаунт