Прилив с отлив се редуват и финални щрихи те рисуват - MEDCEZIR #167

• 29 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Хем се страхувам, че ако се оперирам няма да се събудя, хем знам, че колкото повече отлагам, толкова повече се приближавам до смъртта. Притисната съм между тези две неща.

Тогава ме спаси, Яман моля те. Не искам да те оставя и да си отида.

# 61
Скрит текст:
Още един. newsm47

И надпис за финален сезон на Меджезир мярнах някъде по пътя.  Peace Thinking

Peace    Ако може да се вярва на Уики-то

Дани,не беше това, newsm78 а някаква агенция за социални дейности.

Някой писал под тази снимка"Серенайкиното козле" Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy

Вики,   Hug  това което си мернала е за RT за финал на сезона, и FAV за финал  Peace Peace

# 62
Беше ми казал, че като стана баща ще разбера. За да мога един ден да стана баща ще впия нокти в живота.. само ти можеш да ме разбереш, батко. И ти би направил всичко за да не изгубиш жената, която обичаш .

Ние ще начертаем пътя си отново и накрая всичко ще бъде много хубаво. Ако вярвам в това с цялото си сърце, не знам ... може би ще стане реалност, татко. Може би мога да променя съдбата си.

Ще бъда въздуха за нея, подслона в който иска да избяга ще бъда. Не знам къде ще ни отведе пътя. Аз ще бъда пътя по който Мира иска да върви. Така ще застана срещу живота, който иска да ми я отнеме, че нас никой няма да може да ни събори.

Понякога за да чуеш гласът на живота трябва да счупиш черупката... понякога бягството е завръщане (среща)

Вървете докато намерите това, което търсите. После се върнете, това е вашият дом. Когато и както да се завърнете тази врата винаги ще е отворена за вас.

Мерси,Ани!  Hug   bouquet
Страхотно го е написала Еджето! newsm10

Иве Hug,в движение го мярнах онова и го изгубих,мерси!  Grinning

Praynig Praynig Дано да е описала подробно всичко,което се случва след това,не искам скок във времето Naughty ,а да видим реакциите и емоциите на Яман във всяка критична минута по-нататък в сцената...
 newsm78 Следващата серия се очертава много интересна.  Crazy Първо,най-важната развръзка-ще живее ли Мира и др въпросителна-какъв път по-нататък за Мерт и Ейлюл,и имат ли шанс вече...?

# 63
Беше ми казал, че като стана баща ще разбера. За да мога един ден да стана баща ще впия нокти в живота.. само ти можеш да ме разбереш, батко. И ти би направил всичко за да не изгубиш жената, която обичаш .

Ние ще начертаем пътя си отново и накрая всичко ще бъде много хубаво. Ако вярвам в това с цялото си сърце, не знам ... може би ще стане реалност, татко. Може би мога да променя съдбата си.

Ще бъда въздуха за нея, подслона в който иска да избяга ще бъда. Не знам къде ще ни отведе пътя. Аз ще бъда пътя по който Мира иска да върви. Така ще застана срещу живота, който иска да ми я отнеме, че нас никой няма да може да ни събори.

Понякога за да чуеш гласът на живота трябва да счупиш черупката... понякога бягството е завръщане (среща)

Вървете докато намерите това, което търсите. После се върнете, това е вашият дом. Когато и както да се завърнете тази врата винаги ще е отворена за вас.

Оффф, това ме разрева  ooooh! Sad Sad

Нужен съм на Мира като дете, което не пуска ръката на баща си.

Затова исках да съм бременна, затова се обнадеждих, заради това когато научих, че не съм се сринах.

Когато му дойде времето и бебе ще си направим и ще го отгледаме с нашата любов... Ще вземе твоята красота, смелост и ум, от мен и нищо да не вземе е добре.

Аз те взех от там и те скрих тук.

Отсега нататаък ти си само моята комета. Няма да те оставя да си тръгнеш. Никой, дори времето няма да има сили да те отнеме от мен.

А това красиво, красиво, чувствено.... че и в черно-бялоооо  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хем се страхувам, че ако се оперирам няма да се събудя, хем знам, че колкото повече отлагам, толкова повече се приближавам до смъртта. Притисната съм между тези две неща.

И това ме разрева  ooooh! ooooh! ooooh!

Милоооо, не можа ли за теджерата да преведеш, яяяя Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001

# 64

Нужен съм на Мира като дете, което не пуска ръката на баща си.

Затова исках да съм бременна, затова се обнадеждих, заради това когато научих, че не съм се сринах.

Когато му дойде времето и бебе ще си направим и ще го отгледаме с нашата любов... Ще вземе твоята красота, смелост и ум, от мен и нищо да не вземе е добре.

Аз те взех от там и те скрих тук.

Отсега нататаък ти си само моята комета. Няма да те оставя да си тръгнеш. Никой, дори времето няма да има сили да те отнеме от мен.

Оф,бее, какви разплакващо вълнуващи  думи и колко примесени чувства и емоции .  Peace  Знам,че  вярата и надеждата няма да им изневерят и мечтите им ще се сбъднат!   Peace Peace

Ани, Hug Hug Hug  благодаря ти ,миличка!

# 65
Знам, че се страхуваш, но и аз се страхувам. Не от болестта, а от това да не стане късно.

Чуй ме, не сме без надежда! Не сме без надежда.

Ще се оправиш, само трябва да се оперираш.

Ние няма да изгубим тази война, Мира! Аз ще стана стена пред смъртта. (употребена е думата Азраил  Peace)

# 66
  • Пловдив
Добро утро!
Много хубава и същевременно тежка е била снощната серия! Благодаря за преводите и разясненията!
Дано не завърши трагично сериала ни.....защото Едже има тази склонност към драмата!

П.С.
Скрит текст:
Моето пътуване до страхотния Истанбул мина, но за голямо съжаление не ми остана време да отида до Тузла, за което много съжалавям! Но пък се насладих на лалетата и прекрасни разходки из града!

# 67
# 68
За 5-и път пускам дуета  Party Party Party Party
Кеф, кеф, кеф, Маймун е далече, и купона потече   Joy Joy Joy Joy Joy НаЩу се раздава на макс  Party Party Party дано не си е ходил с джипа  Mr. Green Mr. Green 

# 69

Ани изключително красиви неща си превела.Чувствени,истински.Благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 70
За 5-и път пускам дуета  Party Party Party Party
Кеф, кеф, кеф, Маймун е далече, и купона потече   Joy Joy Joy Joy Joy НаЩу се раздава на макс  Party Party Party дано не си е ходил с джипа  Mr. Green Mr. Green 

Невероятни са. smile3501 smile3501 smile3501
Ама погледа му много шари,я!Кво толкова гледа на страни.Врата ще си счупи. ooooh!

# 71
  • Яко в Матрицата...
Аниии Hug Hug Heart Eyes, мерси!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 72
  • близо до брега на морето
Ани Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Още снощи,докато четяха писмата-Селим и Фарук-разбрах,че са трогателни.Еле като се насълзи Селим-без до го разбирам-само жестовете ми бяха достатъчни.
Следващата седмица ни очаква тежък епизод-ма има време до финала PeaceДано е благосклонна Еджето Laughing

# 73

Яман за първи път нарича Селим "татко" . Това ме трогна много . Както и всичко останало.  Peace

# 74

Общи условия

Активация на акаунт