Бродирана красота - Тема 130

• 74 207
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честита малка Целуфчица! Да е жива и здрава!

Аз само прелитам, че не ми се отварят снимките, откакто направиха промените по форума, и почти нищо не виждам Sad

# 631
  • София
В момента бродирам Treasured Friend Teapot -Dimensions. За първи път ми се случва да не ми стигнат конци от даден цвят. В този комплект от два цвята не ми достигат. Винаги съм била много икономична с конците при бродиране. Търся подходящи цветове от останалите ми конци от предишни гоблени, но не намирам. Трябва да си купя, но не знам конците на Дим по име дали отговарят на DMC, например. Не ми достигат следните конци на Дим - Lt. brown (15376) и Brown (15379). Предполагам, че на място в магазин, който продава мулинета ще е най-добре.

# 632
  • с.Николово, обл. Русе
Kristal ако не бързаш довечера като се прибера вкъщи ще погледна какви конци са ми останали от един вече готов Дим - ако имам съответните номера и няма да ми трябват за остатъка от контура, който ми е голяма мъка,  ще ти ги изпратя.

# 633
  • София
KoteVania, благодаря предварително! Ще проверя и за съответствие с конци на ДМЦ. Прегледах конвекторите. Ако в магазина ДМЦ съвпада с Дим, ще си купя. Все някога ще потрябват.

# 634
  • София
Скрит текст:
KoteVania, благодаря предварително! Ще проверя и за съответствие с конци на ДМЦ. Прегледах конвекторите. Ако в магазина ДМЦ съвпада с Дим, ще си купя. Все някога ще потрябват.
Извинявай, не го приемай като заяждане, но конвеКтор е отоплително тяло, а на теб ти трябва конвеРтор.
Преди време бях писала на Дим, че не ми стигнаха конците - попълних формата в сайта им и накрая ми изписа, че в най-скоро време някой ще се свърже с мен. Оттогава чакам - я конците, я да се свържат с мен Mr. Green Но имаше момичета, успешно свързали се с Дим, и Дим им бяха пратили допълнително конци. Можеш да опиташ, не знам дали все още имат такава практика.
И сега да се похваля с прясно-прясно (снощи в 3ч.) завършен, непран и негладен Дим

Снощи отворих кутиите със запаси и направо щях да падна. Имам толкова комплекти, а като ги разгледах - нито един не ми каза "започни мен, започни мен". Всичките си ми харесват, но явно чакам нещо ново и различно, знам ли. Затова сега започвам последния получен
Скрит текст:

# 635
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз точно него бих започнала  Peace
 Simple Smile за да ми е по-пеперудено Simple Smile и по парижко  Hug

# 636
  • София
Кристал аз също имам проблем с недостиг на конци от комплект на Дим.
Писах им от сайта и се свързаха с мен след около 2-3 дни. Уточнихме за кой гоблен става въпрос и колко ми остава да шия, последният им имейл е че ще ми ги пратят до 6 седмици.Имейла е от 6 август.
Ако ти трябва повече конец моят съвет е да им пишеш, а не да го заменяш  Peace
Другото което си мисля е че все по-често има оплаквания за недостигнали конци.  Thinking

Аз си шия кончетата,
Hug за тях точно не ми достигат два конеца и то доста, другарче гобленарче ми услужи  Heart Eyes, но въпреки това ми трябва още.

# 637
  • София
В момента бродирам Treasured Friend Teapot -Dimensions. За първи път ми се случва да не ми стигнат конци от даден цвят. В този комплект от два цвята не ми достигат. Винаги съм била много икономична с конците при бродиране. Търся подходящи цветове от останалите ми конци от предишни гоблени, но не намирам. Трябва да си купя, но не знам конците на Дим по име дали отговарят на DMC, например. Не ми достигат следните конци на Дим - Lt. brown (15376) и Brown (15379). Предполагам, че на място в магазин, който продава мулинета ще е най-добре.

Имам и от двата по две снопчета, но не мога да ги пратя преди понеделник, че съм отпуска.

# 638
  • София
Малко сладко коте, права си в уточнението. Знам разликата. Отоплявам се само с конвеКтори от години. Грешка при писането. Очевидно Дим са доста "стиснати" от към дължина на конците, а гоблените не са евтини. Специално зза този малък гоблен не мисля да им пиша за 30см конец. Ще пробвам с "заместител" и ще преценя. Благодаря за съветите!
П.С. Много ми е мъчително писането от тел.

# 639
  • София
Деси, благодаря! Въобще не бързам с гоблена, имам цяло зелено селце за бродиране. Другата седмица ще ти пиша на лични, че през тел. ми е трудно

# 640
  • София
Деси, благодаря! Въобще не бързам с гоблена, имам цяло зелено селце за бродиране. Другата седмица ще ти пиша на лични, че през тел. ми е трудно

Добре Simple Smile. От понеделник съм на линия Simple Smile

# 641
По жив каталог на ДМЦ 3862 отговаря на 15379, 3864=15376, но ако ще купуваш ДМЦ, носи си конците на DIM за сравнение.

# 642
  • София
Ето и етапче от новия проект - много малко знаци с кръстче има и върви много бързо, може би защото е такова малко...

# 643
  • при най-добрия мъж...
Благодаря много момичета!! Минавам да почерпя за радостта и невероятната емоция!!

Мама ЦелуФка е вече възстановена, а малката наследница е истинско съкровище  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  ylinfant

Аз поизоставих Момичето с коня, не че до последно не ших де  Embarassed  След завършването му се планират малки проекти, които бързо и лесно да се вадят и прибират. За целта дори използвам торбичката от Индира от РД-то ми и като съм на темата - Индира, от къде и какви са мънистата от картичката? Много са дребни и много ми харесаха. Искам да добавям и аз такива. Бях взела от Ем-Арт ама са големички, малко грубо стои. Харесах едни от Алиекспрес, ама за поръчка ще трябва да почакам 2 седмици (ако не помрънкам по-настойчиво де  Twisted Evil ), но когато искам нещо го искам СЕГА Simple Smile))

Честита принцеса! Да ти е жива и здрава!
Сега директно на въпроса-мънистата са стъклени,чешки и ги поръчвам от Муркините рукоделки.Майка ми прави бижута от мъниста и само с такива иска да работи,защото били най-хубави,еднакво калибровани и не падала боята както на китайските.

# 644
  • БЪЛГАРИЯ
           ЦелуФка, честито, мила! Да сте здрави, бебо да расте кротко и спокойно, че имаш време за... каквото ти е кеф!

Много сте продуктивни всички, момичета! Радвам се на видяното тук! Поздравявам ви!
           Чакам някой да снима гобленчето ми, подарък от Носферата, за да се изфръцкам малко и аз! Wink

Общи условия

Активация на акаунт