Гергьовден иде и от раз, две чертички ще развея аз!-Бъдещи мами над 35

• 26 783
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, perunika! Ами аз досега на личната си лекарка ходих и тъкмо си търся някой гинеколог, който да ме наблюдава. Днес ще ходя за направление!

# 61
Бежовките според мен ще се впишат чудесно.
Деси, добре дошла! Температурата е добре да се държи под 38 - това поне казаха на мен като бях болна! Дано се оправиш бързо   bouquet
Тарторина, имате ходене по мъките... По този повод, мисля на дреболина да й спестя Бг паспорта...
Жане, ти питала ли си как стои въпроса с документите и ЕГН на бебето? 

# 62
Даре, на Жането пращаме офертите до сряда
До петък  Peace , събота обявявАм победителите Simple Smile
Който си е сложил снимка в албума, моля да пише по- бързо кой номер е  , за да мога да започвам с точкуването от сега Wink А после може да праща допълнителен мейл с предположения:)

# 63
Коте , ти пък документи! Аз още не знам момче или момиче  Joy , и шкембето почти не расте  newsm78

# 64
Аз си мислех на спечелилата да посветим една тема, с която да я орисаме според нейните нужди  Peace
Чудесно предложение. Peace

Коте,  Hug

# 65
Оф, ма Жанооо, ти с твойто шкембе - ще порасне изведнъж, вЕрвай ми  Joy Я гледай Кей, едната седмица дискретно, на следващата двойно по-голям тумбак. И аз бях така... А за докумените не се размотавай много, за тях няма значение момче ли е или момиче  Peace

# 66
  • На остров
Кей много щастие и здраве ти пожелавам   bouquet ! Весел празник и много съкровенни мигове с най близките  newsm59 .

Даре много благодаря   bouquet ще ги разлгедам и ще спретна сестра ми  Simple Smile .

Много хубава седмица на всички пожелавам, при нас все повече неща се натрупват и няма да се включвам много в идните дни, само ще препрочитам тук там.

# 67
Кейче, честит рожден ден!  bouquet Бъди здрава и щастлива! Бъди обичана! Подаръка ти е в коремчето, ще си го получиш по-късно  Hug
Перу, чудна ти е идейката  Peace

# 68
Абе Коте, ще им пишем мейл на тия в Берн , те ще ни отговорят за два дни бе! Не вярвам да е толкоз зор с ЕГНто ! Племенничката ми се роди в Америка и чак на 11 месеца и дадоха , като се прибраха в Бг.Виж че и Борката чак сега ще го правят българче, а от кога се е родил Wink  Дай по едно по едно да ги действам нещата . Първо шкембето Wink  Joy

# 69
  • Варна
Кей, честито и от мен...   bouquet
Почти астрални близначки сме с теб...  Laughing

# 70
  • София
Шери благодаря за темата   bouquet

Кейче,Честит Рожден ДеН!  newsm59 nbirthday  party023 С пожелание за здраве, истинска любов, много-много късмет и хубави моменти! А най-хубавият подарък скоро ще си го гушкаш  Heart Eyes

Фокси много ме зарадва  Heart Eyes спокойна и лека бременност ти желая.

Добре дошли на новите момичета   bouquet

# 71
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кей, ЧРД - бъди здрава и скоро най - щастливата мама  Hug

Скрит текст:

Добре дошли на новите момичета  Hug

Жане ще порасне шкембето беее  Simple Smile

За наградата и на мен ми харесва  Peace

При нас днес е почивен ден ( за мен е всеки ден де  Laughing) и после ще излезем на малка разходка с ММ.

# 72
Честит рожден ден, Кей   bouquet да си жива и здрава и скоро най-щастлива мама

Дбре дошли на новите дами и късмет  Hug

Коте, аз на каката направих ЕГН навремето, но тогава имах други съображения, няма бг паспорт. На малките нямам намерение и ЕгН да вадя...в моята община искаха да приберат оригиналния акт за раждане, разправии, връзки да признаят копие, а аз не искам да го давам принципно, после как ще правя в Англия копие newsm78
Жане, спокойно за коремчето, след малко няма да може да се сбърка Simple Smile

# 73
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче що ще правиш в Англия копие  newsm78

# 74
Мимче, доколкото знам никой няма право да ти прибира оригинала на акта за раждане... Ей такива разправии искам да си спестя... значи съм на прав път с нежеланието си да правя Бг документи на дреболина. Така и ще остане. Не ми се късат нерви с бг институции... Еле пък после евентуално по летищата за съгласия и пр. Ще си го спестя.
Жане, спокойно бе жена, ти и без това го даваш яваш яваш, дай така и с коремчето.  Peace
Уанче, хайде да ти върви леко и езпроблемно подготовката за сватбата  Hug
Ели, ми то хич не е лошо всеки ден да ти е почивен, ама май няма такова нещо - като не си на работа някъде, вкъщи работата никога не свършва... Аз тъкмо свърших с прахосмученето. Къщата е подредена и чиста, аз доволна, вир вода и ме заболя кръста. НО сега ще си допия с кеф изстиналия чай, ще си спретна едно тараторче и ще седна да помързелувам.

Общи условия

Активация на акаунт