Искам да кажа ... (35)_04.05-10.05

• 40 335
  • 874
  •   1
Отговори
# 645
Ихууу, имам повод да се налапам, по случай сватбата на Одри:) ОК съм с всеки цвят, който решите:)
А младоженец имаме ли, Одриня:) Или да ти доведа от нашенско направо:)

# 646
  • София
Вижте сега, ако продължавате така обаятелно да обяснявате за сватбата на Одри и а ще взема да се омъжа. И ще оставя на вас детайлите! Изненада искам, изненада!

# 647
Ихууу, имам повод да се налапам, по случай сватбата на Одри:) ОК съм с всеки цвят, който решите:)
А младоженец имаме ли, Одриня:) Или да ти доведа от нашенско направо:)

Ами, още няма сигурен младоженец  Joy Ако имате предложения, ще ги разгледам. Но ние него няма ли да го питаме за сватбата? Може да иска нещо да предложи човека.

# 648
  • HH
Ами той трябва да предложи. Тая сватба някой трябва да я плати все пак  Mr. Green

Цвети, наистина ли си ни пожелаваш  Heart Eyes

# 649
Ами той трябва да предложи. Тая сватба някой трябва да я плати все пак  Mr. Green

Нали Фидосова ще плаща? Какво е това сега, ново 20  Crossing Arms

# 650
  • София
Може да иска нещо да предложи човека.
Къде се е чуло и видяло младоженец с право на мнение относно сватбените въпроси.  ooooh!
От него се иска само присъствие. Не трябва да се напряга излишно.

# 651

Ами, още няма сигурен младоженец  Joy Ако имате предложения, ще ги разгледам. Но ние него няма ли да го питаме за сватбата? Може да иска нещо да предложи човека.
Може да иска такива шафери  Joy

# 652
Е, Осмичка  Mr. Green Може ли ние да сме с разпльокани задници, а на младоженеца и шаферите да са толкова симпатични  Mr. Green

# 653
Тонка,ти нали таблет на Леново ще купуваш?Че днес гледах реклама има промоция в Техномаркет с телефон заедно ,може да погледнеш. Одри,те нашите задници ще са скрити под надиплените рокли.Да изплакнем око малко,не сме ли заслужили?  Mr. Green

# 654
  • София
И тези не са зле. Стоят изтънчено и интелигентно.

Осмичка, телефони имаме достатъчно. А и предстои министърът да забрани телефоните в училище. Поне така ми каза приятелка-даскалица.

# 655
И тези не са зле. Стоят изтънчено и интелигентно.

Тези са многоооо симпачини, харесват ми. Тони, искаш ли да си ми сватбен агент, харесват ми идеите ти, само трябва да съгласуваш нещата и с Цвети.

# 656
  • София
Цвети, наистина ли си ни пожелаваш  Heart Eyes
Кате, аз не само, че си ви пожелавам, ами това ще са сватбите на десетилетието, заедно с тази на Одри! Представи си ни само!!!  Mr. Green
Дрескода, ех дрескода! hahaha
Момичета, заливам се от смях, ММ само се чуди какво става, ама той ако знае какво замисляме ехеееее!
Жаки, разсмяхме ли те и теб поне малко!

# 657
  • София
Одри, няма проблем, но да предупредя все пак, че това е скъпа услуга.  Mr. Green

# 658
  • Euskal Herria
А купонът си продължава...  Joy
Скрит текст:
Това е на тротоара:

Тони да се поразрови по-обстойно за дрес кода за мъжете.  Wink

# 659
Кате, аз не само, че си ви пожелавам, ами това ще са сватбите на десетилетието, заедно с тази на Одри! Представи си ни само!!!  Mr. Green
Дрескода, ех дрескода! hahaha
Ех,чак на мен ми се дощя да се омъжа  Grinning Освен да се хващаме момите от темата и една сборна сватба да спретнем с Тонка за сватбен агент естествено  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт