Искам да кажа ... (35)_04.05-10.05

• 40 195
  • 874
  •   1
Отговори
# 870
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
С тая Корея зарязахме сватбата. А беше далеч по-забавно.
Я да се върнем на сърфистите. Joy

# 871
Милен Добрев-щангиста който почина беше донесъл такава бутилка, но от Виетнам. Имаше кобра вътре  #Crazy избягах с писъци и докато не махнаха бутилката не влязох в хола.

В къщи имахме някаква японска ракия със змия в шишето.

# 872
Янтра, значи не съм разбрала. Аз мислех, че е най-малкия просто заради по-голяма възрастова разлика.
Ако беше заради възрастова разлика да си мисля, че ще отмине. Ако е заради някакви отстраними дефекти да съм предприела нещо. Но те са партия поради сходство на характерите. И с голяма болка мисля, че ще е така цял живот. Не, че не обичат брат си, обичат го и при външен натиск се обединяват. Но вътре в тяхната си група от трима, двамата са по-близки.
От известно време се зачетох в темата, но сега пиша за сефте.
Янтра, не си слагай кахъри на сърцето. Ние сме три сестри, аз съм старшата. Вече се пораснали, поумнели, пръснали се по континентите и много обичащи се. Били сме в различни комбинации на сходство в интереси и общуване, но всичко се намества към 20-тата година на първородното дете.
В момента аз самата съм на това ниво като майка, нищо че имам само две деца.  bouquet

# 873
  • София
Здравейте сватбарки, как сте!
Янечек, честит рожден ден и страхотно изкарване в Рим! Жаки, Онна, вие също да си изкарате невероятно!
Аз се върнах в София вече, та ще застъпя смяната. Обаче не успяхме да си починем с тези деца. Като ви гледам как спокойно ги оставяте, следващия път и аз ще ги зарежа при бабите. Все ми се иска и като им видя ококорените нещастни очи, ми става жал да не ги взема.
В същото време съм безкрайно недоволна от хотела в който бяхме сега. Повече няма да повторя там.
Светалчо, много хубаво и увлекателно разказваш  Hug
тук-таме съм изпуснала разни постове, та се връщам да ви изчета.

# 874

Общи условия

Активация на акаунт