Къде в Бургас? (43)

• 78 177
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Момичета , откъде мога да си купя кисел ( на прах) , преди време имаше в Лидл, но вече не намирам в нито един магазин

# 271
  • Бургас
Момичета, спешно ми трябва добър шпакловчик на приемлива цена. Може и на лични

# 272
Препоръчайте добър зъболекар, който да работи на приемливи цени. Счупи ми се пломба. Звъннах да питам за цени при д-р Юлия Иванова, но 80-90 лв за пломба ми идват много.

Търся и шивачка в Изгрев за дребни поправки.

# 273
Препоръчайте добър зъболекар, който да работи на приемливи цени. Счупи ми се пломба. Звъннах да питам за цени при д-р Юлия Иванова, но 80-90 лв за пломба ми идват много.

Здравейте, др Георгиева- Клингенберг , много съм доволна от нея, за цени обаче не съм сигурна за пломба ( кабинета е над Angel face  ( с/у операта)

# 274
  • Бургас

В Изгрев добре работи шивачката в 25 бл.. Ателието й е откъм спирката на 211.
В 94 бл. (до парка) и в кооперацията зад него също има.

# 275
  • там край морето...

Зъболекарка в Изгрев - д-р Малина Пачева бл.55 вх.7 ет. 1 - тел. 056/860 166 - ако си по здравна каса - е нещо минимално 8 лв за първоначален преглед и си доплащаш ако искаш бяла пломба, ако не си по касата - не повече от 40 до 50 лв (в случай че е само за пломба, да не е пулпит)

# 276
Благодаря на отзовалите се   bouquet

# 277
....

По пътя за парка, пред единия висок блок и точно пред игрището на училището има шивачка в един малък павилион. До него и нещо за коли има, ама вулканизатор ли, друго ли... newsm78 Шивачката работи с по-различно работно време -  вечер след 17:00 и събота и неделя, но не знам точни часове.
Напоследък често се наложи да я ползваме и сме доволни.

# 278
  • Бургас
....

По пътя за парка, пред единия висок блок и точно пред игрището на училището има шивачка в един малък павилион. До него и нещо за коли има, ама вулканизатор ли, друго ли... newsm78 Шивачката работи с по-различно работно време -  вечер след 17:00 и събота и неделя, но не знам точни часове.
Напоследък често се наложи да я ползваме и сме доволни.
игрището на Йовков ли?че и аз се оглеждам за шивачка работеща след 17ч и в поч.дни Peace

# 279
Излязох преди да видя първите коментари и си оставих дрехите точно при тази шивачка. Рускиня ми се видя, дано сме се разбрали какво точно искам  Mr. Green Освен ако не се бъркам и не става въпрос за друга жена.

# 280
  • Бургас
Предложете ми заведение което да е подходящо за празнуване на рожден ден на възрастен, но да има и място за игра на деца на възраст между 3 и 9 години. Мероприятието ще бъде или по обяд или в следобедните часове, повечето от гостите са пушачи и дано времето да не е дъждовно, за да сме на открито.
А дали в някой сладкарски цех правят безглутенови торти  newsm78

# 281
  • Бургас
Къде в Бургас има магазин за дрехи за едри и дебели жени,писна ми да обикалям магазините и да ми казват,че каквото и да си харесам едва ли ще ми стане,имам нужда и от бельо,и от поне една рокля и дълга пола,блузи за щастие намерих

# 282
  • Бургас
mariqivanova799, в LCW и Н&М дрехите не ти ли допадат? Инъче на Лермонтов, посока Първо РПУ, веднага след книжарница Армстронг има магазин за едри дами и предлагат по-различни и интересни модели.
Бельо - в Маркс и Спенсър; магазина за бг бельо на Мара Гидик, точно зад Безистена; а непретенциозно има и по кинкалериите (на уличката зад училише Кирил и Методий, на Македония срещу Темата, на Оборище след Еврофутбола)....

# 283
  • Бургас
mariqivanova799, в LCW и Н&М дрехите не ти ли допадат? Инъче на Лермонтов, посока Първо РПУ, веднага след книжарница Армстронг има магазин за едри дами и предлагат по-различни и интересни модели.
Бельо - в Маркс и Спенсър; магазина за бг бельо на Мара Гидик, точно зад Безистена; а непретенциозно има и по кинкалериите (на уличката зад училише Кирил и Методий, на Македония срещу Темата, на Оборище след Еврофутбола)....

[/quote
много благодаря Hug,ще потърся,на LCW и Н&М къде мога да намеря дрехите и на какви цени,гледам и да не са много скъпи,ще погледна и зад училище Кирил и Методий,в Лидъл пускат големи размери бельо,но не е памучно и направо ми се разрани кожата от един сутиен-ужас

# 284
Къде в Бургас има магазин за дрехи за едри и дебели жени,писна ми да обикалям магазините и да ми казват,че каквото и да си харесам едва ли ще ми стане,имам нужда и от бельо,и от поне една рокля и дълга пола,блузи за щастие намерих
Освен в LC Waikiki и Н&М виж и Terranova, и New Yorker. В Burgas Plaza са. В другия мол виж в Зара има летни рокли.
За рокли и поли, можеш да провериш и в индийски и китайски магазини, но не знам къде има.
Големи размери готино бельо съм виждала и в Тони Интимо - ул. Александровска 133.
Добавям и един сайт за бельо-преди имаха магазин в центъра, но не се сещам къде. http://valea.bg/index.php?lang=bg

vessita , знаеш ли как се казва този магазин за бг бельо и дали имат уебсайт?

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 00:13 от Барелина

Общи условия

Активация на акаунт