Информация за Петко - аптеки ХЕРА (тема 2)

• 240 827
  • 387
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, от около два месеца се опитвам да посетя Петко, но все го улучвам в отпуск или номерцата са свършили… някой който е успял да го посети би ли споделил… колко по рано трябва да се отиде… знам, че в 7ч започват да ги раздават… и горе долу по как преминават консултациите…

# 346
Първо звъните в аптеката и питате дали ще консултира (знам, че вторник и четвъртък е в Младост). Номерцата ги раздават от 7:00ч, но хората започват да се редят от 6:00ч и дори по-рано. Успех!

# 347
Здравейте от години страдам от липса на лактобактерии във влагалището. Дали ще може да ми помогне Петко?

Здравейте,

и аз страдам от същия проблем. Вие успяхте ли да направите консултация с него?

# 348
Здравейте от години страдам от липса на лактобактерии във влагалището. Дали ще може да ми помогне Петко?

Здравейте,

Не съм ходила, ако отидете кажете какво ви е.казал

# 349

Здравейте,

Не съм ходила, ако отидете кажете какво ви е.казал
Здравейте, днес бях при Петко, в аптека Хера в Сухата река. Отидох към 13:00 ч., бях без номер и изчаках (не повече от 40 мин.) другите хора пред мен, които имаха номера. Изписа ми два вида хомеопатия (за вагинална кадидоза) и пробиотик, всичко по схема, на база на моите oплаквания.

# 350
Здравейте, знаете ли дали Петко консултира хора с онкологични заболявания ? Имам рак на гърдата, минала съм всички терапии и сега търся как да си изчистя организма!

# 351
Да, консултира

# 352
Благодаря!

# 353
Здравейте, знаете ли дали Петко консултира хора с онкологични заболявания ? Имам рак на гърдата, минала съм всички терапии и сега търся как да си изчистя организма!
И аз мога да ви потвърдя, консултирам се с него от почти началото на диагнозата РМЖ, през всички етапи, през които преминах, до ден днешен.

# 354
Благодаря Ви, бъдете здрави !

# 355
Благодаря Ви, бъдете здрави !
Много здраве, сила и успех и за вас ! Ако решите да го посетите, носете си всички документи, епикризи, скенери, ще прочете всичко и ще прецени какво е най-подходящо за вас. На мен ми беше изключително полезен, голяма светлинка ми е по пътя на лечението.

# 356
Сърдечно Ви благодаря!

# 357
Здравейте група. Кой Петко преглежда в Хера. Д-р Петко Загорчев от Шумен ли. Казаха ми, че Петко, който преглежда в Хера е млад екстравагантен човек. Имат ли връзка помежду си. И двамата ли са експерти на които можеш да се доверие. Благодаря Ви.

# 358
Здравейте група. Кой Петко преглежда в Хера. Д-р Петко Загорчев от Шумен ли. Казаха ми, че Петко, който преглежда в Хера е млад екстравагантен човек. Имат ли връзка помежду си. И двамата ли са експерти на които можеш да се доверие. Благодаря Ви.

Петко от аптеки Хера не е доктор, съвпадение на първото име само.

# 359
Не са едно и също лице. Но съм чувала, че Петко от Хера е учил първо няколко години медицина, а после фармация.

Общи условия

Активация на акаунт