Информация за Петко - аптеки ХЕРА (тема 2)

• 241 407
  • 387
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте,

Къде мога да видя актуален график на Петко и как се запазва час.

# 361
На първа страница на темата например.

# 362
  • София
Здравейте, видях че Петко помага при паник атаки, със заекване някой има ли опит? Става дума за възрастен човек.

# 363
В Хера Младост номерца се раздават вече от 08 ч. Ако и в другите аптеки е така, е добре да се отрази, за да не отиват хората твърде рано.

# 364
Здравейте,
Някой от личен опит дали може да сподели дали е помогнал Петко за паник атаки и тревожност? ПА ги овладях сравнително добре с помощта да психолог, но ми остана една тревожност която си ме мъчи и не е приятна.

# 365
Здравейте, актуален ли е графика от първата страница? Каква цена е прегледа?

# 366
Петко не взима пари. Може да си купиш предписаното от аптеката, а не от друга.

# 367
Мога да потвърдя за вт. и четв - Младост. Промяната е, че номерца се раздават от 08 ч., а прегледите започват към 9.30 ч. Не е същински преглед, а анализ на анамнеза и изследвания (ако се носят).  На тази база предписва хомеопатични препарати и хранителни добавки. Не задължава те да се закупят от аптека Хера, но има разум в това - едно, за да се възмезди трудът му (той има отношения със собствениците на Хера), второ - предписаните препарати се поддържат в аптеката и често не се откриват другаде. Цените в "Хера" са приблизително еднакви със средните цени в другите аптеки. т.е. закупените лекарства са цена на преглед + лечение. Такса няма.

# 368
А при алергии и екземи помага ли? Вчера от инстаграм разбрах за този човек. Нищо не знам за него, лекар ли е, билкар, хомеопат ?
Как така без пари работи? Чак странно звучи.
Искам да го препоръчам на приятелка и затова разпитвам.

# 369
  • Sofia
Помага при алергии и екземи 👍🏻
Аз точно за това ходих при него преди 11-12год.
Показах му разчесаните си набраздени ръце и ми предписа хомеопатични.Купих си ги от там.
Приемах ги няколко месеца,постепенно премина алергията.Получих облекчение.
Не мисля,че е само от неговите препоръки,з-то и преди това си ползвах хомеопатични,също правих и няколко пъти гладолечение,но е факт,че вече нямам кожни проблеми 🙏🏻
Не е лекар.Добър диагностик е.
Не взима пари.
Купуваш си предписаните неща от аптеката/и това не е задължително/

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 07:47 от Doli

# 370
Здравейте,

Някой има ли впечатления дали Петко може са е полезен както за подсилване имунитет на дете на 3г, така и при Хашимото при майката?

# 371
понеже не видях никъде нищо полезно по въпроса ще питам тука абцеси гнойни по дупето бедрата и краката някой имал ли е и как се е отървал от тях имам 2 операции на бедрото и на гърдата срязаха ми млечните канали да ги спрат да излизат но те продължават и то само в тая област наскоро ми откриха омазнен черен дроб и дегенеративно заболяване на кръста (спондилартроза) в средата без лечение и потенциално дискова херния на същото място. Нямам възможност да се влача по изследвания и доктори понеже съм с малко дете, което няма кой да го гледа бабите имат социален живот и не щат но това е друга тема и свекъра ми си свари мозъка с пиене и сме само аз и съпруга ми в цялата каша та ако някой има опит как да ги разкарам от краката, бедрата и дори дупето би било прекрасно. Не ми трябва акъл, а лечение и опит ако някой е бил в подобна ситуация благодаря предварително. На 35 почти 36 съм 110 кг последно мерене боря се с хапчета и диети без голям успех понеже обичам да ям Sad

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 19:34 от Анонимен

# 372
Сизифона - ИХТИОЛ - сега го предлагат като ИХТАМОЛ. Той тегли абсцеси. Четете упътването, мажете на марли и лепите, където имате такива гнойни процеси. И трябва голяма упоритост. Отгоре марлите ги залепвате (облепвате) много добре с лейкопласт/цитопласт, защото ихтиола иначе цапа, ако изтече отстрани. Сменяте превръзките и мажете с ихтиол (аз си го мажа дебело)  - 3 пъти на ден.
И, вижте някой лекар да Ви предпише и антибиотик, ако е много зле положението, за да изтегля и отвътре. Иначе - само цепят, когато е узрял добре фурункула, за да изтече гнойта.
Имала съм много проблеми с гнойни пъпки или такива, тръгнали да правят гнойни тежки процеси, както и цирей ми е излизал. С това съм се спасявала. Даже директно си изтисквам и върху гнойния процес, както и върху марлята, не съм жалила ихтиола, когато съм имала така да ми излиза.
Правите това, докато не бъде изтеглена гнойта изцяло.

И си направете курс срещу паразити.

И си направете кръвни изследвания. Добри са пакетите Макс на Цибалаб, но включете и гликиран хемоглобин, както и желязо (желязото нещо го махнаха от пакета), да видите дали нямате нещо проблеми със захарта, както и с бъбреци. А за бъбреци също си добавете и Креатининов клирънс - масово се пропуска, а той е най-важния показател за бъбреците, не само обикновения креатинин.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 14:43 от хадзапи

# 373
сизифона25, трябва ти прегред от ендокринолог за този апетит. Може би е добре да преминеш на Оземпик по лекарска преценка и анамнеза за килограми и кръвни покзатели. Овладява се гладът и ще започнеш да сваляш килограми, щом проблем ти е любовта към храната. Няма как да отслабнеш и да ядеш сладки неща.
Високата захар често е проблем за зарастване на рани, може това да те спъва.

# 374
Щом има и голям апетит, вижте си по кръв за Хеликобактер. Причинява такива проблеми и той, когато е завишен, а и причинява и язвите, и рака на стомаха и хранопровода.
Отидете и на гастро и на ендокринолог.

Общи условия

Активация на акаунт